Emlékek, vágyak, álmok
A naplót írjadommaestro51
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
39
Számodra látható napló bejegyzés
39
következő
összes bejegyzés
előző
Medvetánc: NN a szopós pasiribanc
Késő éjjel jött az üzenet: ha megengeded, leszopnálak ahogy a történetedben a srác. 
Megnézem az adatlapját, itt vagyunk egymás mellett, írok választ, szerintem összehozzuk. Írtam neki egy üzenetet, csak a mail cím volt benne. Nem tellett el egy óra, már jött is a levél. Elmesélte, hogy felizgattam a történettel, meg szeretné érni, tenni ő is. Beszélgettünk, elmesélte imád szopni, de még jobban imádja, ha az megalázó helyzetet teremt neki. A húsvét miatt pár napot kellett várnunk, de tegnap reggel már szinte könyörgött a facért. Kora délutánra beszéltük meg a randit, az egyik bevásárló központnál. Leírta, milyen ruhában lesz. Előbb értem oda, vártam az autóban. Megállt mellettem egy piros kis autó, benne a ribanc, sapkában, ahogy írta. Kiszállt lassan sétálgatott a parkolóban. Hmm, tetszik, nézzük meg. Kiszálltam az autóból, ránéztem és intettem neki, hogy indulj meg befelé. Míg előttem sétált befelé megnéztem a seggét. Ugyan a nadrág csalóka, de azért azt láttam, ha lehet szívesen eljátszom majd azzal is. 
Tudja a dolgát, már megy is be a szélső üres fülkébe, fedelet lehajtva leülve vár. Belépek, ajtót rázárom, aztán hírtelen mozdulattal megfogom a fejét. Fel vagyok izgatva, próbáld meg finoman csinálni, ne kapkodj! Húzd le a gatyád! Szófogadóan tolja le a nadrágot, húzza félre az alsót. Megmarkolom a farkát, kicsit megszorítom. A zacskó tövében szilikon gumi szorítja, így állandóan félmerev a farka. Hmm, úgy látom, engem itt várnak. Na, csüccs le, és tedd a dolgod, de csak a száddal, ne a kezeddel. Mohón kapja be, meg kell fognom a fejét, lassabban baszod, nem szeretném ha elkopna. Élvezettel szopja, hol lasssan, hol mohóbban, közben megfogom a fejét és dugom a száját. Valaki belép a mosdóba, megáll, de a nyelve táncol a makkomon. Megvárjuk, míg kimegy a hang tulajdonosa és folytatja. Érzem, hogy lassan jön az élvezés, mélyen a szájába nyomom és pumpálom bele a spermát. Leszopja az összeset, majd hálásan néz fel, és látom élvezi az ondó ízét a szájában. Ha lenyelted, utána nyald tisztára! Mosolyogva hajol újra rá és nyalogatja körbe. Megsimogatom a fejét, erre vágytál kis kurva? Bólogat, én megsimítom a fejét és közlöm, ügyes vagy ribancom, jól esett. Kilépek a fülkéből, kezet mosok és indulok, ő még öltözik a fülkében. 
Késő délután jön a levél, köszönöm, élveztem én is, folytathatjuk? ui: finom volt a spermád!
Gondolkozom a válaszon, majd írok neki, hogy ma, kora délután a masik mosdóban, de meztelünl várj!
Érkezik a válasz: lyukamat kitágítsam?
(folyt.köv)
2 hozzászólás
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
előzmény
#akaromazt: folytatjuk
Köszönöm az izgató beszámolót, én is élveztem, remélem hamarosan használsz ismét!
1 válasz erre
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.