Simple vásárlói tájékoztató


reklám

reklám
Bizalom index

itt vagy: Eropolis > bizalom index

reklám
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Közösségi érték a "Bizalom index" pont

Az online, vagyis az Interneten történő partner keresés legnagyobb problémája a bizalom hiánya, nehéz eldönteni, hogy kiben bízhatunk meg, ki az, aki megfelel az elvárásainknak, és érdemes arra, hogy bízzunk is benne?

Eropolis ezt az általános bizalom deficitet az un. Bizalom Ponttal kezeli oly módon, hogy tagjairól egy objektív számmal fejezi ki azt, hogy mennyire lehet bennük megbízni. Ez az objektív szám az előfizető tagok (Örömpolgárok) szubjektív megítélésének és az adott felhasználó tagságának minőségéből eredő objektív megítélés összessége.

Eropolis szolgáltatója az elvesztett, vagy meg nem szerzett Bizalom Pontokért felelősséget nem vállal, nem készít összesítést egy adott tagot minősítő más tagokról, azok személye minden körülmények között titok marad.

Eropolis nem tesz közzé olyan ajánlást, mely befolyásolná tagjait abban, hogy milyen Bizalom Pontot tartsanak elfogadhatónak, az egyes személyek saját tapasztalatára bízza, hogy milyen Bizalom Pont-tal rendelkező más tagokat tartsanak megbízhatónak.

Eropolis ingyenes szolgáltatásait, annak bizonyos körét az egyes tagok Bizalom Pontjának meglétéhez köti. A korlátozás nem vonatkozik az un. Örömpolgárokra, ők korlátozás nélkül vehetik igénybe Eropolis minden szolgáltatását, Bizalom Pontjaik számától függetlenül.

A Bizalom Pont egy pozitív egész számokban kifejezett érték. Minimális értéke 0, maximális értéke nincs meghatározva. Új regisztráció alkalmával az új tag Bizalom Pontha 0. A Bizalom Pont nem lehet 0-nál kisebb szám.

A Bizalom Ponthoz kötött használat feltételei

 • Aki nem örömpolgár, annak legalább 1 Bizalom Ponttal kell rendelkeznie ahhoz, hogy ingyenesen napi 2 levelet küldön. (Regisztráció után az első 72 órában nem kell Bizalom Ponttal rendelkezni a napi 2 levél elküldéséhez)
 • Aki nem örömpolgár, annak legalább 1 Bizalom Ponttal kell rendelkeznie ahhoz, hogy kedvencnek jelöljön valakit, mert ez is levélküldéssel jár. (Regisztráció után az első 72 órában nem kell Bizalom Ponttal rendelkezni a napi 2 levél elküldéséhez)
 • Aki nem örömpolgár, annak legalább 1 Bizalom Ponttal kell rendelkeznie ahhoz, hogy fórum témához vagy blog bejegyzéshez hozzászóljon, mert ez is levélküldéssel jár. (Regisztráció után az első 72 órában nem kell Bizalom Ponttal rendelkezni a napi 2 levél elküldéséhez)
 • Aki nem örömpolgár, annak legalább 1 Bizalom Ponttal kell rendelkeznie ahhoz, hogy jelentkezzen egy csoportba, mert ez is levélküldéssel jár. (Regisztráció után az első 72 órában nem kell Bizalom Ponttal rendelkezni a napi 2 levél elküldéséhez)
 • Aki nem örömpolgár, annak legalább 1 Bizalom Ponttal kell rendelkeznie ahhoz, hogy beléphessen Eropolis vidao chatjébe (csevegőjébe). (Regisztráció után az első 72 órában nem kell Bizalom Ponttal rendelkezni a chat használatához)

A Bizalom Pontot növelő és csökkentő tényezők

 • Minden örömpolgárság feltöltés növeli a Bizalom Pontot, A feltöltés időtartamától függően, erről a fizetés előtt minden alkalommal tjékoztatást kapsz.
  Egy olyan szolgáltatás, melyet kisebb-nagyobb kényelmetlenséggel, de ingyenesen is igénybe lehet venni, megbecsüli azokat, akik a szolgáltatásokért pénzt fizetnek, ők a közösség megbecsült tagjai, ők azok, akik aktívan részt vesznek a közösség életében, fizetett szolgáltatások igénybevételével segítik Eropolis működését, és jelzik azt, hogy komolyan veszik ittlétüket.
 • Örömpolgárok saját, kiemelt státuszuk jogán növelhetik, vagy csökkenthetik minden más regisztrált tag Bizalom Pontját. Az értékelés 1 pontot ad hozzá, vagy vesz el, az értékelt tag Bizalom Pontjából. Az örömpolgár regisztrációjának élettartama alatt egy adott tagot csak egyszer minősíthet. Egy napon maximum 5 másik tagot minősíthet, és kizárólag örömpolgárságának időtartama alatt illeti meg őt más tagok minősítésének lehetősége.
  Kizárólag az örömpolgárok rendelkeznek azzal az objektív minősítéssel, amely lehetőséget teremt minden más tag szubjektív megítélésének, a visszaélések kockázata így a minimumra csökken.
 • Az a regisztrált tag, aki telefonszámával hitelesíti magát, az első hitelesítés alkalmával 2 ponttal növeli saját Bizalom Pontját.
 • Ha valaki 72 órán keresztül nem lép be Eropolisba, annak Bizalom Pontja 1 ponttal csökken, minden további 3 nap távollét ismét 1 ponttal csökkenti a Bizalom Pontjait.
  Egy közösségi oldal minősége a tagok aktivitásából ered. Azok, akik nem vesznek részt a közösség aktív életében, nem is gondolhatják komolyan azt, hogy ehhez a közösséghez tartoznának. A 3 napos periódus sok éves tapasztalaton, és statisztikákon alapul, természetesen előfordulhat a tag személyes életében olyan fordulat, mely nem teszi lehetővé az aktív részvételt, de a távollét kiegyensúlyozására lehetőséget nyújt az örömpolgárság megszerzése.
 • Bármelyik chat szobából való kitiltás, ideértve a közösségi, Eropolis által fenntartott, vagy tagjaink által fenntartott szobákat, 1 ponttal csökkenti a Bizalom Pontot, a kitiltás időtartamától függetlenül.
  Eropolis interaktív szolgáltatásai közül a chat, vagyis az azonnali szöveges beszélgetés szolgáltatás a legnépszerűbb, ezért a kulturált beszélgetés, és közösségi megnyilvánulás itt érzékelhető a legtöbb ember számára.
 • Bíró, moderátor által foganatosított letiltásért "adatmódosításig", vagyis a kifogásolt adatok módosításáig szóló letiltásért az adott tag Bizalom Pontja csökken 1 ponttal.
 • Bíró, moderátor által foganatosított letiltásért "24 órára", vagyis a kiszabástól számított 24 óra való felfüggesztésről szóló letiltásért az adott tag Bizalom Pontja csökken 5 ponttal.
 • Bíró, moderátor által foganatosított letiltásért "1 hétre", vagyis a kiszabástól számított 1 hétre való felfüggesztésről szóló letiltásért az adott tag Bizalom Pontja csökken 30 ponttal.
 • Bíró, moderátor által foganatosított letiltásért "véglegesen", vagyis visszavonhatatlan végleges felfüggesztésről szóló letiltásért az adott tag Bizalom Pontja nullára csökken.
 • Ha valaki saját nemét változtatja meg, annak Bizalom Pontja 10 ponttal csökken. Ha nem rendelkezik a módosításhoz szükséges Bizalom Pontokkal, akkor a módosítást nem tudja végrehajtani.
 • Ha valaki a Türelmi Zóna negyedből más negyedbe költözik, annak Bizalom Pontja 10 ponttal csökken. Ha nem rendelkezik a módosításhoz szükséges Bizalom Pontokkal, akkor a módosítást nem tudja végrehajtani.

A Bizalom Pont csökkenése esetén az adott felhasználó kártérítési igényt nem támaszthat sem a szolgáltatóval, sem az őt minősítő más felhasználókkal, sem a moderátori jogosultsággal rendelkező (szoba operátorok, bírók, moderátorok, alapítók) személyekkel szemben. A levont Bizalom Pont pótlására nincs lehetőség.

Fizetett szolgáltatások "Örömpolgárság”

Hitelesítés

Felhasználói viselkedési szabályzat, "Házirend"

Általános szerződési feltételek

reklám
reklám
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2010BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3630Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba410Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba300Belvárosi szexmentes csevegő

#youngboy96210Családi formáció
Ajánlott szobák
#homo_szoba2610Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba2320Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok600Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1400Transzszexuális csevegő

reklámA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.