Simple vásárlói tájékoztató


reklám

reklám
BDSM a mindennapokban!

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Forum

reklám
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

zsoffi


BDSM a mindennapokban!
"A BDSM gyűjtőszó az angol Bondage & discipline (B&D), Domination & submission (D&S), Sadism and masochism (S&M) szavakból képzett rövidítés, magyarul „kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus” fogalmakat jelöli. Korábban az egyszerűbb szado-mazochizmus (SM) volt az elterjedtebb kifejezése."
/Forrás : Wikipédia/

A BDSM természetesen nem csupán ennyi, inkább egy szerteágazó, színes és izgalmas világ! 
Egy külön világ, amit csak azok értenek, kik megélik, benne élnek. 
Egy külön szubkultúra, mely több ponton is keresztezi egymást más réteg műfajokkal, szubkultúrákkal! 
Számunkra, kik benne élünk természetes, de a külvilág számára ismeretlen, titokzatos, sokszor ijesztő és előítéletektől terhes! 

Ebben a fórumban beszélgetést, akár vitákat /intelligens keretek között/ szeretnék kezdeményezni, olvasni. 
Tapasztalatokat, gondolatokat, vélemény cseréket és vélemények ütközését! 
Annyira ezerarcú a BDSM világa, annyira sötét és mégis fénylően gyönyörű, mint maga a kín, vagy annak az okozója. 
Kinek beállítottsága és vérmérséklete szerint. 

Tehát döntögessük nyugodtan a tabukat, vagy az annak vélt dolgokat. 
Hisz, ami neked természetes, másnak talán tabu, de ha elmondod a véleményed, talán másnál is megnyílnak a tabuk, ledőlnek a korlátok és felszabadultabban beszél a mélyen elásott és "szégyennek hitt" gondolatairól is! 

És talán ezzel a fórummal ez is a célom! :-)

Mert számomra nem valami egzotikus vagy félni való nyavalya a BDSM, hanem a természetes lételemem, a mindennapjaim, az életem része és alkotóeleme.

Zsó

Kijelentem, hogy a moderációs tevékenységemhez szorosan kapcsolódó megnyilvánulásokon kívül mindazon véleményeim, amelyeket Eropolisban a blogokban/fórumokban valamint az oldal egyéb nyilvános és privát felületein megosztok, teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözik és semmilyen tekintetben nem köthetők az Eropolisban betöltött bírói státuszomhoz!


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
zsoffi#6892023-05-21 11:24:50
Válasz a(z) 687. üzenetre:

Igen, a "szürkének" köszönhetően kicsit ismertebb és talán elfogadottabb is lett a BDSM, legalábbis sokak figyelmét felkeltette, és inspirációkat is adott. 

Viszont annyira felszínesen, sőt, azt mondhatom torzan mutatta be ezt a világot, ami viszont annyira már nem tett jót a szubkultúrának. 

Felhígult az egész közösség, hiszen olyan emberkék "lettek hirtelen domok, vagy subok, stb." kiknek soha nem szabadott volna a BDSM közelébe sem kerülni. 

Egyszerűen azért, mert pl. nem tudják az agressziót külön választani a dominánstól, és a példák sorát a végtelenségig sorolhatnám. 
A BSDM-hez egyszerűen megfelelő szintű IQ és EQ szükséges... 

[ugrás az előzményre]
zsoffi#6882023-05-21 11:16:07
Válasz a(z) 686. üzenetre:

Én már nagyon sokszor kerestem magamban erre a választ, de nem tudok egyértelmű, vagy egy adott dolgot, szituációt, vagy élményt megjelölni. 

Azt hiszem mint annyi másra is, ami az ember jövőjét, viselkedési és lelki, érzelmi világát befolyásolja, az a gyermekkorban keresendő. 
Legalábbis nálam biztosan.
Ezt most nem szeretném bővebben kifejteni, de mióta az eszem tudom, van egy sub énem, és minden eddigi kapcsolatomban jelen volt a BDSM valamilyen formában... :) 

[ugrás az előzményre]
szolnokiak#6872023-05-19 05:02:15
Sziasztok
A felesegemnek nagyon tetszett a szurke otven arnyalata. Ami ugy irta le ezt a vilagot hogy kedvet kap az ember kiprobalni par dolgot. :)
satock#6862023-05-18 17:38:44
Sziasztok.
Nektek mi volt az a kezdő löket ami elindított a BDSM izgalmak útján? :)
pandora#6852023-02-04 22:31:19
Válasz a(z) 684. üzenetre:
Mindig is tudtam hogy belelátsz a fejembe! :D <3 
Zeneszerző mehet, képzőművész oké, irodalom egye fene, de a fizikusokat és matematikusokat ne merd leleplezni!!! :D :vigyor: :cigi: 


[ugrás az előzményre]
waveox#6842023-02-04 19:26:31
Válasz a(z) 683. üzenetre:Szerettem volna írni Einsteinről, az ő fétiseiről, de meggondoltam magam!
És ebben nem kis szereped van.
Ha téged, mint felvilágosult, befogadó, elfogadó, mindendt is megérteni vágyó, mindent is tudni szerető embernek egy simáncsak a másik orrára szarnivágyó zenei kiválóság ezen tevékenységéről azt írod, hogy "most már értem miért nem kedvelem a komolyzenét",  akkor, ettől most megijedtem. 
Ezek után hogy merjek  Einsteinről írni?
Ha megírom róla a valót, akkortól nem fog érdekelni  a kvantummechanika, a relativitáselmélet, a Brown-mozgás, a molekuladimenziók?
Ezt nem merem felvállalni!
Inkább egye meg a fene Einsteint!:D
Keresek olyat... mást! :D

[ugrás az előzményre]
pandora#6832023-02-02 19:15:00
Válasz a(z) 682. üzenetre:
Már értem, miért nem hallgatok komolyzenét... :o :o :o 

[ugrás az előzményre]
waveox#6822023-02-02 16:58:49
Mozart & Fétis.

Ok, előbb Mozart!
Új rovat az Eropolis BDSM fórumban, címe:
   Ugye ezt is tudni akarod!

Kezdjük!
Zárójel nyit. Azt írta nekem itt egy nagyonokos (az, na!), hogy igyekezzek  úgy és olyat írni amiről feltételezem, hogy az itteni tartalomfogyasztó közönség biztos megért, legalábbis nem ért félre.
(természetesen ezzel nem értek egyet, én azért nem merném ennyire egyszerűre venni a kérdést. Persze nem is akarom én ennek az apróságnak résnyire nyílt picinyke ajtócskáját szélesebbre tárni, csak úgy megjegyeztem.)
Zárójel zár.

Mozart a legnagyobb zeneszerzők egyike (Salzburg, 1756. január 27. – Bécs, 1791. december 5.), öt évesen szimfóniát komponált! Élete során 600 zenemű került ki kezei alól.
Fétise:
Kedvelte a kakit.
Azt írta egyszer az unokahúgának, hogy legnagyobb élvezet lenne számára, ha a húg hagyná, hogy az orrára szarjon és hagyja hogy a kaki végig csorog, le az állán, rá a kis fejletlen mellecskéjére.
Vagy épp édesanyjának írt levelében részletezte, mennyire szeretné ugyanezt  vele is megtenni.
Sajnos a mozarti múltat kutatók arra vonatkozó további infókat nem tettek közé, hogy ezen papírra vetett cselekmények megvalósultak-e!
 Kevés további ilyen irányú felfedezést tettek elérhetővé. Írhatom?: mindannyiunk bánatára.
Egy ugyan van még, igaz a fentiektől sokkal visszafogottabb.
 Mozart olyan hatszólamú pompásvirágzatút is papírra vetett ami a " Nyald ki a seggem" címet tudhatta magáénak..
És akkor itt a végére, hogy minden kényes ízlésű, felvilágosult, vagy ízléseiben kevésbé érzékeny, kevésbé felvilágosult eros felhasználó igényeinek megfeleljen ez a kis írás,  álljon itt a mai napra megtanulnivaló: Fekalofília
pandora#6812023-01-30 20:33:01
Válasz a(z) 680. üzenetre:
Ajjj...most rájöttem egy hiányosságomra...a különböző fíliákkal valóban nem tudok azonosulni. :(
És egyből egy hibámra is. Túl nagy jelentőséget tulajdonítok a külsőnek. Basszus valahogy nem megy a 150 kilós úthengerrel, és Quasimodóval sem. Még akkor sem, ha latex borítja a testét. :D

Thomas Mannról meg ezt nem szerettem volna tudni. :( :o 

[ugrás az előzményre]
waveox#6802023-01-30 19:25:00
Válasz a(z) 679. üzenetre:
Azt kell írjam, megint leragadtál egy pontnál!
A cikkben lelhető szexuális viselkedésformát, -formákat, előnyben részesítő egyének, szép arcról, szép testalkattól formált véleménye bizonyára messzemenően eltér a hétköznapi értelemben vett elképzelésektől.
Egyrészt azért mert leginkább valami arcot elfedő alkalmatosságot viselnek, így sem  csúnyának, s talán sajnos, sem  szépnek nem látják egymást.
 Másrészt mert az a kultúrharc amelyet a mindennapjaikban meg kell vívniuk a szexuális orientációjuk védelmében a gonosz csúf, akadékoskodó állami rendszerrel, a többségi társadalom konzervativizmusával, az felszítja, sőt pluszt ad a  bennük lobogó parafiliális szenvedélynek, s ettől sem látják egymást annyira csúnyának.
  Érted? :)
Meg mi az, hogy nem szép?
Nem mindegy milyen, ha úgyse látod a latextől, bőrutámzatoktól?Tessék már kiemelni a buksidat a homokból - a talpam ökölben, tiszta ideg vagyok tőled, reszket a vádlim, rángatózik a seggem lyuka -, és tessék megérteni (na jó, nem kell megértened, de legalább próbáld meg! :D ) egy galamblelkű zoofíliás, egy izzó keblű nekrofíliás, egy erős gyomrú emetofíliás és vagy egy flatofíliás mindennapjait.
Amiben  kizárólag tengernyi szenvedés jut, amiben folyton-folyvást, úton-útfélen akadályozzák szekszuális szabadságában, önrendelkezésében és a sajátságosan magára olvasztott sokféleségében.:D
És most szeretnék a könnyebb érthetőség üdvéért egy példával is előhozakodni:
 Thomas Mann így ír egyik naplójában saját fiáról Klausról, (direkt így másoltam ki, nehogy megint valami idióta rámakasszon bármit is! sk.) „borzasztóan csinos a fürdőnadrágjában. Teljesen természetesnek érzem, hogy beleszeressek a saját fiamba… Úgy tűnik, egyszer s mindenkorra végeztem a nőkkel?… Eissi lebarnulva, ing nélkül hevert az ágyán; zavarba jöttem.” Máskor azt írja: „rányitottam a teljesen meztelen Eissire, ahogy valami gyerekességet csinált Golo ágyánál”, és „mélyen megdöbbentett ragyogó serdülő teste: lehengerlő”.
Az író efebofíliás volt!  

Csók!

[ugrás az előzményre]
pandora#6792023-01-30 00:06:17
Válasz a(z) 678. üzenetre:
De furcsa, amikor feltették a cikket, még az egészet ingyen végig lehetett olvasni. Mostanra csak előfizetéssel. Úgy tűnik, nagy volt az érdeklődés.
Viszont így csak emlékezetből tudok meríteni. Úgy rémlik, bevállalták a kevésbé szép alkatú és arcú emberek szerepeltetését is a cikkben, így sokkal valósabbra sikerült, mint a másik. 

[ugrás az előzményre]
zsoffi#6782023-01-29 09:04:23
Egy cikket hoztam, kíváncsi vagyok a véleményekre! :) 

 !link:https://444.hu/kepek/2023/01/28/szex-bdsm-fetis?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwAR3dEq_ovqyoKkZF18-Evvt05amSQAkJFWzRNqGDGt1gKs9FxKtIQ8-oGW0 
waveox#6772023-01-14 10:20:03
Válasz a(z) 676. üzenetre:
Ugye, ugye mennyire ügyelni kell mit, mikor és hol ír az ember!
Még jó, hogy időben észbe kaptál és korrigáltad.
Belegondolni is szörnyű, ha a polgi figyelmeztet az égbekiáltó hibádra.
Lett volna kapsz!
Fekete köpeny, dörgedelmes hang, csupasz fenék, fehér pálca, vörös csíkok...

Itt az Eropolison nem üldözik a másságot!

Bár a másság definíciója, értelmezése mindannyiunknál más és más.
Van erre egy mondás: Az ülés határozza meg a tudatot!
Vagy valami ilyesmi.

[ugrás az előzményre]
zsoffi#6762023-01-14 06:49:59
Válasz a(z) 674. üzenetre:

Pici kiegészítés! 

"Gondoljunk csak bele, hogy itt még a másságot is szinte üldözi a hatalom, akkor mit jelent szemében a BDSM."

Ehhez a mondatomhoz szeretném hozzáfűzni (amennyiben nem lett volna egyértelmű), hogy az „ITT” szócskát természetesen az országunkra értettem, nem Eropolisra! 

[ugrás az előzményre]
anettka#6752023-01-13 14:56:14
Válasz a(z) 672. üzenetre:

Találtam egy meghatározást: A brat pimasz, szófogadatlan, engedetlen szub, aki kiprovokálja a büntetést. Ezzel folyamatosan teszteli, hogy a dom méltó-e rá.

[ugrás az előzményre]
zsoffi#6742023-01-10 11:28:16
Válasz a(z) 671. üzenetre:

Igen, sajnos nálunk ez egy tabu téma, és bár vannak próbálkozások (mint pl. legutóbb a Telex kisfilmje), hogy megtörjék a jeget, ez egyhamar nem fog sikerülni. 

Gondoljunk csak bele, hogy itt még a másságot is szinte üldözi a hatalom, akkor mit jelent szemében a BDSM. 
Ezért nem is tudja és nem is akarja szinte senki nyíltan vállalni hová tartozását, de még csak a szimpátiáját sem a BDSM mellett. 

Régebben szerintem jobb volt a helyzet, voltak kisebb klub összejövetelek, könnyebben alakultak ki kapcsolatok, vagy csak barátságok, igaz sokkal kevesebben is voltunk, mint ma. 
Mert mára nagyon „felhígult” ez a közeg is, ami egyébként véleményem szerint nagyban köszönhető az 50 szürke árnyalatának, pedig az a könyv, illetve film csak féligazságokról szól, túl sok köze nincs a valódi BDSM szubkultúrához.
Sajnos ennek nyomán rengeteg olyan ember „fedezte fel magának” a BDSM-et, akiknek nem szabadott volna. 
Millió primitív ember jelent meg, akik szellemi szinten, a korlátoltságukból adódóan soha nem fognak tudni túllépni a „ledominálnálak, összekötve megbaszlak” szinten. 
Ezek 97% nagyon egyszerű férfi, a maradék pedig üzletet, pénzt remélő nő! 
Sajnos ez a jelen valósága.
 
Azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy ma is vannak rendezvények, mint pl. a Freedom, Luxuria fetish partyk, de ezek közelében sincsenek a régebbi kis beszélgetős klubéletnek.
 
Ám, hogy a „brat” kérdéshez is hozzászóljak, a BDSM annyira sokszínű, hogy szerintem mindenki megtalálja a vágyainak megfelelő partnert. 
Van egy ismerősöm, aki egy értelmiségi transz nemű, mazochista hölgy, vele sokat beszélgetek a társkeresés nehézségeiről. Pedig ő sokszorosan hátrányos helyzetben van, de még ő is megtalálja a partnereit, csak tapasztalat és kitartás kérdése. Mert bizony a tapasztalat elengedhetetlen ebben a felhígult közegben. :)

[ugrás az előzményre]
zsoffi#6732023-01-10 09:26:36
Válasz a(z) 670. üzenetre:

Igen, ilyen történetet én is szívesen olvasnék, sőt bármilyen történetet, ami a szubkultúrához köthető és mások számára tanulságos, vagy csak érdekes lehet! 
Nem is konkrét történetekre gondolok elsősorban, inkább társadalmi vagy lelki, érzelmi oldalról megközelítve a dolgot. :) 

[ugrás az előzményre]
pandora#6722023-01-09 22:58:29
Válasz a(z) 671. üzenetre:
Meg kellett néznem a neten, mi az a brat. :D 
Ha esetleg másoknak se egyértelmű, olyan szubmisszív emberekről van szó, akik azt igénylik, hogy legyőzze őket a domináns, nem hódolnak be maguktól. (Vagy ilyesmi, javítson ki aki világosabban tudja :) )
Bár nem vagyok érdekelt ezekben a dolgokban, de nekem valahogy életszerűbb és érdekesebb kategória, mint akik csak úgy behódolnak a semmiért.

[ugrás az előzményre]
decc#6712023-01-09 19:09:18
Másik kérdésem, pl. itthon azért úgy veszem észre viszonylag visszafogott kultúrája van a BDSM-nek...ha van is, inkább dom és sub kategóriákat látok...találkoztatok olyannal, aki bármely oldalról is brat-et keres? Vagy az túl fárasztó? 
decc#6702023-01-09 19:05:29
Hali

Ha már BDSM a mindennapokban a címe... Kíváncsi lennék sztorikra, pl hogy sikerült a partnernek elmondani, megértetni, esetleg belevonni ezekbe a játékokba?
gviver#6692023-01-07 00:47:36
Egy kicsit nagyobb, vagy minimum lassabb pergésű homokóra esetén: 

Dom leírja egy cetlire, miként szeretne elélvezni, és beteszi a papírt a fiókba.

 Subnak tudnia kell, mit szeretne domja, de csak annyi ideje van kivitelezni, amíg a homok le nem pereg. Ha lefolyt a homok, a lábtörlő lesz a dom bűntető eszköze, (pl térdeplés, bizonyos testrészekre kötözés, stb, akár ezek kombinációja, vagy felváltva is) amiért nem sikerült a kivitelezés, de csak addig teszi, amíg újra le nem pereg a homok. Ezután újra kezdődik az egész addig, amíg dom el nem megy. 

Ha sikerül kitalálni a módszert, sub jutalomban részesül, ha pedig nem, újabb büntetés vár rá, amiért nem tudta kitalálni dom vágyait, ráadásul ezesetben újra kezdődik az egész élőröl, hogy jobban megtanulja szavak nélkül is megérteni domja testbeszédét.

Némileg Dom számára is büntetés, hogy látja szenvedni subját, mivel részben az ő hibája is, hogy nem tudta megértetni magát, ezért neki is érdeke, hogy szavak nélkül is ki tudja mutatni sub felé a vágyait. Ha sikerül, az mindkettejük számára pozitív tapasztalat, erősítheti a kapcsolatukat.
perke#6682023-01-05 05:54:23
Válasz a(z) 667. üzenetre:
Szeretem ezt az emancipált hozzáállást. :) 
Nem szeretnél lemondani egyik élményről sem. 
Teljesen megértelek. :D :D :D :D 

[ugrás az előzményre]
pandora#6672023-01-04 23:49:27
Válasz a(z) 666. üzenetre:
Hm...az egyenlőség jegyében váltott használatban is lehet az a lábtörlő. Szegény hamar elkopik! :D :P :* 

[ugrás az előzményre]
perke#6662023-01-04 18:50:34
Válasz a(z) 665. üzenetre:

Akkor álljon itt részedre a “C” verzió átirata. ;)

"C" változat
Leül a nő meztelen fenékkel a lábtörlőre, háttal a homokórának. Vele szemben, fölötte áll a férfi. Addig kell szopnia a nőnek a pasit a nélkül, hogy az elmenne, míg szerinte pont lement a homok. Ha nem találta el pontosan, megfordítjuk az órát, és kezdi elölről.

[ugrás az előzményre]
zsoffi#6652023-01-04 07:34:36
Válasz a(z) 664. üzenetre:

Bevallom nem hagyott hidegen az a verzió sem, bár én inkább sub oldalról közelítem meg a lehetőségek ilyen fajta tárházát. :P 

[ugrás az előzményre]
perke#6642023-01-04 02:14:21
Válasz a(z) 662. üzenetre:
Az emotikonokból azt a következtetést vonom le, hogy neked (is) a “C” verzió a legszimpatikusabb. :)

[ugrás az előzményre]
zsoffi#6632023-01-03 18:21:12
Válasz a(z) 662. üzenetre:

Hmm... kreatív ötletek! :D 

Akár mások is folytathatják a gondolatmenetet. :pirul: :cigi: 

[ugrás az előzményre]
pandora#6622023-01-03 16:39:33
Válasz a(z) 661. üzenetre:

Hm...pár tipp. :D

"A" változat
A pasi hasra fekszik a lábtörlőn, széttett lábakkal, hogy a háta megfelelő ülőke legyen a hölgy számára, aki az idő múlását szeretné figyelemmel kísérni. :P 

"B" változat
A pasi a lábtörlőre térdel, szemben a homokórával. Egy picit kihúzzuk a fiókot, főlé hajol, a zacsi belelóg a fiókba, ami rá is zárul. Addig tartja a pozíciót, amíg lepereg a homokóra. Ha jól viselkedett, akkor jutalmul ugyanezt a fütyivel is meg lehet ismételni. ;)

"C" változat
Leül a pasi meztelen fenékkel a lábtörlőre, háttal a homokórának. Vele szemben, fölötte áll a nő. Addig kell önfeledten nyalnia a pasinak a nőt, míg szerinte pont lement a homok. Ha nem találta el pontosan, megfordítjuk az órát, és kezdi előlről. :vigyor: 

[ugrás az előzményre]
zsoffi#6612023-01-03 05:47:42
Praktikus karácsonyi ajándék: Lábtörlő (az a nagyon szúrós, natúr színű) és homokóra. A folytatást találd ki... :P 
krisztisissycd#6602022-12-21 08:52:05
aleksandros#6592022-12-19 09:59:16
Válasz a(z) 656. üzenetre:

Így már értem. ;) 

[ugrás az előzményre]
kivancsisrac29#6582022-12-18 18:40:22
A(z) #658 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
hunx2#6572022-12-18 15:22:18
sziasztok, tudnátok segíteni? hol lehet BDSM eseményt találni Budapesten? hogy lehet részt venni?
waveox#6562022-12-18 08:48:18
Válasz a(z) 655. üzenetre: hogy sokszor zavaros amit írok?
ezt adom.
de most spec nem erről van szó hanem egyszerű tévedésről.
nem arra a kutyaviadalra gondoltam ahol az ebek egymás torkát marcangolják, ott tényleg snassz lenne mezitelenül megjelenni. hanem a kutyák viadalára, ahol az ebek és gazdáik összemérik tudásukat, tehetségüket, gyorsaságunkat stb.
agility!
nos most, hogy így tiszta patakvizet öntöttünk a kulacsokba, gyorsan húzzunk innen el, mielőtt Zso megjelenik és kioktat bennünket... 

[ugrás az előzményre]
aleksandros#6552022-12-18 00:28:19
Válasz a(z) 652. üzenetre:

Mi köze van a kutyaviadalnak a kiképzéshez?

Most még a szokásosnál is kuszább dolgokat írsz. :D 

Aranka néni ölebe járt iskolába?

[ugrás az előzményre]
pandora#6542022-12-17 23:27:02
Válasz a(z) 652. üzenetre:
Nehogy a kiálló dolgok áldozatul essenek a viadalnak! :D :D

[ugrás az előzményre]
pandora#6532022-12-17 23:25:49
Válasz a(z) 650. üzenetre:
Khm...a számból vetted ki. Mármint a szót! :P 
A sorok írójának kéne vennie egy kutyát. A hiányérzete megoldódik.


[ugrás az előzményre]
waveox#6522022-12-17 20:17:52
Válasz a(z) 651. üzenetre: Lám-lám mindig mondom, hogy nem elvesztegetett idő az itt eltöltött néhány perc amit néhanapján eltöltünk eme borzas-borzos, szövevényes pixelrengetegben!
Mindig talál valami újat az ember!
Én pl. most, ezek után, komolyan elgondolkodtam, hogy meztelenül megnézzek egy kutyaviadalt!

[ugrás az előzményre]
aleksandros#6512022-12-17 19:47:35
Válasz a(z) 650. üzenetre:

A sub nőket is kutyakiképző telepen tanítják? :o 
Ráadásul meztelenül? :D 
Jövő héten benézek az egyikbe.
Érdekel a dolog.

[ugrás az előzményre]
waveox#6502022-12-17 11:55:22
Előre bocsánatot kérek a 649. számú bejegyzés írójától, hogy nem az általa megjelenített témához szólok hozzá- bár érdekes felvetések egész hadát látom ami ott felsorakozik és válaszra vár joggal -. de én inkább a bejegyzést más aspektusból közelítem meg, ha lehetséges.
Az egyszerűség nézőpontjából!
A helyesírást elengedem, hisz kitudja milyen telefonon írta, milyen beállításokkal és milyen körülmények közepette... blablabla... stb.

Na szóval a lényeg!
 Tetszik az a szubsztanciára törő egyszerűség ahogy az user az írásában megjeleníti egy sintértelep melletti kutyakiképző telep mindennapjait.
robroy#6492022-12-17 10:05:28
Az érdekelne, gogy szerintetek vannak igazi sub nők?
Aki alázatosan szolgál, meztelenül, t3rdenállva vár,
És azt lesi, hogy milyen parancsot kap?
Vagy csak ez is egy divat dolog lett?
És ezért valják magukat subnak?
bitumen#6482022-12-08 05:08:57
A(z) #648 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
pandora#6472022-12-06 14:40:36
Válasz a(z) 646. üzenetre:
Teljesen egyetértek! Nagyon jól leírtad. <3 
Nem lehet eléggé és elégszer tisztázni, hogy a nők engedélyük nélküli fogdosása, erőszakoskodás, bántalmazó viselkedés NEM BDSM!!!!
Sajnos és szomorú hogy ez van a fejekben. :(

[ugrás az előzményre]
zsoffi#6462022-12-06 02:52:36
Válasz a(z) 645. üzenetre:
Az általad leírt vágyak a mindennapokban is sok vanilla kapcsolatban így működnek, mivel számos férfi formál jogot a párja ilyen szintű kitulajdonítására, testének tárgyiasítására.
 
Sajnos! :sir: 

Mert ha ez a fajta viselkedés nem a kölcsönös beleegyezésen, megbeszélésen alapul, akkor egyszerűen csak a férfi primitivizmusát, butaságát, párja semmibe vételét, érzelmi degradálását mutatja. 
Ebből lesz (illetve már ez is) családon belüli erőszak. 

Viszont ha ez a fajta "játék" egy megbeszélt, mind a két fél által elfogadott kereteken belül történik, akkor egy igen kellemes D/S kapcsolatot takarhat, mely utat enged a BDSM egyéb területeinek felfedezésére is a későbbiekben. 

Ebből is látszik mennyire vékony a jég a *még* vanilla, és *már* BDSM kapcsolatok között. 

Valójában minden titok nyitja a kölcsönösség, tisztelet és elfogadás. :) 

[ugrás az előzményre]
bdsmcuckold#6452022-12-03 01:49:43
Nekem a BDSM a mindennapokról szólna. Egy partner. Kivel együtt élsz. Bármikor megfoghatod a bozontos kis punciját. Melleit. Kicsit mindig ellen áll. De tudja,hogy nem menekül. Elalváskor, éjjel, nappal, ébredéskor...Nincs menekvés! Persze nem durvaságokra gondolok. Nem esnék neki. Csak tudnia kell,hogy bármikor bárhogyan tapizhatom,fogdoshatom. És, ha a sub engedélyt ad,akkor meg is lenne dugva. Mert egy párkapcsolathoz bizony a sub engedélye is kellene. Nélküle nem megy! De a bozontos kis punci, mell, has, és minden tapizásához nem kell az engedélye! Azt el kell tűrnie a nap minden szakában!  :P   :) 
zsoffi#6442022-11-26 09:42:04
Szombat reggeli vidámság... :D 

pandora#6432022-11-09 02:53:32
Válasz a(z) 642. üzenetre:
Mazochista vagy, hogy csúnya öregembereket akarsz nézegetni vadítóan szexi cuccokban? :D :D

De komolyan, igen, ez nekem is feltűnt, de többnyire azért, ha lehet választani egy adott közösségből hogy kiket szerepeltetnek a médiában, akkor mindig az arra alkalmasabbakat válogatják, mert a végtermék fogyaszthatóbb lesz, pusztán mert a külső erős befolyásoló tényező.
Mondjuk itt szerintem befolyásolta a mondanivalót is, mert a nézők könnyen azt hiszik, hogy ezt a műfajt csak fiatalok gyakorolják.

[ugrás az előzményre]
waveox#6422022-11-08 14:38:35
Azt kell írjam, hogy kiválóra sikeredett a telex bdsm-mel foglalkozó dokumentumfilmje.
Szépen körbejárta, ízlésesen, sokrétűen bemutatta ezen szubkultúra megannyi szegletét.
A benne megszólalók face to face, nyíltan és érthetően beszéltek arról amihez még ma is fintorgással viszonyul a többségi társadalom -, hiába is gondoljuk magunkról az elfogadás misztériumát.
Egy szó mint száz, nem elvesztegetett idő végig nézni.
A szívem csücsökje volt benne a csaj aki elmesélte gyermekkori élményét arról, hogy ő nem babázott, hanem a barátnőivel kötözés játékot játszottak és mindig azt szerette legjobban ha ő volt megkötözve és nem tudott szabadulni.
Egy bajom viszont volt a filmmel, miszerint csak túl szép és fiatal emberek láttam benne.
Figyelembe véve a valóságot, nem gondolom, hogy ez ténylegesen így is van.
 
zsoffi#6412022-11-08 08:03:32
Válasz a(z) 640. üzenetre:
Sajnos nem láttam még, mostanában túl sok a dolog, kevés az időm, (inkább próbálom magam utolérni), de amint megnéztem írok róla itt is. :) 
Kíváncsi vagyok! :) 

[ugrás az előzményre]
polgarmester#6402022-11-06 16:11:33
Na, szakértők, egy film review? :) A "filmajánló" nem biztos, hogy jó szó, mert hátha nem ajánlható. :) 

https://telex.hu/video/2022/11/06/szilagyi-mate-bdsm-szubkultura-dokumentumfilm-ajanlo

A dokumentumfilmet ma este mutatják be a fenti weboldalon, ha jól értettem.
xgy5050#6392022-08-26 06:51:39
Válasz a(z) 638. üzenetre:Nagyon szépen köszönöm a választ!
Tehát akkor ennek egy játéknak kellene lennie optimális esetben. 

[ugrás az előzményre]
zsoffi#6382022-08-26 06:44:06
Teljes behódoltság! 

Máshogyan mondva inkább kölcsönösség, kölcsönös elfogadás. 

A sub behódol, mert szüksége van az irányításra, szüksége van arra az erőre, magabiztosságra, döntőképességre, amit a dom tud számára nyújtani. Neki ez jelenti az örömet, ez a boldogság forrása. 

A dom nyújtja a biztonságot, az erőt, meghozza a döntéseket, magabiztosságot ad, fel lehet rá nézni, akár csodálni is. Számára viszont ez jelenti az örömet, ez a boldogságának forrása.
 
Kölcsönös viszony ez tehát, és bár a sub az aki alárendelt szerepben él, a valóság mégis az, hogy a két fél tökéletesen egyenlő egy harmonikus Dom/Sub kapcsolatban. 

Mert egyik sem létezhet a másik nélkül, szimbiózisban léteznek együtt, kölcsönösen biztosítják egymás számára az együttéléshez szükséges „körülményeket”. 

Ebből következik, hogy a folyamatos kontroll alatt tartás, mindkettőjük „érdeke”, hiszen így mindketten azt kapják, ami a boldogságukhoz, akár lelki, szellemi, vagy testi kielégülésükhöz is szükséges! 

A dom a felsőbbrendűség, még a sub az alárendeltség érzetét! 

Hiszen mi más lenne egy boldog D/S kapcsolat titka, ha nem a játék, egymás meg és kiismerése, határainak kipuhatolózása, tágítása, stb. 

(Akkor lenne nagy baj, ha már a dom nem akarná/szeretné kontrollálni a subját.)

A folyamatos kontroll tehát egy játéknak is felfogható, egy állandó „incselkedős” erotikával fűszerezett, érzékek játékának! 
Én pedig ezt nagyon tudom élvezni. :) :) :) 
xgy5050#6372022-08-25 14:56:53
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek hogy mivel jár a teljes behódolás a BDSM-ben?
Miért van az hogy a Dom folyamatos kontroll alatt akarja tartani a Subját?
Válaszaitokat előre is köszönöm! 
waveox#6362022-07-30 11:34:38
Válasz a(z) 635. üzenetre:
A franc tudja, majd délután megnézem és referálok felőle! :)

[ugrás az előzményre]
aleksandros#6352022-07-30 08:30:39
Válasz a(z) 634. üzenetre:
 :o 
Farka van a partnerednek?

[ugrás az előzményre]
waveox#6342022-07-29 19:33:38
Igazából semmi, ha úgy vesszük, hisz kit érdekel egy madzag, ami ráadásul a végein ki is van bolyhosodva.
De ha azt nézzük, hogy mi jutott osztályrészül néki szegény piros ( és bolyhos) pertlinek , akkor talán más szemmel nézünk arra a pihés végre.
Mert azért abban megegyezhetünk, hogy egy olyan világban ahol egy cipőfűző tényleg az ami és a felhasználási módja is az ami, ott kissé furának hathat e más irányú felhasználási mód. 
Persze ez is kinek hogy!
Egy proli gondolatai sosem nyúlnak odáig, hogy az jusson eszébe miként kéne a faszára kötnie a bakancsa fűzőét.
De ellenberger nekem, mint felvilágosult, diplomás, okos, szép, kívánatos... tessék folytatni, nos nekem evidencia, hogy nike air max 45 e pénzes pipellőmből a pertlit kihúzzam és az álló farkamra kössem!
Haha... még hogy, de még élvezzem is, plusz a partnerem is tegye ugyanezt, hát... :)
waveox#6332022-07-27 11:09:35
A(z) #633 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
[ugrás az előzményre]
pandora#6322022-07-25 01:35:43
Válasz a(z) 631. üzenetre:
Ami még el is tűnt ráadásul... :sir: 
Marad a szépirodalom. :napersze: 

[ugrás az előzményre]
waveox#6312022-07-24 19:14:23
Hogy ti milyen romlotterkölcsűek vagytok!
Én itt majd megszakadok, hogy az összes a vénámba fellehető szépirodalmi fogalmazmánnyal leírjak egy küzdelmet, erre ti mit csináltok, egy mereven meredező hímvesszőn rugóztok! :D
perke#6302022-07-24 16:45:22
Válasz a(z) 629. üzenetre:

harmadik lábat húznak, Pandi, harmadik lábat :) 

[ugrás az előzményre]

[1-60] [61-120] [121-180] [181-240] [241-300] [301-360] [361-420] [421-480] [481-540] [541-600] [601-660] [661-689]reklám
reklám
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2911BDSM - extrém szexualitás

#eletmento100többes kalandok

#mazobipar39100Fenekelést kedvelők
Ajánlott szobák
#biszex_szoba118151Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1410Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba610Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba9240Meleg férfiak egymás között

#cuckhubby60200nyitott nejek

#zso06200wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba56110Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#hegylako012210Tapasztalt

#szenvedelyes100Női szexpartnert Sopronban
Ajánlott szobák
#profi_csajok2130Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik400Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3730Transzszexuális csevegő

reklámA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.