Emlékek, vágyak, álmok
A naplót írjadommaestro51
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
39
Számodra látható napló bejegyzés
39
következő
összes bejegyzés
előző
Medvetánc: a Vadász
Miért vadász? "Mint a vadász, ki csak ránéz a vadra, és az mozdulni sem mer, csak hagyja, hogy zsákmányul ejtsék." Nem tudhatod te a vadász vagy, vagy te vagy a kiszemelt vad.
Az elmúlt 30-35 évben mindig azt hittem, ÉN vagyok az, én az igazi vadász, aki keresi a nemes vadat. Aztán nagyon sok esetben más tette rám a célkeresztet, én a vad voltam, és igen, férfiasan be kell vallani, levadásztak, csapdába csaltak. Aztán ahogy érettebb lettem, a sok "seb" azért meghozta azt a páncélt, amivel most bátrabban sétálok az erdőben, a vadat keresve. Nemes vadat keresek, sokan befutnak az erdőbe, a tisztásra, de aztán hamar tovább állnak, idő sincs a célkeresztet rátenni. Nőböl sok a nemes vad, de ők talán azt mondhatom, hogy figyelmesebbek, csak a rátermettel kezdenek, az Apróvadat ők is kerülik. De ott a férfi oldal, a sok kis élvezkedővel. Nézed ahogy elédfutnak, megmutatják magukat aztán huss el is tünnek (erről szólt az Apróvadak). Megmutatják magukat. Kérdés, hogy mit mutatnak. A mai modern digitális világban, kb 20 másodperc alatt lehet az átlagos méretből hűha farkat szerkeszteni. Persze fennáll a veszélye, hogy a személyes találkozásnál kiderül, hogy ügyes volt a fotós(shoppos). Nem kell, légy őszinte, és azt add el, amid valójában van. Nagyon gyakran a kérdés az, mekkora farkad van? Nem tudom, hogy azért mert fél, hogy úristen, egy igazi "nagyfasz", vagy attól, hogy kicsi. Olyan, amit az élet adott. Nem azért kicsi vagy nagy, mert kiskorodban ügyesen huzogattad, hanem ezt kaptad a csodás genetikában. Nem méregetem, használom, de még panasz nem volt rá, és nevetve sem futottak el. Biszex vagyok, hozott az élet sokfélét, volt nagyobb, kisebb, ferde vagy hetyke, kanyarodott vagy csak lógott. Nem lehet és nem szabad megkülönböztetni. Használni, élvezni és játszani vele. Biszex vagyok, és vannak akiknek ez a pfúj kategória. Bár a két nő nyalja-falja egymást videók az egyik legnépszerűbb kategória, ha ezt két pasi teszi, az az "undorító" kategória. Nem értem miért, mert közben nagyon sok megkeresés érkezik a heteróktól? hogy szeretnék kipróbálni. Nem megy ez másképpen, csak őszintén. Főleg magunk felé, mert ha egy kicsit is izgat, akkor tessék kipróbálni. Élvezzük, amíg lehet és amit lehet.  
folyt.köv, és ígérem a következő az már egy kaland lesz :)
Szólj hozzá elsőként!
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.