Minden ami kellemes

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

tonykriszty


Minden ami kellemes
Középszerűen is lehet élni, de minek? Talán másképp is meg tudjuk élni életünket.
Mindannyian túlfűtötten szexre éhesek vagyunk, elnyomva magunkban a vágyat, tagadva álarcod mögött tudod, neked is kell a változatosság.
A monogámiát társadalmi megfelelési kényszerből magunknak hazudjuk, pedig poligámiára lettünk kódolva, el kellene végre fogadnunk.


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
pandora#372023-02-06 19:32:47
Válasz a(z) 36. üzenetre:
Furcsa egy kicsit a mai világban, hogy az emberek már úgy vannak vele, hogy minden legyen, mindent akarnak.
Kimúlt az az elv, hogy valamit valamiért, mert minden nem lehet. Egyszerre dugni és szűz maradni nem lehet.
Ha szeretek valakit, akit nagyon bánt ha én mással vagyok, akkor ott választanom kell, hogy vagy ő, és akkor lemondok valamiről, vagy a valami, és akkor le kell mondanom róla. És ez rendben van! A baj, hogy a mai szemlélet a mindent ide, én mindent akarok, nekem minden jár! Mire fel? Semmit nem becsülünk már meg, mert csak akarunk, akarunk, akarunk, még és még többet. :(
Aztán a sok szék közt ott föld.

Egy átlagos, érzelmileg nem sérült nő egyébként úgy van vele, hogy ha valakit szeret, akkor nem is nagyon keletkezik olyan igénye, amiről ne tudna lemondani.
Nyilván kivételt képez, ha a pasi impotens, vagy félimpotens, mert akkor gyűlik a feszültség. De ha normális, akkor ez a kérdés nőknél azért nem valami óriási dilemma.
Azt látom, hogy a nagy fogyasztásban az ember már egyre kevésbé értékeli ami van, mindig csak többet megszerezni, megélni a fontos. Pedig sokminden pont így nem lesz meg.

Szerintem ha valakinek a poligámia annyira fontos, akkor a legjobb ha olyat keres társnak, aki szintén poligám. Vannak dolgok, amiben fontos a közös érdeklődés. Én például nudista vagyok, és nem tudnék olyan valakit elképzelni magam mellett, aki nem az.
Ja, hogy akkor egy rakás más dologban kell engedni az igénylistából, és lemondani mindenféléről... ;)
C'est la vie... :D

love69#362023-02-06 16:39:15
Ezt a monogámiát és szerelmi kérdést több aspektusból is érdemes megbeszélni.
Mi van ha szeretek egy Nőt, teljesen jól érzem magam vele, de szex területén vannak vágyaim, melyeket vele nem érhetek el..
Vagy vegyük a másik esetet, ha a szeretett Nőnek vannak vágyai, pl többesre,vagy másokkal is dugni, akkor abban meg én ne engedjem kiteljesedni...?
...és tudnám még folytatni...
csocsike60#352023-01-31 17:38:14
szerintem is
lockedhubby#342023-01-31 17:36:05
Válasz a(z) 33. üzenetre:Ámen Pandora nővér :D  :D  :D 
pandora#332023-01-31 17:13:30
Válasz a(z) 32. üzenetre:
Akkor most elárulok egy titkot. :)
Azért érkeztem ide csaknem 10 évvel ezelőtt, hogy a legelfojtottabb és legmeredekebb vágyaimat is megvalósítsam. Mindent kipróbáltam, ami érdekelt. Egészen extrémeket is. ;)
És tudod mire jutottam?
Hogy a világon a legjobb dolog egy érzelmeken alapuló, szeretetteljes, monogám, heteró kapcsolat. <3 
Na erre varrj gombot. :D :D :D

lockedhubby#322023-01-31 16:28:54
Válasz a(z) 31. üzenetre: A képeidet elnézve, nagyon is embernek tűnsz ;) 
Neki akkor is lehet kellemes, csak lesznek elfojtott vágyai, amit megvalósít, vagy elfojtja magába.
pandora#312023-01-31 14:09:55
Válasz a(z) 30. üzenetre:
Igen, azon kéne hogy legyen. De mi van, ha az egyik fél nem gondolja középszerűnek a monogámiát vagy a hetero létet? :D
Akkor neki már nem is kellemes?
Merthogy a bevezető szöveg azt sugallja, hogy mindenkibe kódolva van a túlfűtött szexualitás, és az álarca mögött éhesen murnyog naphosszat, mint a bagzó macska. A monogámia pedig csak egy megfelelési kényszer, baromság.
Épp azon gondolkodtam, hogy lehet nem is vagyok ember. :D

lockedhubby#302023-01-31 07:01:51
Válasz a(z) 28. üzenetre:Ne is kanyarogj a témától, mert eltévedsz ;) . Viszatérve a témára, minden ami kellemes. Minden, ami mindkét félnek kellemes. A lényeg a mindkét félen kéne, hogy legyen.
fifi48#292023-01-30 20:31:07
Válasz a(z) 26. üzenetre: Ezek bizonyasan tények és nagyon szomorú, hogy ilynek is vannak, ezeket én is a legnegatívabb példáknak és főleg elítélendőknek tartom. Ebben osztom felfogásod azt kívánva, hogy az életben, ha lehetne sosem forduljanak elő.
pandora#282023-01-30 20:28:08
Válasz a(z) 27. üzenetre:
Igen, pontosan így gondolkodik egy normális ember.
Viszont sajnos egy érzelmi bántalmazott nem. :( De nem szeretnék ennyire elkanyarodni a témától.
lockedhubby#272023-01-30 18:43:40
Válasz a(z) 24. üzenetre: Most komolyan mondod, hogy nem is létezik a télapó????????????
Persze, ez amit leírtál, rettenetesen szar helyzet, de a mérleg nem biztos, hogy a maradás és a zsarolás elviselése felé billenne. Inkább 3 gyerek megfog és lépni.
pandora#262023-01-30 15:17:34
Válasz a(z) 22. üzenetre:
Teljesen igazad van egyébként, rémesen gerinctelen dolog.
Benne vagyok egy facebook csoportban, ahol bántalmazott nők számolnak be a velük történtekről. Ne tudd meg mik léteznek. :(
Éppen a napokban olvastam egy hölgy hosszú beszámolóját, hogy a párja hogyan fokozta a szexuális kiszolgáltatottságát.
A pasi először azt kérte tőle, hogy cuckold műfaj, dugassa meg magát mással előtte. A hölgy megtette, mert 3 gyerek, lakáshitel, szerette a férfit, de nagyon szarul esett és fájt neki.
Aztán jött a swinger klub. Amikor azt mondta a férjének, hogy nem szeretné, akkor azzal zsarolta meg, hogy oké, de akkor elmegy nélküle, vagy keres mást aki elmegy vele.
Akkor beleegyezett, elmentek. Ott a férfi egész este őt basztatta azzal, hogy kezdeményezzen más nőknél, mert csak a nő tud nőt szerezni (ez így is van nagyjából).
Egy olyan párnak tetszettek meg, ahol a nő szép volt, a pasi egy csúnya, kövér ember, gusztustalan farokkal, de a nő tetszett a férjének, és az azt mondta, ennyit igazán megtehet érte, mert ha nem teszi meg, akkor biztosan nem szereti eléggé, akkor majd ő is így fog viszonyulni...
Az érzelmi zsarolások addig fokozódtak, míg a nőnek már a gyomra is forgott mindentől ami szex.
Végül pszichológiai (és intézményes) segítséggel szabadult a csapdából, jelenleg gyógyul.
Rengeteg hasonló történet... Több ezer tagja van a csoportnak.

Természetesen amikor bemész egy swingerklubba, nem fognak ezek a nők semmit sem mondani, nincs rajtuk tábla, hogy a férjem kényszerít. Ezek finom módszerek. De bőségesen ott vannak sajnos ők is. :(
Beleegyeztek? Lehet róla vitatkozni...

pandora#252023-01-30 15:06:52
Válasz a(z) 23. üzenetre:
 <3  :D 
pandora#242023-01-30 15:05:11
Válasz a(z) 22. üzenetre:
Engem nem tudnak ilyen szituációba kényszeríteni.
De sajnos sok más nőt igen. 
Furcsa, hogy azok után, hogy megölnek, ronggyá vernek nőket, ilyen hitetlenséggel találkozni. De abból a szempontból meg mégsem csodálkozom, hogy rengeteg férfi például azt is elhiszi, hogy a pornófilmekben az aktusokat a nők tényleg élvezik.
Hhhhh...talán a Télapóban is hisznek. :D
(Nem szoktam paprikás lenni, csak provokációra nem szeretek reagálni, viszont értelmes észérvekkel szívesen vitázom.)
waveox#232023-01-30 08:16:20
Válasz a(z) 21. üzenetre: Ha röviden szeretnék hozzászólni eme - számomra érthetetlen -, " vitához", akkor annyit tudok írni:
Neked van igazad!

Ha pedig bővebben próbálom ugyanezt megtenni, akkkor... ööö...ööö... eh, bővebben nem tudok! :)
lockedhubby#222023-01-30 07:28:55
Válasz a(z) 21. üzenetre: Annyira paprikás hangulatba kerültél, hogy már hozzá(d) sem merek szólni????.
Gondolod, hogy létező dolog, hogy érzelmi alapon belekényszerítenek egy ilyen szituációba? Elég gerinctelen dolog, másrészt azért a döntés joga, még mindig nálad van.
pandora#212023-01-30 00:00:12
Válasz a(z) 20. üzenetre:
A mondataid egytől egyig provokációk. Ez egy kulturált vita, nem veszekedés, ne alacsonyodjunk le oda, hogy "te ezt honnan tudod" - tipik nárcisz kiforgatás, aminek nem dőlök be.
Kérlek, maradjunk az eredeti témánál, szerintem építően is hozzá lehet szólni, kötözködés és személyeskedés nélkül!
Köszi ;)
nincs kép
oregember49#202023-01-29 21:09:24
Válasz a(z) 19. üzenetre:  Pandora te végeztél kikérdezéses esett felmérést a swingerbe járó nők között? És hány nő volt statisztikailag aki  a felügyelt megcsalást jelölte meg ittléte okaként?
Vagy ez úgy van nálad, hogyha egy ffi kiírja, hogy a párja tudtával, vagy a párjával van itt akkor ez a felügyelt megcsalás kategóriája? De ha egy nő írja ki hogy a párja tudtával van itt akkor az csak az érzelmi zsarolás miatt van itt?
Vagy fordítva?
pandora#192023-01-29 11:22:28
Válasz a(z) 17. üzenetre:
Azért megérne ám egy misét az is, hogy mennyi olyan pár van a swingerekben, ahol finoman szólva is nem egészen önkéntes a hölgy jelenléte, hanem érzelmi zsarolás eredménye.
Itt erón is rengeteg olyan pár van, ahol a nő inkább a felügyelt megcsalást választotta attól való félelmében, hogy a párja majd a háta mögött teszi meg ugyanezt.

En block nem azt mondom, hogy aki úgy akar élni, hogy biszex és poligám, éljen úgy. De ne akarjuk már azt mondani, hogy az az etalon, és mindenki más középszerű, vagy arra hivatkozva hogy "így vagyunk kódolva", mert ez így szerecsenmosdatás. :(

A megcsalás, a poligámia, a biszexualitás létezik, van, el kell valahol fogadni, de azért kötelezővé ne tegyük (még itt sem)! :D
pandora#182023-01-29 11:16:43
Válasz a(z) 17. üzenetre:
Szándékosan fogalmaztam végletesen, milyen érdekes hogy ezt mindenki észreveszi, de a másik végletet nem, miszerint aki nem poligám és biszex módon él, az *középszerű*.
Ez nem véglet? :D :D :D
gabor13#172023-01-28 20:12:46
Válasz a(z) 9. üzenetre:"mindenáron szexeljünk bárkivel, bárhol, bármikor."
Nem látom sehol, hogy a témaindító ilyet írt volna. Ez így a ló túloldala. A változatosságra (mondjuk úgy, mert Ő is ezt használta: poligámiára) pedig ezernyi variáció van akár egy párkapcsolatban is, úgy, hogy senki ne sérüljön és ne legyen megalázva. Nem kell túl messzire menni, ott vannak a swingerbe járó párok. Ha mindkettőjüknek megfelel egy ilyen felállás, egymás tudtával és beleegyezésével történik, szó sincs a másik megalázásáról. És még így sem gondolnám ezt a "bárkivel bárhol" kitételt. Akik ilyen életet élnek vagy épp nyitott kapcsolatban vannak, azok is megválogatják kivel teszik meg.
pandora#162023-01-28 19:07:33
Válasz a(z) 14. üzenetre:
Áhhhhhhh :o  :o  :o  így már más! :D  :vigyor:  :cigi: 
pandora#152023-01-28 19:06:37
Válasz a(z) 13. üzenetre:
Pontosan így van. :* 
waveox#142023-01-28 15:40:49
Válasz a(z) 9. üzenetre: Nem értetted, ill. nem jól értetted az olvasott szöveget, és ezért a válaszod nem lehet jó.
Az én értelmezésem szerint az író a középszerűséget a túfútött szexualitsú embermertársainkra vonatkoztatja.
Nem ránk az egyszerű "mezei" polgárokra akik valami rejtélyes okból, okokból a monogámia súlyos rabláncát cipeljük magunkkal életünk végéig.
Vágod? :)
aleksandros#132023-01-28 10:48:39
Válasz a(z) 12. üzenetre:
Idealista vagy.
Semmi baj nem lenne a világban, ha mindenki ki tudná mondani:
Bocsánat! Elbasztam.
Pedig felszabadító érzés.
Sokat irtam már erről.

De pl. egy olyan embernek bevallani a megcsalást, akit szeretsz...
Na az nagyon nehéz.
Még akkor is, ha nincs veszteni valód.
pandora#122023-01-27 23:39:53
Válasz a(z) 11. üzenetre:
Rosszul gondolod! :)
Semmi olyasmit nem helyeselek, ami a másik embert alacsonyabbá minősíti, korlátozza a szabad döntés jogában!

Ha elolvasod a blogomat, kinn voltam a pride-on is. Nálam kevésbé kevés heteró támogatja a másmilyen orientációjú embereket. De azért kötelezővé ne tegyük!

Amit nem támogatok: 
- középszerűnek nevezni azokat, akik monogámak, és rájuk kényszeríteni a poligámiát
- becsapni más embereket (a titkos megcsalás pont az!)
- képmutatónak minősíteni a heterókat

Semmiféle dologra nem lettünk kódolva. Van szabad választásunk.
A becsülethez pedig a felelősségvállalás hozzá tartozik. Amit cselekszünk, annak a következményeit is vállaljuk. Nem oldjuk meg okosba'! :) Pláne nem festünk köré glóriát.

Azt meg jobb ha hagyjuk, hogy a férfiak közül sokan könnyebben mennének a harcba hősi halált halni, mint oda merjenek állni az asszony elé, hogy bevallják megcsalták... :napersze: 
nincs kép
oregember49#112023-01-27 20:31:08
Válasz a(z) 9. üzenetre:Van pár apróság ami ellentmondani látszik annak amit írtál. A társadalom és a társadalmi megítélés két külön dolog. Az ókori görög társadalom rabszolgatartó társadalom volt, de ennek semmi köze nem volt ahhoz, hogy az azonos neműek szerelme elfogadott volt. De voltak olyan ünnepeik amikor a promiszkuitás nemcsak elfogadott de kötelező volt.
Nem tudom a szexszuális orientációnak mi köze van  pl a becsülethez, a tisztességhez,mert pl talán ismered annak a mondásnak az eredetét: Vándor vidd hirűl a Spártaiaknak, megcselekedtük amit megkövetelt a haza./lehet nem pontos az idézet/ De az biztos mind feláldozták életüket a hazájukért, a családjukért, mert ezt követelte meg a becsületük, és volt köztük mindenféle nemi orientációjú.

Aztán vannak olyan társadalmak amikben pl a böfögés elismerést jelent.

Aztán vannak olyan társadalmak, ahol az az elfogadott, hogy a nőket elzárva tartják.Ffi nélkül az utcára sem mehetnek ki.

Gondolom ezt helyesled mert így nem tudnak mindenkivel szexelni.

fifi48#102023-01-25 21:20:20
Válasz a(z) 9. üzenetre:Ez ugyanúgy a ló másik oldala teljes áteséssel, mintha csak aa két véglet lenne. Ha valaki már mással is élvezi a szex örömeit az miért jelentené a válogatás és minőség nélküli szexet vagy a civilizálatlanságot inkorrektséget. Az egysíkú felfogással én is vitatkozom, mint alapból heteró nős gyermekes, de a biszexulitást is elfogadó egyén.
pandora#92023-01-23 03:31:54
Igen, ha ösztönlényként élünk, és kihagyjuk a képletből a társadalmat, civilizációt, egybitesre egyszerűsítjük az agyunkat, akkor sokmindenre vagyunk kódolva, például szaporodásra bármilyen szembejövővel. :o 
De - Waveox, örüjjé :D - arra is kódolva vagyunk, hogy böfögjünk, fingjunk, ahol épp vagyunk. Valamiért mégsem tesszük. :napersze: 

Merthogy nem az őserdőben élünk!!! Van olyan hogy társadalom. Van olyan hogy ízlés. Van olyan hogy minőség. Van olyan hogy felelősségérzet. Van olyan hogy érzelem. Megbízhatóság. Becsület. Ezek némiképp túlmutatnak az ösztönökön.

Úgyhogy vitába szállnék, márpedig nem hinném hogy mindenki így érzi, hogy mindenáron szexeljünk bárkivel, bárhol, bármikor. Még neccesebb ha a vele egyneműekről van szó. Ismerek olyan férfiakat, akik inkább soha többé nem szexelnének, semmint egy másik férfivel...

De megkockáztatom, sokan a monogámiában élést is fontosabbnak tartják, mint az ösztöneiket, mert nem pótolhatatlan hiány nekik egy dugás, amivel összezagyválják az egész életüket, és megbántják azt az embert, aki bízik bennük és szereti őket. Vagy szimplán a saját becsületük fontosabb, saját maguk előtt.

És a nemibetegségek és fertőzések széles tárházáról még ne is beszéljünk. :napersze: 

Ez így nagyon erős leegyszerűsítés az állatok szintjére, amit azért sok emberi szinten funkcionáló lény kikérne magának. :(
aleksandros#82023-01-22 09:38:51
Szóval aki nem buzi, az középszerű.
Vagy mindegy milyen, vagy kié csak lyuk legyen.
Teljesen progresszív hozzáállás. :napersze: 
eba58#72023-01-22 06:39:42
Ugyanezt vallom, az ember nem monogám alapból.
És azt is, hogy az emberek nagyobb százalékában van hajlam a biszexualitásra.
ilkeres#62023-01-21 21:29:23
Igazad van...
foursomefun#52023-01-21 13:59:44
Kár, hogy a Párod eltúnt.....
tonykriszty#42023-01-21 11:34:50
Örülök, hogy tetszik :) 
zene005zene#32023-01-21 11:30:05
Sziaminden szavad igaz ,gratulàlok <3 
zene005zene#22023-01-21 11:29:49
Sziaminden szavad igaz ,gratulàlok <3 
zene005zene#12023-01-21 11:27:39
Szia minden szavad igaz,gratulàlok <3 

[1-37]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1610BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3650Biszexuális vagy, be kell lépned!

#demko100Én
Ajánlott szobák
#maszti_szoba600Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba200Belvárosi szexmentes csevegő

#szeretot-100Többes kalandok kamionban
Ajánlott szobák
#homo_szoba2020Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba2220Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok200Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1520Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.