Emlékek, vágyak, álmok
A naplót írjadommaestro51
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
39
Számodra látható napló bejegyzés
39
következő
összes bejegyzés
előző
Medvetánc: SissyBabett (mit kezdjünk egy szűzzel?)
Tavaly szeptember óta kerülgetjük egymást, 3-4 hetente megnézte az adatlapomat, aztán mindig megbszéljük, tök jó lenne, de messze van (65 km). Régóta fantáziál róla, de sosem merte meglépni. Sok a kamus, ijesztő sztorik keringenek így érthető hogy egy stabil egzisztenciával rendelkező pasi nehezen megy bele bármibe.
Februárban már hosszabb beszélgetések voltak, éreztem hogy nagyon izgatom. Aztán két napja ledöntötte a falakat és újra rám írt. Persze az elején sablonos beszélgetés, olvasta a friss bejegyzéseket és újra elmesélte, mennyire izgatja. Semmi gond, gyere el egy rapid randira. Tényleg? Persze (úgy sem jön el, általában előző este eltűnnek, inaktívak lesznek) Folyamatosan napi több órás chat és apró részletek tisztázása. Elmeséli, nagyon izgatott és tart tőle, mi van ha nem jön be, nem tetszik. 
Borotváltan gyere, frissen üdén illatosan. Helyszín egyeztetés, reggel indulás előtt jelzés kérése. Tegnap még délután egy gyors teéefonos beszélgetés, hogy egy kicsit oldjuk a feszültséget. Aztán eltűnt, de csak rövid időre. Nem szoktam ilyet tenni, de írtam, figyi, ha nem indulsz el reggel, bármi miatt, írj de feleslegesen ne járassuk egymást. Éjjel még üzenet hogy jön. Reggel pár szó, persze jövök (hányszor írták, mondták már), aztán ismét eltűnt. Na, ez is kuka. 
Aztán az üzenet. Elindultam. Nem tudok üzenni út közben, ha tudsz hívj fel. Felhívtam, gyere várlak. Kicsit hamarabb érek, tudsz jönni előbb? Persze 3/4 9-kor várlak.
Időben, sőt pár perccel előbb hív, hogy itt van. Gyere, ülj be az autóba. Első randira senkit sem viszek rejtekhelyre. Első randira, ahhoz hogy ne izgúlja túl, nyilvános helyen találkozunk. Nehogy azt gondolja, fogoly lesz, vagy én vagyok a késes tömeggyilkos.
Csinos pasi érkezik beül mellém, pacsi és köszönés. A megbeszéltek szerint rövidnadrág, póló és papucs. Beszélgessünk. Közben az ujjammal cirógatom a nyakát, figyelve hogyreagál a teste. Tetszik neki, lassan oldódik, kérdezek pár dolgot. Mióta szeretnéd, mi volt eddig? Semmi csak a fantázia és a dildóval való szenvedélyes játék. Lecsúszik a kezem, a comjára simogatom, majd határozott markolás. Nagy sóhaj a reakció, test legfeszül a farok pedig egyértelműen jelez. Szabadítsuk ki, told le a nadrágodat. A megbeszéltek szerint borotválva, csinos kis vitéz komoly makkal várja az ismerkedést. Nem hosszú, de viszonylag vastag. Tetszik neki amit csinálok, az ujjaim cikáznak rajta. Másik kezemmel elkapom a fejét magamhoz húzom és megcsókolom. Mélyen, hosszan amit viszonoz. Heves csókcsata, közbe érzem hogy egyre keményebb a cövek. Ráhajolok és adok neki egy puszit, aztán folytatja a kezem a felfedezést. Megvizsgálom a fityma és a makk találkozását majd a makk közepe kap kiemelt figyelmet. Szoptak már le úgy, hogy a nyelvét beledugta a makkodba vagy a fityma csatlakozást kényeztették. Húúúhhhuuunneeemmm, még nneeemmm. Ahhhhh. Megmarkolom, egybe a zacskóval és finoman megmorzsolom. Ahhhhhhhhh, nnnnneeeeee mert mindjárt...és erre kitört a robbanás. Hatalmas adag sperma a markomban. Ejnye, talán jó volt amit csináltam? ÓÓÓÓ, nagyon. Jó, de most le kell takarítani, úgyhogy nyald fel. Erőteljes nyelvcsapásokkal megtette. Ügyes. Köszönöm uram!  
Szólj hozzá elsőként!
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.