Emlékek, vágyak, álmok
A naplót írjadommaestro51
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
39
Számodra látható napló bejegyzés
39
következő
összes bejegyzés
előző
Medvetánc: az Apróvadak lelki oldala
Az előző bejegyzésemre több visszajelzést is kaptam. Ahogy mondani szokták, hideget és meleget (vagy biszexet). De azért a támogató, helyeslő visszajelzés volt a több. Egy biztos, mindenkinek volt már Apróvadja. Arra gondoltam, kicsit válasszuk szét a gyűjtőfogalmat.
Lelkisegély: a weboldalra regisztrálva valahogy kimarad az hogy ez egy sex (társkereső) oldal. Itt akarja megszerezni azt a hiányzó gondoskodást (szeretetet?), amit a magánéletben nem kap meg. Nem vágyik másra, csak buksi simogatásra, vagy az erősítő kommentekre. Ha a szex irányába tereled, azonnal köddé válik (legalább köszönnél el).
Virgin: hála az égnek sok "szűz" van a kínálatban. Ja, nem. Csak annak mondja mágát, majd két perc múlva vastag és nagy és fekete kéjrudat szeretne. Csak szólok, hogy nem csak kezdetben, később is fáj. Fokozatosság elve sokat segít, kérlek erősítsetek meg. 
Képesek (mindenre): ebből két féle van. Az egyik az aki kérdezés nélkül eléd rakja a szerszámot vagy popsit. Komolyan, mint a húspiacon, sorakoznak a hüvelyesek. A másik pedig a mutasdafarkadat vagy a mutasdapuncidat típus. Értem én, de az megvan hogy a mai modern technikai világban, azt küdök amit akarok? Tudom, én mondtam, hogy ez egy szex oldal, de szerintem a többség a valós dolgokat keresi (remélem). 
Statisztikai adatom van arról, hogy itt az átlag emberek jönnek, testalkatra, fenékre, pocakra és átlag farkakra gondolva. Ha nem tudod megfogalmazni, vagy értelmezni a testalkatok című részt, akkor kérj segítséget.
(folyt.köv)
2 hozzászólás
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
előzmény
#pandora: Köszönöm, hogy figyelemmel kíséred az írásaimat. Sok kommentedet olvastam már, meg kell mondanom lenyűgöz az intelligenciád és a stílusod. Igen, igazad van, csak próbáltam megfogalmazni, mire készüljön, az aki itt bármit (akármit is) akar. 
Többször ingert éreztem már arra, nekünk beszélgetnünk kell(ene).
Öszinte tisztelettel, egy úri vaddisznó
pandora#14#1
Szerintem szex témakörben a netet a 'zemberek legfőképp egy dologra használják. Maszturbálásra. Amíg nem regisztráltam ide, nem tudtam hogy ilyen sok farokverő jár-kel a világban. :D

Némileg más a véleményem. Szerintem a többség egyáltalán nem a valós dolgokat keresi itt.

Ami valahol érthető is, ha úgy fogjuk fel ezt az oldalt, mint szexpartnerkeresőt. Ugyanis szexpartnert szerintem a többség nem keres lélektelenül. Valami plusz kell hozzá. Nem a végletek, most nehogy azt találja ki valaki hogy szerelem meg tündérkirálylány, de valami szikra, kémia, történet, érzés kell. Az meg baromira nincs így írogatva. A többség írni sem tud, és az eleve kiábrándító. Azt sem tudtam korábban, hogy mennyi analfabéta mászkál a világban.

Oké, kérdezhetné az ember, hát akkor találkozni kell, és akkor majd lesz szikra. Frászt lesz. 10-ből 9 vagy el se megy egy találkozóra, vagy nagyon messze van attól, aminek mondja magát, a bátorságáról nem is beszélve. Meg amennyire nem érdemes elmenni egy találkozóra, kidobott idő, 10-ből 9 nettó időpocsékolás. Mert ott fog állni 2 idegen, és ha előtte jól kitárgyalták a szexet, baromira semmit sem fognak tudni kezdeni egymással. És ez a normális. Mert az emberi természet hozzáállása a szexhez, az intimitáshoz már csak ilyen.
Keveseknek megy az üres szex. Csak ahol óriási kémia van, na az meg igazi véletlen, de nagyobb az esély rá még az utcán is, mint itt, mert ott látja az ember a másikat.

Akkor lenne ez az egész eró igazán közösség és igazán eredményes, ha lennének élő programok. Nem orgiák :D mert arra senki sem menne. De bulik, kirándulások, jakuzzizások, mittudoménmik. Ahova tét nélkül lehet odamenni, és szemmel láthatók a többiek. Mert szerintem a szexkereső baromira nem azt jelenti, hogy na akkor találkozzunk mint 2 szexuális segédeszköz, és használjuk egymást.

De vissza szoktam kérdezni, amikor valaki azt vágja hozzám, hogy ez itt szexkereső, hogy nem, szerintem nem szexkereső, hanem partnerkereső. :D
Igazándiból nincs olyan férfi a világon, aki mint szexuális segédeszköz, fel tudná venni a versenyt mondjuk egy Lelo Soraya vibrátorral. Kizárt. :D Na ettől kezdve meg csak az emberi oldala az, amiben le tudja győzni azt a kis gyöngyszemet. :D

Én például abszolút valós dolgokat keresek, legfőképp nudistákat. És miért nem a katolikus társkeresőn? :D Mert leöntenének a billentyűzetet szenteltvízzel. :D De ettől még nem fogok fűvel-fával, minden aztsetudomkivel lélektelenül összevissza szexelni, és egy rakat kiábrándulást begyűjteni. De sokféle szituációból lehet sokféle szituáció. :D 
Szóval van ám ennek sok árnyalata, néha kisvadból nő meg a nagy, és ami nagynak látszik, az lehet hogy valójában egy nagy büdös semmit sem ér. :D
1 válasz erre
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.