Közösségi érték a "Bizalom pont"

Az online, vagyis az Interneten történő partner keresés általános problémája a bizalom hiánya, nehéz eldönteni, hogy kiben bízhatunk meg, ki az, aki megfelel az elvárásainknak, és érdemes arra, hogy bízzunk is benne?

Eropolis ezt az általános bizalom deficitet az un. Bizalom Ponttal kezeli oly módon, hogy tagjairól egy objektív számmal fejezi ki azt, hogy mennyire lehet bennük megbízni. Ez az objektív szám az előfizető tagok (Örömpolgárok) szubjektív megítélésének és az adott felhasználó tagságának minőségéből eredő objektív megítélés összessége.

Eropolis szolgáltatója az elvesztett, vagy meg nem szerzett Bizalom Pontokért felelősséget nem vállal. Más tagot minősítő felhasználó személye titok, arról csak ő tud, hogy kit minősített. A minősített felhasználó nem láthatja, hogy mely másik felhasználó minősítette őt.

Eropolis nem tesz közzé olyan ajánlást, mely befolyásolná tagjait abban, hogy milyen Bizalom Pontot tartsanak elfogadhatónak, az egyes személyek saját tapasztalatára bízza, hogy milyen Bizalom Pont-tal rendelkező más tagokat tartsanak megbízhatónak.

Eropolis ingyenes szolgáltatásait, annak bizonyos körét az egyes tagok Bizalom Pontjának meglétéhez köti. A korlátozás nem vonatkozik az un. Örömpolgárokra, ők korlátozás nélkül vehetik igénybe Eropolis minden szolgáltatását, Bizalom Pontjaik számától függetlenül.

A Bizalom Pont egy pozitív egész számokban kifejezett érték. Minimális értéke 0, maximális értéke nincs meghatározva. Új regisztráció alkalmával az új tag Bizalom Pontja 0. A Bizalom Pont nem lehet 0-nál kisebb szám.

A Bizalom Ponthoz kötött használat feltételei

 • Aki nem örömpolgár, annak legalább 1 Bizalom Ponttal kell rendelkeznie ahhoz, hogy ingyenesen napi 2 levelet küldjön.
 • Aki nem örömpolgár, annak legalább 1 Bizalom Ponttal kell rendelkeznie ahhoz, hogy kedvencnek jelöljön valakit, mert ez is levélküldéssel jár.
 • Aki nem örömpolgár, annak legalább 1 Bizalom Ponttal kell rendelkeznie ahhoz, hogy fórum témához vagy blog bejegyzéshez hozzászóljon, mert ez is levélküldéssel jár.
 • Aki nem örömpolgár, annak legalább 1 Bizalom Ponttal kell rendelkeznie ahhoz, hogy jelentkezzen egy csoportba, mert ez is levélküldéssel jár.
 • Aki nem örömpolgár, annak legalább 1 Bizalom Ponttal kell rendelkeznie ahhoz, hogy beléphessen Eropolis video chatjébe (csevegőjébe).

A Bizalom Pontot növelő és csökkentő tényezők

 • Minden örömpolgárság feltöltés növeli a Bizalom Pontot, A feltöltés időtartamától függően, erről a fizetés előtt minden alkalommal tájékoztatást kapsz.
  Egy olyan szolgáltatás, melyet kisebb-nagyobb kényelmetlenséggel, de ingyenesen is igénybe lehet venni, megbecsüli azokat, akik a szolgáltatásokért pénzt fizetnek, ők a közösség megbecsült tagjai, ők azok, akik aktívan részt vesznek a közösség életében, fizetett szolgáltatások igénybevételével segítik Eropolis működését, és jelzik azt, hogy komolyan veszik ittlétüket.
 • Örömpolgárok saját, kiemelt státuszuk jogán növelhetik, vagy csökkenthetik minden más regisztrált tag Bizalom Pontját. Az értékelés 1 pontot ad hozzá, vagy vesz el, az értékelt tag Bizalom Pontjából. Az örömpolgár regisztrációjának élettartama alatt egy adott tagot csak egyszer minősíthet. Egy napon maximum 5 másik tagot minősíthet, és kizárólag örömpolgárságának időtartama alatt illeti meg őt más tagok minősítésének lehetősége.
 • Az a regisztrált tag, aki telefonszámával hitelesíti magát, a hitelesítés alkalmával 2 ponttal növeli saját Bizalom Pontját. Évente egy alkalommal kaphat egy tag bizalom pontot telefonszámának hitelesítéséért..
 • Ha valaki 72 órán keresztül nem lép be Eropolisba, annak Bizalom Pontja 1 ponttal csökken, minden további 3 nap távollét ismét 1 ponttal csökkenti a Bizalom Pontjait.
  Egy közösségi oldal minősége a tagok aktivitásából ered. Azok, akik nem vesznek részt a közösség aktív életében, nem is gondolhatják komolyan azt, hogy ehhez a közösséghez tartoznának. A 3 napos periódus sok éves tapasztalaton, és statisztikákon alapul, természetesen előfordulhat a tag személyes életében olyan fordulat, mely nem teszi lehetővé az aktív részvételt, az elveszett pontok pótlására, vagy visszatérés esetén ajánlott örömpolgárságot vásárolni.
 • Bármelyik chat szobából való kitiltás, ideértve a közösségi, Eropolis által fenntartott, vagy tagjaink által fenntartott szobákat, 1 ponttal csökkenti a Bizalom Pontot, a kitiltás időtartamától függetlenül.
 • Bíró, főbíró által foganatosított letiltásért "adatmódosításig", vagyis a kifogásolt adatok módosításáig szóló letiltásért az adott tag Bizalom Pontja csökken 1 ponttal.
 • Bíró, főbíró által foganatosított letiltásért "24 órára", vagyis a kiszabástól számított 24 óra való felfüggesztésről szóló letiltásért az adott tag Bizalom Pontja csökken 5 ponttal.
 • Bíró, főbíró által foganatosított letiltásért "1 hétre", vagyis a kiszabástól számított 1 hétre való felfüggesztésről szóló letiltásért az adott tag Bizalom Pontja csökken 30 ponttal.
 • Bíró, főbíró által foganatosított letiltásért "véglegesen", vagyis visszavonhatatlan végleges felfüggesztésről szóló letiltásért az adott tag Bizalom Pontja nullára csökken.
 • Ha valaki saját nemét változtatja meg, annak Bizalom Pontja 10 ponttal csökken. Ha nem rendelkezik a módosításhoz szükséges Bizalom Pontokkal, akkor a módosítást nem tudja végrehajtani.
 • Ha valaki a Türelmi Zóna negyedből más negyedbe költözik, annak Bizalom Pontja 10 ponttal csökken. Ha nem rendelkezik a módosításhoz szükséges Bizalom Pontokkal, akkor a módosítást nem tudja végrehajtani.

A Bizalom Pont csökkenése esetén az adott felhasználó kártérítési igényt nem támaszthat sem a szolgáltatóval, sem az őt minősítő más felhasználókkal, sem a moderátori jogosultsággal rendelkező (szoba operátorok, bírók, moderátorok, alapítók) személyekkel szemben. A levont Bizalom Pont pótlására nincs lehetőség.

Fizetett szolgáltatások "Örömpolgárság”

Hitelesítés

Felhasználói viselkedési szabályzat, "Házirend"

Általános szerződési feltételekBeköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.