Passzív dominancia
Témavezetőtanitvany64
A szokásostól kicsit eltérő felállás iránt érdeklődők. Olyan szitu, amikor a partner, aki lehet passzív is, mégis irányítóként viselkedik.
Ez kb. olyasmit jelent, hogy ha szeretnéd a szerszámot magadban érezni, akkor előtte dominánsként, kell viselkedned ha hölgy/travi/cd vagy akkor dominaként, székhez, ágyhoz kötözöd a partnert, ha gondolod maszkot raksz a szemére, utána kézzel,  szájjal, vagy ahogy neked jól esik, fölizgatod, majd beleülsz a merev szerszámba és szépen lovagolsz rajta, ameddig kedved tartja.
A dominancia pedig főként abban nyilvánul meg, hogy kikötözöd, és te kezdeményezed a saját vágyaid, ötleteid szerint a partner izgatását, nem ő dönt, hogy mikor dug, hogy milyen tempóban, stb.
A passzivitás pedig ebben a felállásban azt foglalja magában, hogy a domináns fél (nő, férfi, cd/travi) egyben a befogadó is...
Áttekintés
A téma indult
A témát olvashatja
Bárki
Hozzászólhat
Bárki
Hozzászólások száma
10
A témához nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások

1
Értem amit mondasz. Hasonló dolgot keresek, leszbikus vagyok. De, vonzana homo pasi is. Viszonzás nélkül amit akarok megadnak. 
Érdekes téma.
szandrababa#8
Ez tökéletes felállás számomra, mindig is ilyen helyzetben éreztem a legjobban magamat. Én a szenvedő alany, a domináns fél pedig egy dekoratív, kedvesen gonosz hölgyemény. :) 
alwayshorny950#7
előzmény
Válasz a(z) 5. üzenetre:találtál akkoriban partnert ehhez? 
Ez a felallas engem is nagyon izgatna. Nagyon erdekesen hangzik. Szerintem ez egy letezo dolog, ugyanis heterok kozott is vannak szubmisszivek, akik a dominat kenyeztetik kenyere, kedvere, parancsara, es ennek megfeleloen dugjak is.
Keresek Olyan hölgyet Vagy esetleg párt aki tabuk nélkül bármibe benne van és hajlandó lenne a 3 nap 2 éjszaka Corvin hotelben eltölteni velem Hotel díjat Természetesen én rendezem
filkoo#4
de fordítva is izgat :)
filkoo#3
ez engem is régóta izgat. szerintem kevés aktív szubmisszív van. vagy csak nem találkoztam még velük :) 
Ez tényleg egy nagyon jó ötlet lehet számomra is aki imádom a pina és a segg nyalását, a fasz szopását és legfőképpen azt amikor alaposan megbasszák a seggemet de mindezekhez lasszóval kellene fogjam a partnereket. Ráadásul kellene egy olyan ötlet amivel ezt úgy meg tudnám oldani hogy legalább 7-8 nő meg/vagy pasi szolgálná ki passzív vágyaimat.Mit gondoltok lenne reális alapja a dolognak ?
fasztbelem#1
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/a/USRf_af1750d/4d0ae9.jpg
Hú ez nagyon tetszik nekem! Szívesen részt vennék benne, csak hogy bennem landoljon a fasz és csurranjon a geci! Soha nem gondoltam ilyen felállásra, de nagyon izgató. Isteni érzés lehet úgy uralkodni máson, hogy közben én elégítem ki őt szájjal, seggemmel és kontrollálhatom az élvezését, hogy minél tovább lüktessen a fasz a végbelemben, minél többet szophassam spriccelés nélkül :) Óriási ötlet!

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.