A többes örömei

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

A többes örömei
Azt hiszem ehez nem kell leírás,
csak írjátok, szerintetek miért jó, kinek milyen tapasztalatai vannak.
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
talansikerul#52010-01-07 21:00:59
Sziasztok! Szeretnénk érdeklődni, hogyan lehet csatlakozni. Mi egy 40-espár vagyunk! e-mail címünk:  képeink a "talansikerul" név mellett van. Üdv.
marcell#42009-11-21 20:56:36
Sziasztok!Már rég volt az első élményem párral,azóta is érdekel és van is egy újabb páros,barátaim akikkel már közel egy év idönként öszegabajodunk.De sajnos nekem még nem volt olyan barátnőm aki erre nyitott let volna,ezért csak a 3 asig jutottam el,de már régóta szeretnék egy swingerben is részt venni,több új élménnyel gazdgodni és esetleg új barátokra lelni ezért szeretnék én is jelentkezni  csoportotokba bár gondolom pasi van bőven....Üdv!Marcell
ember1#32009-11-11 10:40:21
Az elmúlt 10 évben volt néhány négyes kapcsolatunk. Jól mérhető volt a kapcsolatépülés fejlődése az idők során. Első alkalommal egymás előtti szex, hozzá sem értünk a másik párhoz, utána volt már párcsere is szigorúan hetero alapon.Később jött az igény a női bire, ami várakozáson felül izgató volt. Aztán már csak egy lépés volt a teljes összegabalyodás, ami a férfiak enyhe biszexualitását is előhozza. A gabalyodásban nem mindig tudhatod,és nem is mindig fontos, hogy kitől kapsz puszit a fenekedre és kinek a micsodáját nyalogatod éppen. Ettől is válik fantasztikusan izgatóvá a négyes. Nekünk eddig pozitívak a tapasztalataink. Kár, hogy kevés a szabadidőnk, így nem látogathatunk Pécsre, találkozni veletek. Az adatlapunkból ez is kiderül. ...
tulkoros#22009-11-07 16:28:30
Sziasztok!
A témagazda avatarja nagyon remek, tetszik.
A múlt hónap elején volt a szülinapom, és ajándékként egy többes kapcsit kaptam az élettől. Két csajszival hozott össze a jó sorsom, ami az óta is tart. Heti két-három alkalmankénti rendszerességgel, szoktunk összejönni, az egyikünk lakásán. Többnyire nem előre megtervezettek ezek a randik, spontán jellegűek, aznap vagy legfeljebb előző nap egyeztetünk, hogy mindenkinek jó legyen a délután, a kora esti időszak. Már volt hármas élményem, de ez a mostani a csúcsok csúcsa. A csajok nem leszbik, és még is gátlás nélkül, ugyanakkor érzékien kényeztetik egymást is, és engem is. Persze tőlem is megkapják, amit kell. Kicsit necces a dolog, hogy ne én legyek az első a „csúszásban”, figyelmesek a csajok is és nekem is oda kell figyelni rendesen. Segítünk egymásnak a csúcsra jutni, ezt tartjuk fontosnak, nem vagyunk öncélúak, ha, csak azért nem, hogy a másiknak legyen kellemes, így persze senki nem marad ki a jóból. Nincsen tabu dolog az ágyban, és mindent meg tudunk beszélni ami, izgat bennünket. És persze minden izgat bennünket, és mindent kipróbálunk, ami mindenkinek ok. Ha csak a következő talira gondolok, bizsereg minden porcikám, lehet, még a hajszálaim is izgalomba jönnek. Nagyon jó érzés így hármasban. 
A reglapomon olvasható adatok nem felelnek meg a valóságnak, csak azért van, hogy az oldal szolgáltatásait igénybe tudjuk venni. Beszélgettünk már arról, hogy jó lenne egy társasághoz csapódni, és időnként kicsit „kirándulni” idegenbe. Én már régóta készülök swingerezni, sajna eddig nem jött össze, többnyire a távolság volt az akadály, és persze a szóló pasikat nem szívesen fogadják sehol. Ezért is örvendetes itt Pécsett egy ilyen rendezvény sorozat. Ha van rá esély, hogy tagok lehessünk, természetesen az adataink is „publikusak” lesznek. Az oldalatokon felsorolt feltételekkel mi magunk is egyetértünk, lemondással nem jár tartani magunkat hozzá. 
Érzelmes napokat,
Üdv, Péter!
fonottkalacs#12009-11-01 02:30:56
szia
mikor lehet a csoportba jelentkezni, és hol?
gábor

[1-5]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2820BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba8780Biszexuális vagy, be kell lépned!

#tonyy69200Kismeret

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok
Ajánlott szobák
#maszti_szoba600Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba200Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba4860Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3130Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok710Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2420Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.