sub és Master

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > dommaestro51

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Hitelesített felhasználó

dommaestro51

Erotikaváros tagjává vált: 2022. január 8.,
utoljára belépett: 2023. december 1. 09:08,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

sub és Master

Kérlek olvasd végig!, dommaestro51
vagyok, 51 éves mackó, medve úr,

lakhelyem:
Magyarország, Zala vármegye, Keszthely


Eropolis BDSM negyedébe költöztem be.

Hölgyeket és urakat keresek.

Adataim:

  • Saját bejáratom: dommaestro51.eropolis.hu
  • Saját blogot vezetek, melynek címe: Emlékek, vágyak, álmok
  • súlyom 161 kg
  • péniszem kerülete 22.5 cm (átmérője: 7,2 cm)
"Mint a vadász, ki csak ránéz a vadra, és az mozdulni sem mer, csak hagyja, hogy zsákmányul ejtsék." Nem tudhatod te a vadász vagy, vagy te vagy a kiszemelt vad. Azt mondta rám egy partnerem, hogy én egy állat vagyok. Az. Az vagyok. Egy perverz, hedonista állat. Ennek tudatában folytasd.... Ha érdekellek, keress meg, beszélgessünk, ez itt lent egy ajánlat, de hajlamos vagyok a kompromisszumokra.
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés.

Tudod, engem meg nem az vonz, hogy megmondjad mit hogyan csináljak veled.

Nem azt akarom, hogy megrendelj egy "szolgáltatást" egy vágyat, hanem hagyd, hogy kiélje magát rajtad egy igazi dom, aki élvezetét leli ebben.

Hosszú lesz, de ahhoz hogy tudd, mit akarok, el kell olvasni. Ha csak arra vársz, hogy cumizhass és análisan kielégítsenek, akkor nem engem keresel. Ez egy út, amit végig kell járni. Találkozás csak az előzetes felmérés alapján. 

Biszex 53 éves mackó gyakorlott aktív DOM, kapcsolatban, Zala megye Keszthely környéke.
Dugtam és dugtak meg, tudom hogy milyen, így tapasztalt és határozott vagyok, tudom, hogy mit akarok. 
BDSM és S/M a gyengém, keresem a hűséges sub-omat (elsődlegesen nőt). Férfi /is lehet, de ahhoz legyél alázatos/. De ez csak fűszer, nem kell csak ebben gondolkozni, de keresek (szex)partnert, aki szereti a domináns férfi irányítását, és el is tudja azt fogadni. Fontos és természetes a diszkréció. Keresek fizikai és online kapcsolatot is. Eléggé kommunikatív, kedves pasi vagyok, aki szereti megismerni a választott SUB-ot, szolgát, férfit vagy nőt. Minden játékhoz bizalom kell. A bizalomhoz meg ismerkedés. Jó dom akkor tudok lenni, ha ismerem a vágyaid,perverzióid, határaid. Ha kellően nyitott vagy és nyíltan tudunk beszélgetni, akkor máris közelebb kerültünk egymáshoz.

Leginkább az orális élmények izgatnak, többek között a mélytorkoztatás, kemény szopatás, ledominálás, mocskos beszéd, pofozás, alázat gyakorlás, fenekelés stb.

Köszönöm a figyelmet:
Annyiban változott a helyzet, hogy sajnos kevesebb időm jut ezekre a dolgokra. Ezért szavahihetetlenséget, megbízhatatlanságot vagy kiszámíthatatlanságot tapasztalva rövid úton felszámolom az értéktelennek bizonyult megkereséseket. Meg kellene arról győznöd, miért is fordítsak rád időt.
Domináns pasi? Nem attól domináns valaki, hogy szopás közben meg meri húzni a haját, vagy rácsapni a seggére. De az sem, aki kiabál, hogy szopjál le. Domináns az, aki ha a fejedre teszi a kezét, akkor te tudod, ez szopás lesz. Az a domináns, akinek könyörögnek, hogy leszophassák, vagy kinyalhassák. Érted a különbséget? Ha igen, és át akarod élni, keress meg.
Köszönöm, hogy te tettél fel képet, én nem fogok, és küldeni sem. Képzeld hogy szemedet bekötve vagy kiláncolva, és csak elfogadod, átéled ami történik, nem látod. Szentül hiszem, hogy egy DOM nem a farka méretével lesz domináns, hanem a viselkedésével, személyiségével. Ne kacsingass, inkább vedd a fáradságot és írj, kérdezz.

Első feladatod: írj nekem egy rövid de tartalmas pár soros bemutatkozást, tárgya legyen az hogy (szolgálnék). Nem istenítést meg kilós kiszerelésű dicsőítést akarok olvasni, hogy ilyen meg olyan vagyok. A saját személyiségedről - motivációdról írj, miért is akarsz egy Dom/ egy határozott férfi karmai közé 


Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3520BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba10391Biszexuális vagy, be kell lépned!

#edeordie330Meztelenkedés
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1931Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő

#sopronisub100soproni többes gyertek dugjatok szét
Ajánlott szobák
#homo_szoba7481Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4970Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok1610Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3330Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.