Emlékek, vágyak, álmok
A naplót írjadommaestro51
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
39
Számodra látható napló bejegyzés
39
következő
összes bejegyzés
előző
André első kártyapartija 4.
André elfoglalta a helyét, és így apránként felfedezhette a társaságot. Az első hang, aki belépett egy tömzsi bajszos férfi volt, vadász ruhában. Mellette négykézláb állt a harisnyás láb, egy vékony nőies pasi volt, csinos fekete koktélruhában, és egy elegáns bőrnyakörvvel, amit egy aranyozott láncos póráz kötött össze a Vadásszal. A következő széken a piros tornacipő ült, aki sportos kényelmes ruhában volt. Az Sportos szolgája egy izmos kigyúrt fiú volt, egy testre feszülős rövid biciklis nadrágban és tangapapucsban. Az Úr másik oldalán ült a vitorláscipő tulajdonosa, halásznadrágban és lezser selyemingben. A Hajós mellett térdelt a szandálos rózsaszínre festett köröm gazdája. Nem tudta eldönteni, hogy nő vagy egy szépen kidolgozott femboy van a szék mellett a padlón. 
Uraim! Addig is, míg mi kártyázunk, javaslom, hogy játszanak a kísérőink is. Készíttettettem elő jeget, álljanak a subok négykézlábra, teszek a nyakukhoz, és akinek először cseppenik a víz a padlóra az vesztett. Akinek a leglassabban olvad el, az győzött. A nyertes jutalma, hogy az asztal alatt körbe mászva, mindegyikünket 3 percig szopnia kell. Addig megy körbe, míg az első gazda elélvez. Az a gazda, aki elélvez, annak a szolgája levetkőzik meztelenre, és kitaláljuk a büntetését. Aki a jeges játékban veszt, legelőször cseppenik róla annak az lesz a jutalma, hogy a játék végén felnyalja a padlóról az összes vizet. Mehet a játék?
Az asztal mellett ülők lelkesen bólogattak, és fogadásokat kötöttek, ki lesz az első. Közben mindenki maga mellé terelte a szolgáját. A házigazda körbejárt, tett mindenkinek a nyakához 5-5 darab jégkockát. Miután már lassan egy órája ki lettek készítve, szinte csepegtek, mikor elővette őket. André kapta meg utoljára, nyilván nem véletlenül választotta a gazdája ezt a sorrendet. Próbálta a két vállát kicsit felhúzni, hátha így lesz egy kis gödör, ami talán lassítja a folyamatot. Semmi esetre sem akart padlót nyalni, viszont a szopás izgatta. Kíváncsi volt, kinek milyen szerszáma van, talán jobb lenne így felfedezni. A farokketrec kezdett kényelmetlen lenni, az olvadó víz nagyon hideg volt, próbálta elterelni a gondolatait róla. Izgatta a lehetséges nyeremény, jó lenne így gyönyörben részesíteni a vendégeket, és ha ügyes talán azt is befolyásolni tudja, kit lásson meztelenül. A femboy-ra volt a legjobban kíváncsi, de izgatta a Vadász harisnyás szolgája is.
Nem mert oldalra nézni, hogy a többiek hogy állnak, csak az izgatott zsivajból sejtette, hogy van, már aki a vesztes lesz. Az asztalnál ülők nem a kártyára koncentráltak, a padlót figyelték, hol jelenik meg az első csepp. Hangosan bíztatták a saját szolgáikat, hogy figyeljenek. 
Látjátok, ott, ott van az első csepp, barátom a te ribancod veszett! Ne már, Rosette, ennyit sem lehet rád bízni, horkantott fe a vadász. Tessék, most mit tegyek veled, szégyenben hagysz, nyalhatod a padlót vendégségben, ripakodott rá, majd a tenyerével egy nagyot húzott a hátára. Az ütéstől a jégkocák szerte szétrepültek, megnövelve a nyalni való területet. André közben próbálta tartani magát, érezte, hogy egyre nagyobb a tócsa a hátán, de nagyon izgatta a szopás gondolata. Nem volt még olyan helyzetben, hogy négy férfit elégítsen ki egymás után. Izgatta, a helyzet, hogy vajon milyen és mekkora hímtagokat rejtenek a nadrágok, és a közben egyre jobban szorító bilincs is fura érzés volt. Nem érezte még ezt a kéjjel keveredő fájdalmat, ami inkább volt jó érzés, mint kellemetlen. Közben a Sportos szolgája is kiesett, a mérges gazdája egy lábmozdulattal feldöntötte és közben szidalmazta. Így újabb tekintélyes tócsa keletkezett, amit majd fel kell Rosettének takarítania. A szidás közben kiderült, hogy a szolganeve Suzy, ami nagyon megalázó lehetett a kigyúrt pasinak.  Igen, gondolta magában André, a gazdája többször is említette azt a mondát, hogy a Dom - Sub viszony nem demokrácia. Nem látta a másik szolgát, de az izgatott beszélgetésből arra következtetett, hogy lassan véget ér a játék. Volt, aki őt bíztatta hangosan, és volt aki Diust bíztatta, hogy a legutóbb annyira finoman szopott, hogy ma is szeretné azt az élményt. Most már tudta André az összes szolga keresztnevét, és megállapította, hogy csak ő kapott pasi nevet. 
(folyt.köv)
Szólj hozzá elsőként!
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.