Simple vásárlói tájékoztató


reklám

reklám
sub és Master

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > dommaestro51

reklám
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Eropolis döntéshozója

dommaestro51

Erotikaváros tagjává vált: 2022. január 8.,
utoljára belépett: 2023. június 4. 19:03,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

sub és Master

Kérlek olvasd végig!, dommaestro51
vagyok, 50 éves mackó, medve úr,

lakhelyem:
Magyarország, Zala vármegye, Keszthely


Eropolis BDSM negyedébe költöztem be.

Hölgyeket és urakat keresek.

Adataim:

*Kijelentem, hogy a moderációs tevékenységemhez szorosan kapcsolódó megnyilvánulásokon kívül mindazon véleményeim, amelyeket Eropolisban a blogokban/fórumokban valamint az oldal egyéb nyilvános és privát felületein megosztok, teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözik és semmilyen tekintetben nem köthetők az Eropolisban betöltött bírói státuszomhoz!
Ha mint bíróhoz fordulsz hozzám segítségkérés céljából, kérlek vedd figyelembe a következőket:
- nagyon sürgős esetben (fotóval és egyéb érzékeny személyes adatokkal való nyilvános visszaélés, egyéb hatályos magyar jogszabályok megsértésének súlyos esetei) kérlek ne nekem, hanem közvetlenül az info @ eropolis.hu címre írj.
- ha nem kapsz tőlem választ 24 órán belül, valószínűleg távol vagyok, ekkor kérlek fordulj negyeded egy másik, lehetőleg éppen online bírójához vagy egy piros moderátorhoz a problémáddal, hogy minél hamarabb orvosolni tudjuk azt.
Technikai kérdésekben nem tudok felvilágosítást adni, ilyen esetben kizárólag a Hibabejelentőbe írj, ahol igyekeznek minden részletesen leírt hibajelenséget orvosolni. Ha nem így teszel, ne számíts válaszra, a "Nem tudok csetelni", "Nem tudok belépni", Nem működik" és hasonló hibajelentésekkel a fejlesztők nem tudnak mit kezdeni. Ha nem kapsz választ, az akkor is előfordulhat, ha többen jelezték ugyanazt a problémát és már dolgoznak a hiba elhárításán.*

Jelenleg nem keresek SENKIT, köszönöm ha érted!

"Mint a vadász, ki csak ránéz a vadra, és az mozdulni sem mer, csak hagyja, hogy zsákmányul ejtsék." Nem tudhatod te a vadász vagy, vagy te vagy a kiszemelt vad. Azt mondta rám egy partnerem, hogy én egy állat vagyok. Az. Az vagyok. Egy perverz, hedonista állat. Ennek tudatában folytasd.... Ha érdekellek, keress meg, beszélgessünk, ez itt lent egy ajánlat, de hajéamos vagyok a kompromisszumokra.
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés.

Hosszú lesz, de ahhoz hogy tudd, mit akarok, el kell olvasni. Ha csak arra vársz, hogy cumizhass és análisan kielégítsenek, akkor nem engem keresel. Ez egy út, amit végig kell járni. Találkozás csak az előzetes felmérés alapján. 

Biszex 50-s mackó gyakorlott aktív DOM, kapcsolatban, Zala megye Keszthely környéke.
Dugtam és dugtak meg, tudom hogy milyen, így tapasztalt és határozott vagyok, tudom, hogy mit akarok. 
BDSM és S/M a gyengém, keresem a hűséges sub-omat (elsődlegesen nő. Férfi /is lehet, de ahhoz legyél alázatos/. Keresek (szex)partnert, aki szereti a domináns férfi irányítását, és el is tudja azt fogadni. Fontos és természetes a diszkréció. Keresek fizikai és online kapcsolatot is. Eléggé kommunikatív, kedves pasi vagyok, aki szereti megismerni a választott SUB-ot, szolgát, férfit vagy nőt. Minden játékhoz bizalom kell. A bizalomhoz meg ismerkedés. Jó dom akkor tudok lenni, ha ismerem a vágyaid,perverzióid, határaid. Ha kellően nyitott vagy és nyíltan tudunk beszélgetni, akkor máris közelebb kerültünk egymáshoz.

Leginkább az orális élmények izgatnak, többek között a mélytorkoztatás, kemény szopatás, ledominálás, mocskos beszéd, pofozás, alázat gyakorlás, fenekelés stb.

Köszönöm a figyelmet:
Annyiban változott a helyzet, hogy sajnos kevesebb időm jut ezekre a dolgokra. Ezért szavahihetetlenséget, megbízhatatlanságot vagy kiszámíthatatlanságot tapasztalva rövid úton felszámolom az értéktelennek bizonyult megkereséseket. Meg kellene arról győznöd, miért is fordítsak rád időt.
Domináns pasi? Nem attól domináns valaki, hogy szopás közben meg meri húzni a haját, vagy rácsapni a seggére. De az sem, aki kiabál, hogy szopjál le. Domináns az, aki ha a fejedre teszi a kezét, akkor te tudod, ez szopás lesz. Az a domináns, akinek könyörögnek, hogy leszophassák, vagy kinyalhassák. Érted a különbséget? Ha igen, és át akarod élni, keress meg.
Köszönöm, hogy te tettél fel képet, én nem fogok, és küldeni sem. Képzeld hogy szemedet bekötve vagy kiláncolva, és csak elfogadod, átéled ami történik, nem látod. Szentül hiszem, hogy egy DOM nem a farka méretével lesz domináns, hanem a viselkedésével, személyiségével. Ne kacsingass, inkább vedd a fáradságot és írj, kérdezz.

Első feladatod: írj nekem egy rövid de tartalmas pár soros bemutatkozást, tárgya legyen az hogy (szolgálnék). Nem istenítést meg kilós kiszerelésű dicsőítést akarok olvasni, hogy ilyen meg olyan vagyok. A saját személyiségedről - motivációdról írj, miért is akarsz egy Dom/ egy határozott férfi karmai közé kerülni és mit szeretnél neki nyújtani önmagadból, hogy szolgálatába fogadjon. Ezekkel tudsz megfogni.

DOM Maestro Millian


Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!reklám
reklám
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1000BDSM - extrém szexualitás

#mazobipar39100Fenekelést kedvelők
Ajánlott szobák
#biszex_szoba2720Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba400Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba300Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba1710Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1610Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok610Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1810Transzszexuális csevegő

reklámA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.