Banged az erdőben 4.

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > dommaestro51 > 38

reklám
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

dommaestro51 blogja


Emlékek, vágyak, álmok
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Banged az erdőben 4.
#38 2023-09-15 08:55:04
Kezét a Vastag fenekére tette, és úgy próbálta magát ráhúzni a dorongra, közben a nyelvével a húgycsövet izgatta, amit a felette álló férfi díjazott, és két hatalmas tenyerével nyomta rá a fejét. Sikerült a fallosz harmadát befogadni, és élvezettel cuppogott rajta, amit a másik két férfi is észrevett.
Tartalékold az erődet ribanc, nekünk is maradjon! Nehogy a Sanyi lefárasszon, aztán rajtam csak nyámmogsz, én is teljes értékű szopást akarok!
 Nem tudott válaszolni a száját kitöltő dorong miatt, ezért csak a kezével jelezte, érti. Közben Sanyi egyre mélyebbre próbálta nyomni a farkát, ReBéka már öklendezett, a nyála csorgott és néha hányingere lett, de nem hagyta abba, mert tudta, ha elengedi a férfit, büntetés lesz a vége. Neki most szolgálnia kell, bármi is lesz a mai nap vége. Nem szerette a büntetést, de tudta, ebben az életformában ez bármikor bekövetkezhet. Annyira belemerült a szopásba, hogy nem vette észre a mögötte térdelő Vezért, csak arra figyelt fel, hogy a hideg sikosító csorog a fenékrózsájára. Próbálta magát ellazítani, de a mögötte térdelő férfi úgy döntött, hogy tágítani fogja, és már egy ujját be is dugta, miközben a többi ujja a heréjére feszült és azt morzsolta. Alaposan megmogyorózta és közben egyre tempósabban ujjazta. Izgató volt a helyzet, közben újabb ujj került a fenekébe, de a szájában levő farok annyira lefoglalta, hogy nem érezte fájdalmasnak. A Vezérnek hatalmas ujjai voltak, vastagok és nagyon kemények. Érezte, hogy szétfeszíti a seggét, de igazából kívánta, hogy végre egy igazi, hús-vér farok behatoljon és alaposan megdugja. Álmában nem gondolta, hogy az három méretes fasz lesz. 
A férfi úgy döntött elég az előkészítésből, meg akarja hágni a szűz ribanc segget. Bekente a farkát is alaposan a sikosítóval és a makkot nekifeszítve lassan benyomta. Szoros volt, de érzéssel csinálta, így a fenék lassan befogadta. Mikor érezte a Vezér, hogy a második gyűrű is kinyílott, erőteljesen megnyomva betolta az egész farkát. Az első határozott mozdulat fájdalmat okozott, de azonnal követte a kéjes érzés, hogy egy dugattyú jár benne. Végre megtapasztalhatja, hogy milyen egy (két-három) férfit kielégíteni. Igazi férfiak használják, és élvezi. Ettől az érzéstől a saját farka is keményedni kezdett, és ahogy ütemesen dugták hátulról, attól még keményebb lett. Vezér hangosan hörögve élvezte tele, érezte, ahogy belerobbant a férfi ondója. Egy két kisebb löket után kihúzta a lassan lankadó farkát. Lajcsika, ide nyalogasd tisztára!
Közben a háta mögött helyet cseréltek, most a Hosszú lökte be a farkát az ondótól síkos fenekébe. Csak tartotta és élvezte a helyzetet. Próbálta Vastag farkát még mélyebben beszívni, amikor teljesen váratlanul belerobbant a szájába. Semmi előjele nem volt, egyszer csak tele élvezte a száját. A meglepetéstől összeszorította a fenekét, ahol abban a pillanatban Hosszú vinnyogva élvezett bele. A seggéből csorgott ki az ondó, a szája tele a langyos kantejjel. Próbálta minden cseppjét benyelni, és a férfit tisztára nyalni.
Gyerünk Lajcsika, feküdj a barátnőd alá, először nyald tisztára a seggét, aztán mert ilyen jó kis ribancot hoztál nekünk, így hálából szopd le a kis hímkurvát. 
Louis alá feküdt és alaposan kinyalta, majd mohón cuppogva szopta. Nme kellett sok, ReBéka tele élvezte a barátja száját. Lihegve dőltek le a takaróra. Már csak Louis farka nem kapott törődést, ezért ReBéka úgy gondolta, ez az ő dolga. Mohón rávetette magát a fiú farkára, hiszen napok óta erre vágyott. Nyelte, szopta és nyalogatta mintha pálcikás jégkrém lenne.
Nézzétek a kisribanc beindult! Jól csinálod kislány, ügyes vagy. Míg ő élvezte a szopást, addig a Vezér odanyúlt a lába közé és valamit matatott. Nem látta, csak érezte, hogy valami hűvös tárgy simul a farkára. 
Na, kiskurva, felraktam rád egy farokketrecet, aminek a kulcsa nálam lesz. Majd értesítlek, mikor és hogyan akarlak látni, de mostantól az én ribancom vagy, és azt teszed, amit mondok. Add oda telefonodat, nyisd fel, mert telepítek rá egy alkalmazást, állandóan figyelni foglak!
(vége)

1 hozzászólás |

Hozzászólások

bocsimaci#38#1 2023-09-26 20:51:05
Nagyon jó tetszik :pirul: 


reklám
reklám
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba4140BDSM - extrém szexualitás

#akos2120100subot keresek

#rokarege100Ki miként szolgálna
Ajánlott szobák
#biszex_szoba124141Biszexuális vagy, be kell lépned!

#geciimado100Bisex perverz lányok fiuk
Ajánlott szobák
#maszti_szoba2120Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba8180Meleg férfiak egymás között

#sexuality100Biszexuális és buzi/leszbikus férjek, feleségek
Ajánlott szobák
#hetero_szoba51130Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok1110Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak

#strapondomina100StraponDomina
Ajánlott szobák
#transz_szoba3350Transzszexuális csevegő
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.