kitűző jelzi, ha a csomópont mentve van a saját menüdben. Nyomd hosszan a csomópontot, hogy mentsd az odavezető utat, vagy hosszan nyomva töröld a mentést.
Roland
Az adatlap részleteit, a felhasználó képeit és videóit csak belépés után láthatod. Ha nem vagy még tag, költözz be (regisztrálj)!