Emlékek, vágyak, álmok
A naplót írjadommaestro51
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
39
Számodra látható napló bejegyzés
39
következő
összes bejegyzés
előző
Medvetánc: kaland a szomszéddal 2.
Másnap délután előbb mentem le a tárolóhoz, a bútorok már nincsenek az ajtóban, odébb lettek húzva, de a krumplis zsák ott volt, szépen lerakva az ajtóba. Behúztam a zsákot, és felmértem a lehetőségeket. Ilyen szemmel még sosem néztem a tárolót, hogy lehetne belőle egy kis kínzó kamrát kialakítani. Hangok nem szűrődhetnek ki, de a belátás korlátozott, csak az ajtóra kell valami. Volt ott egy takaró, az jó lesz ideiglenesen. Eszköz nem volt, pár kampót leszámítva, ezért kicsit rögtönözni kell. Volt zsinórom, egy hosszabb sálat és pár apróságot már vittem magammal. Elsőre úgy is csak felmérem, megnézem mire lehet használni. 
Szöszmötölést hallok a másik tárolóból, kinézek, látom megjött a lány. Még a keresztnevét sem tudom, ezért csak intek neki, gyere be! Lehajtott fejjel lép be az ajtóba és halkan suttogja: üdvözlöm Uram!
Nyújtom felé a kezemet, tudja a dolgát, már térdelve csókolja is a kézfejemet. (hmm, gyakorlott vagy sok ilyen témájú filmet néz)
-Látom tájékozott vagy ebben a csodás világban.
-Nem Uram, csak sokat olvastam és és filmeket néztem, de merszem nem volt átlépni a valóság határát. Inkább azt mondanám, hogy leleks kezdő vagyok, aki nagyon szeretné megélni a határait. 
-Értem, tehát igazából azt sem tudod, mik a fétisek, mik a tabuk?
- Vannak olyan helyzetek, amik roppantúl izgatnak, azt nem tudom, hogy megtudom tenni.
-Ha oda kerülsz, meg kell tenned, remélem ezt tudod? Azt is tudd, hogy ha az elején nem szerepel a tabuk között, akkor később már nem lehet annak nyilvánítani? Vannak szabályok és ha az enyém leszel, azokat be kell tartani!
-Értem, és nagyon kíváncsi vagyok, mi fog történni.
-Először is megkötöm a kezedet a hátad mögött, majd bekötöm a szemed, meg kell tanulnod, hogy bíznod kell bennem, a testedet és az életedet adod a kezembe. Ez felelőséggel jár, nekem is, neked is, érthető?
-Igen uram!
-Kezdhetjük?
-Igen uram!
Meg kötöttem a kezeit, nem túl szorosan, de azért érezhető legyen a kötelék, majd a sállal bekötöttem a szemét.
-Mostantól ha találkozunk, amíg a találkozások tartanak, magázva kell megszólítanod. A biztonsági szó: villáskulcs. Ha a szád be van kötve, akkor tenyérrel három határozott ütésre megállunk. Az ettől eltérő esteben, hiszen lehet hogy a kezed és a szád is korlátozva van, akkor előtte egyeztetünk. Eddig érthető? Csak bólints!
Hátrozott bólintás volt a válasz.
-Rendben. A neved mostantól Dia, DiaCica! Most egy kicsit megvizsgállak, megnézem a testedet, lazíts, engedd el magad!
Egy vékony fekete szabadidő felső volt rajta, hozzáillő nadrággal, lezser fazon, nem mutatott a testéből semmit. Lehúztam a zippzárt, meztelen volt a felső teste, a bimbók meredtek előre, kicsit már megereszkedve, de szép formásan álltak. Mértre olyan marokra való, lehet vele játszani, kötözni. Megmarkoltam a mellét, és finoman megcsíptem a bimbót. Megrezzent de nagyot sóhajtott, jelezve, érzékeny terület, lehet vele foglalkozni. Lehúztam lassan a nadrágot, ott sem volt alatta fehérnemű. Szépen borotvált, egy kis háromszög mutatja, merre kell menni. Végíg simítom a kezemmel, érzem hogy csupa kéjnedv és duzzadt a csikló, jelezve hogy tetszik neki a helyzet. Megfordítom végig simítom a popsiját. Kellemes méret, feszes, látszik hogy foglalkozik vele. Ujjaim a vágatba siklanak, hogy hátúlról is megvizsgáljam, de akadályba ütközöm. Egy rózsaszín köves plug van behelyezve. Megsimítom, lassan kihúzom, megnézem a méretét. Közepes méret, olyan 4 cm lehet a legszélesebb része, alaposan besikosítva. A rózsa és környéke teljesen ápolt, látszik, hogy gyakorlott módon van gondozva.
Ekkor tudatosult bennem, hogy nagyon rákészült az első találkozásra. A ruha, a meztelenség és a plug azt jelezte, hogy azt akarta, érezzem mennyire meg akart felelni. Azt akarta tudatni, hogy ő is akar. Vad vagy vadász?
(folyt.köv)
1 hozzászólás
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
Aaahhhh, továbbb, uram
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.