Simple vásárlói tájékoztató


reklám

reklám
Gensó: a kezdet 2.

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > dommaestro51 > 7

reklám
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

dommaestro51 blogja


Emlékek, vágyak, álmok
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!

*Kijelentem, hogy mindaz, ami a blogokban/fórumokban részemről megjelenik, az teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözi és semmilyen tekintetben nem köthető Eropolisban betöltött bírói státuszomhoz.
*
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Gensó: a kezdet 2.
#7 2022-12-06 16:30:27
- Mennyire felelsz meg? Ha itt vagy, akkor egy szinten mindenképpen túl vagy. Eddig rendben vagyunk.  - Hoztad a sálat amit kértem? - sálat nem találtam, egy kendőt hoztam.- rendben.Felálltam és elővettem egy puha, fehér bőr nyakörvet. Speciális kivitel,  elől és hátul karika, és a nyakörv lakattal zárható. Háta mögé álltam, a haját felhajtva a nyakára tettem. Nem szorosan, de azért nem is lazán.  Megigazgattam és lezártam. Amíg itt bent vagyunk tedd rá a kendőt. Az ujjaival kitapogatta, majd ráterítette a kendőt. - én megyek rendezem a számlát,  te addig menj ki a mosdóba! Pisilj, ha kell végezd el a nagydolgodat, majd ezeket rakd fel. Letettem elé egy plugot és egy távirányítós kéjtojást. Zavartan simította végig. - ne tapogasd, indulj és készülj el. A mosdóba ne sok időt tölts el, kint várlak a parkolóházban. Mozgás! Fizettem, majd kimentem az autóhoz előkészíteni a helyét.Megjelent a bejáratnál a sál a kezében, a nyakörv szinte világított. Elővettem a távirányítót és kellemes közepes fokozaton elindítottam a kéjtojást. Láttam, a lábak egy pillanatra megrogytak, erre nem számított. Ha jól rakta be, akkor a G pont környékét fogja ez elkövetkező 4-50 percben folyamatosan stimulálni.- Gyere ide, két választásod van. Vagy leveszed a blúzodat és a melltartódat vagy mindkettőt leszaggatom rólad.- Itt a parkolóban?- hol gondoltad? 5-4-3Levette a kabátot, és kigombolta a blúzt.- tedd az ülésre őketLevette a melltartót is, de közben a karjával próbálta eltakarni.- kezeket leMordultam rá, majd mindkét mellét megmarkoltam, úgy hogy az ujjak között a bimbókat összecsíptem. Felszisszent. - csönd! Itt ez a szilikon műcsont harapj rá, nem akarom a nyafogásod hallgatni.Mindkét bimbóra tettem egy-egy lánccal összekötött csipeszt, majd rámordultam, vedd fel a blúzodat.- feküdj be a hátsó ülésre, hasra!Két lábát és két kezét összekötöttem egy bandázs szalaggal. A rajta lévő karikát pedig egy lánccal összekötöttem a nyakörvvel. Feszítve tartotta, így nem tudja magát elengedni, feszítve kell tartania magát. A tojás benne rezeg, jó dolog a vibráció, csak nem folyamatosan, mikor már kikapcsolnád, akkor is folytatja.Nos, akkor indulunk! Innentől a tested az én kezemben van, eddig megfelelsz. Biztonsági szó a Villáskulcs, ha ezt kiejted, akkor megáll a történet, és megszakítjuk. Onnan nincs visszaút, ha ezt kiejted, azonnal kidoblak, vége minden kapcsolatnak, érthető? Ah, persze, nem tudsz válaszolni. Mozdítsd meg a lábadat, ha igen, ha nem akkor a karodat. Rendben, ez a lábad volt, tehát mehetünk. Le foglak takarni egy takaróval, és indulunk az új életedbe.
Gensó története folytatódik az új életéről.

2 hozzászólás |

Hozzászólások

dommaestro51#7#2 2022-12-09 09:48:52
#pandora: Köszönöm, igen, van mit csiszolni, finomítani. A történet írása vitt, nem gondoltam át logikailag, de teljesen igazad van.
pandora#7#1 2022-12-08 21:08:05
Lehet hogy csak én érzem kissé igazságtalannak és furának azt, hogy valaki vagy végtelenre terjeszti ki a határait, vagy totálisan el lesz dobva.
Én azt hittem, a bdsm kapcsolatokban a menekülőszó arra való, hogy a szubot védje attól, hogy olyasmi történjen, ami már neki nem fér bele, és azt is hittem, hogy a domináns fél számára a szub fontos.
De ha ez összekötődik azzal, hogy akkor ott "azonnal kidoblak, vége minden kapcsolatnak", az egy burkolt (vagy nem is annyira burkolt) zsarolás, és érdektelenség a szub személye iránt. Akkor ott bizony csak a szolgáltatásai kellenek, a személye másodlagos, ez nem róla szól.

És egy technikai észrevétel: bekötött és kipeckelt szájjal a villáskulcs szót nehezen tudja kimondani, ha mégis szeretné...
 


reklám
reklám
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3240BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba113130Biszexuális vagy, be kell lépned!

#perverzgreti210perverzek
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1310Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba610Belvárosi szexmentes csevegő

#xxx-man100Banging
Ajánlott szobák
#homo_szoba6260Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4560Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#hegylako012101Tapasztalt

#pasi40bpnedvespinat100Élveztetni kell!
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok1320Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2120Transzszexuális csevegő

reklámA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.