Emlékek, vágyak, álmok
A naplót írjadommaestro51
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
39
Számodra látható napló bejegyzés
39
következő
összes bejegyzés
előző
André első kártyapartija 6.
Ebben a pillanatban felhangzott a stop szó, így megállt és hátra tolatott. Közben a lábak között kinézve látta, hogy Rosette nyalja a padlót, és az asztalnál ülők hangosan utasítják. Ott is maradt még pár csepp, ne csíkosra nyald ribanc és a lakkot meg ne karcold! Röhögve koccintanak és élvezik a helyzetet. Na, André gyerünk, folytasd munkát, nem szeretném, ha lelankadna az érdeklődés! Lent a lába között erre a parancsra inkább nőtt a feszültség, érezte, hogy a kalodából már több helyen kilóg a farka. Kezdet a következő kört, bekúszott gazdája lába közé és kacéran szembe nyalta a makkot. Ahhh, hallatszott a sóhaj a gazdájától.  Határozottan rácuppant szívta és közben a makkot masszírozta a nyelvével. Hol szorosan rászívta, hol lazán csak szopta. Érezte, hogy még keményebb lett gazdája nemiszerve, és már kétszer érezte a combján belül az izmok feszülését, ami jelezte mindig, hogy már közel a robbanás. Lassított és inkább csak lazán szopva tartotta az ajkai között. Stop! Megkönnyebbülve csúszott át Sportos hosszú szerszámára. Start, hangzott el újra, ekkor azonnal a mélytorkos kezdést választotta. Sikerült benyelnie annyira, hogy megnyalogatta közben a golyókat. A farok megfeszült, megkeményedett és az egész teste beleremegett. André tudta, érezte, itt már nem kell sok, hamar el fog élvezni, de még nem akarta. Végig akart menni még a körön, mert nagyon vonzotta a nagy szerszám. Be akarta kapni, érezni akarta, ahogy kitölti a száját és feszíti. Lassított közben a szopáson és csak finoman szorította az ajkaival. Elhangzott a három perces időjelző, és átmászott a Vadász lábaihoz. Tartva attól, hogy ismét összezárja a lábait, a két vállát a térdeknek feszítette, és a fejével dőlt rá a farkára. Ahogy felhangzott a start szó, azonnal mélyen beszívta magába, és hasonlóan az előzőhöz, itt is meg nyalta a golyókat. Itt erősebb volt a reakció, és szinte megfeszült az egész test. André tudta, ilyen kényeztetésben még nem volt része a Vadásznak, és most nagyon élvezi, ezzel el is terelte a figyelmét a szorításról. Honnan szedted ezt a szopóművészt, kérdezte elfúló hangon a ház urától a Vadász. Szerezz nekem is, vagy tanítsa meg Rosettét így szopni. Ahhh, ez nagyon jó, ilyet akarok otthonra is. Menjetek a francba, nem akarom elengedni, szopjon még! Lejárt az idő, add át a dorongnak. Hosszú még az este, bármi lehet. 
André örömmel nyugtázta, hogy védik és figyelnek rá. Ő viszont csak egyre tudott figyelni, Vitorlás farkára. A farok bilincs feszítette, de ő csak azt látta, hogy előtte meredezik élete eddigi legnagyobb kihívása. Vajon Dius hogy tudja befogadni ezt a méretet? Kíváncsi volt rá nagyon, és remélte megtudhatja, érezheti. Csodálkozott magán, hogy ennyire felizgatta egy olyan méret, amit normál esetben elutasított volna. Mehet, hangzott fel a parancs, André azonnal bekapta a makkot amennyire tudta. Mennyivel könnyebb lenne, ha a két kezével ráhúzhatná magát erre a dorongra. Próbálta az ajkait szélesebbre nyitni, és szinte milliméterenként beljebb nyelni. Feszítette a száját, szinte kiakadt az álkapcsa, de közben lent szinte a húsba vágott a farokbilincs, annyira izgatta a helyzet. Nem tudott betelni vele, minden részét meg akarta kóstolni, kiélvezni. Kiengedte a szájából, és csak a makkot kényeztette. Körbe nyalta, a végét csücsörített ajkai közé szívta, közben a nyelvével ismét a vájatba hatolt. Itt is megkapta a testbeszédtől a visszajelzést, még mindig határozottan tetszett a farok gazdájának. 
(folyt.köv.) 
Szólj hozzá elsőként!
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.