Jó hír a bankkártyával fizetőknek
2020. november 6.
Sokan jeleztétek, és tökéletesen igazatok volt abban, hogy bankkártyás fizetésnél a bankszámla kivonaton nem túl szerencsés ha az eropolis.hu szerepel. Sajnos ez nem teljesen rajtunk múlt, de a jó hír az, hogy most már nem jelenik meg az eropolis.hu mint fizetési hely a bankszámla kivonatban (helyette az üzemeltető cég nevét fogod látni), így már nincs akadálya annak, hogy azok is az olcsóbb bankkártyás fizetési módot használják, akiknek első számú szempont a diszkréció.

Ne tököljetek, tököljetek!
2020. október 31.
Október 31-én, szombaton a halloweenezést hagyjátok meg a hanyatló Nyugat ópiumának és a 18 éven aluliaknak, ti meg inkább ide gyertek tökölni Eropolisra, ki az egyik végén a töknek, ki a másikon... :)

Fű alatt…
2020. május 25.
Igen, nem jelentettük be előre, de néhány napja átadtuk és már mindenki használhatja az új chat videó részét. Már ami a közös szobákat jelenti, mert a privikben december óta működik a videó.
Ezzel az új chatet befejezettnek tekintjük. Ez nem azt jelenti, hogy ne lenne még jó néhány ötletünk, amit be szeretnénk építeni, hanem azt, hogy ideje nyugdíjazni a régi chatet.
A régi chat május 31-én teljesen megszűnik, és már csak az új marad, ezzel több szabadságot kapnak a fejlesztők is, mert nem kell tovább megőrizni a régi chat és az új chat közötti átjárhatóságot.
De visszatérve a videóra...

Kellemes rendhagyó húsvéti ünnepeket kívánunk
2020. április 12.
És ha már a nyúl karanténba szorult, akkor mi hozunk ajándékot. Egy akcióval és egy örömpolgárság feltöltés bónusszal lepnénk meg húsvét hétfőn mindazokat, akik ma is Eropolist választották.
Két tojást hoztunk, a lilát és a zöldet.

Több ingyen küldhető levél
2020. március 18.
Szerény eszközeinkkel, de szeretnénk megkönnyíteni azoknak az életét, akik előfizetni nem tudnak, de mégis Eropolist választják a kényszerű bezártságban. Ideiglenesen március végéig mindenki, akinek van legalább 1 bizalom pontja, és nem előfizető, 2 helyett 5 ingyenes levelet küldhet naponta.
Használjátok ki a lehetőséget, a jelenlegi helyzet nem tart örökké, eljön az ideje a személyes találkozásoknak is!
#maradjotthon

Jobb későn, mint soha…
2019. december 23.
Közhelyek durrogtatása helyett inkább elnézést szeretnénk kérni, hogy 3 hónapos csúszással, de végre megérkezett és már használhatjátok az új chatben a videót.
Egyelőre csak a privikben működik, és itt már nincs átjárhatóság a régi chattel, tehát ha az új chatben akarsz videózni, akkor mindkettőtöknek az újat kell használni.

Kiskarácsony, Nagykarácsony
2019. december 23.
Kisült-e már, mire vágyom?

Ha még nem, járj utána!

Nem szeretnénk túl sok sületlenséggel fárasztani senkit, viszont szeretnénk enyhíteni az eső sújtotta őszi* hangulaton a következő akcióval.

Forradalmak: újratöltve
2019. július 13.
Emlékeink szerint két könnyen megjegyezhető évszám volt annak idején a történelemórákon, az Aranybulla (két L-lel :-P ) 1222-ben és a francia forradalom kirobbanása 1789-ben. Nem élnénk az olcsó szóvicc lehetőséggel, hogy az "aranybula", "francia", "kirobbanás" szavakkal szabadon asszociáljunk itt az erotika városában, inkább említsük meg, hogy a Bastille börtönének elfoglalásával kezdődő párizsi események július 14-én zajlottak, és a Szabadság, Egyenlőség, Testvériség hangzatos jelszavait tűzték ki zászlajukra.
Ha kíváncsi vagy, mit akarunk ebből kihozni,

Végső visszaszámlálás
2019. július 10.
Hölgyeim és Uraim, itt az utaskísérTő beszél, kapcsoljuk az utasokhoz Solo kapitányt.
FIGYELEM! FIGYELEM! ITT A KAPITÁNY BESZÉL! ÉLES HELYZET!
Kérjük, csatolják be biztonsági....azaz bizalom pontjaikat, hamarosan egy új korszakba vezető tér-idő jelenségen haladunk keresztül, az elkerülés nem lehetséges!
FIGYELEM! FIGYELEM! EZ NEM A KIKÉPZÉS RÉSZE! ISMÉTLEM: EZ NEM A KIKÉPZÉS RÉSZE!

Gyomorideg, körömrágás, dobpergés
2019. június 27.
Elérkezett (sőt, már el is múlt) a június közepe, és ahogy ígértük, ezzel annak is elérkezett az ideje, hogy az új chat, miután több hetes tesztelés és korrigálás után stabilnak és megfelelően működőnek mutatkozik, végre elstartoljon.

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110] [111-114]

Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.