Simple vásárlói tájékoztató


reklám

reklám
Az első többes

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Blog > passzivszerepben > 7

reklám
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

passzivszerepben blogja


Passzív, ribanc vágyaim megélése
Miért van az, hogy a passzív szerep jellemzően ribancos vágyakban jelentkezik? :rejtely: :) 

Biszex pasi vagyok, akire néha rátör ez a vágy. A blogban ezeket személyes élményeimet olvashatjátok. 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Az első többes
#7 2022-11-11 22:52:29
Az első többes

Magam is csodálkoztam, amikor megtörtént, de ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor semmi meglepő nincs abban, hogy a nőiség útján eljutottam oda, hogy több férfival is szexeljek. Persze, ha M. és J. a barátnőjüknek tekintettek volna és járnak velem, de legalább rendszeresen használnak lányként, valószínűleg csak jóval később kerülök csak két fasz közé – de előbb-utóbb biztosan megtörténik, mert rengeteget fantáziáltam erről.

Így viszont nem bírtam magammal és azzal, hogy nem kapom meg a magamét rendszeresen, csak akkor, ha nagy ritkán eszükbe jutok. És akkor összeszedtem minden bátorságom, és elmentem egy olyan szórakozóhelyre, ahova sok meleg és biszex férfi járt. A szívem a torkomban dobogott, és kezem-lábam remegett, hogy meglát valaki, hogy azt mondja rám, hogy buzi vagyok, vagy hogy bent majd tényleg teljesen buzivá válok. De nem tudtam ellenállni a vágynak.

Bent elég hamar kiderült, hogy nem gúnyolódik rajtam senki és egyáltalán semmi különös nincs abban, hogy férfiakkal szexelek – mindenkinek egyértelmű volt, hogy azért mentem oda, mivel ők is pont ezért voltak ott. :) Ennek ellenére iszonyatosan szégyelltem magam. Ittam egy kólát és egy dupla erős koktélt, és amikor már alig bírtam visszatartani, kimerészkedtem az asztalom mögül és bementem a vécébe.

Szerencsére üres volt. Gyorsan odaálltam egy piszoárhoz, lehúztam a sliccem és elővettem a farkam. Egyáltalán nem éreztem magam nőnek ekkor, csak egy ijedt fiúnak, aki gyorsan be akarja fejezni a pisilést és ki akar menekülni innen, a vécéből, a bárból és ki akar rohanni a szabad levegőre. Ekkor azonban nyílt az ajtó és bejött valaki. Illetve, valakik bejöttek.

Nem mertem odanézni, mert még nem fejeztem be a pisilést. Igazából nem is akartam még befejezni. Már megint ugyanazt az ellentmondásos érzést éltem át, hogy úristen, mit akarok, mit csinálok, de közben igenis akarom, vágyom a férfiakra és a faszukra. Csak annyira volt szükségem, hogy akarjon egy férfi, és én már oda is adtam volna magam. Persze, ezt csak utólag tudtam így átgondolni, akkor csak a vergődés, a szégyen és a vágy volt bennem. Akartam is férfiakkal dugni, meg nem is (na jó, de :pirul: )

Nem volt időm elfutni, csak ott fogtam a kukimat a kezemben, és néztem le a piszoárra illetve a farkamra, amikor azt érzékeltem, hogy balról odalép a szomszéd piszoárhoz egy férfi (mint később kiderült, T.), aztán a jobb oldalihoz egy másik (K.). Közrefogtak. Lefagytam, miközben borzasztóan izgalmas volt. 

Annyit láttam, hogy nem tinédzserek, akiktől fizikailag rosszul lettem volna, mert az olyan kisfiúkat, mint én magam, a saját korosztályomat teljesen használhatatlannak láttam, nulla vonzerővel :D Magamat is beleértve a nevetésbe, bizony :D Szerencsére ú éreztem, úgy láttam, nálam jóval idősebb ez a két férfi, igazi férfiak, és ez egy kicsit megnyugtatott, de még mindig 200 volt a pulzusom. Meg sem mertem mozdulni. Mire a baloldali férfi, T. a kezét elkezdte felém nyújtani. Mivel én még mindig a pisilés miatt fogtam a farkam, ellökte a kezem és megfogta a kukimat. Mivel lefelé néztem, és fel sem mertem emelni a fejem, láttam, ahogy egy idegen kezében vagyok, szó szerint. Néztem, ahogy a keze birtokba vesz. Az érzések kavalkádja kavargott bennem – bűn, élvezet, szégyen, büszkeség, imádom, utálom, akarom, fúj, úristen, de jó, mindjárt elájulok, undorító az egész…

A farkam eldöntötte, mi legyen. Felállt a férfi kezében és csiklóvá változott. Innentől fogva nem volt visszaút, nő lettem és teljesen oda akartam adni magam, mindenestül, egyiküknek, mindkettejüknek, bárkinek. A pasi érezte, persze, a keményedő kukit és erősen megfogta a tövénél. Megszorította, aztán elkezdte húzogatni. Tökéletesen csinálta, azonnal éreztem, ahogy hozzám nyúlt, hogy nagyon sok fiút megszerzett már. 

Elvörösödtem, mert a másik férfi, K., a jobb oldalamon elővette a farkát és verni kezdte a jobb kezével, a ballal pedig odanyúlt az enyémhez és alulról fogdosni kezdte. Persze, közben T. verte nekem. Mivel K. nem fért hozzá elég könnyen, ezért elengedte a saját faszát, odafordult hozzám, két kézzel teljesen lehúzta a sliccemet és kioldotta az övemet is, majd kigombolta a farmerom gombját. Eközben a bal oldali férfi végig húzogatta a farkamat. Aztán a K. jobb oldalról lejjebb húzta a nadrágomat a csípőmön, és így már teljesen szabad lett a csiklóm és a fenekem is. Ahogy verte T. balról, K. jobbról hátulról elkezdte simogatni és markolászni a fenekemet. Fantasztikus érzés volt, mert egyszerre két férfi keze volt rajtam. <3 

És ekkor kinyílt az ajtó, és vagy négyen bejöttek a vécébe. Az első reakcióm a menekülés volt, de szerencsére T. és K. elég tapasztaltak voltak és nem engedtek. T. a csiklómnál fogva húzott vissza, K. pedig nagyon erősen megmarkolta a fenekem és odahajolt a nyakamhoz. 

– Nyugi, cica, nem adunk oda – mondta, és miközben a lyukam környékét kezdte masszírozni, odaszólt a másik férfinak, aki közben fogdosta a kukimat. – Szégyellős a kis buzi, figyeled?

Majdnem elsüllyedtem szégyenben, hogy a jelenlétemben úgy beszélnek rólam, mint egy tárgyról, vagy mintha ott sem lennék. Meg persze attól is iszonyatosan szégyelltem magam, hogy az a másik négy férfi érdeklődve figyelt minket és megjegyzéseket tettek rám. Izgatottságomban nem is értettem, miket mondanak, csak fél füllel hallottam, hogy a két idősebb pali friss húst talált és biztos szűzkurva vagyok. Ezen T. és K. is nevetett, én meg ott álltam megalázva, lehajtott fejjel, merev farokkal, ami egy idegen kezében volt, a pinámat pedig már vadul markolászta egy másik idegen. Reméltem, hogy nem nyúl be a lyukamba. de hiába reménykedtem benne, K. benyálazta az ujját és belém dugta. Iszonyú rossz volt, fájt, a körmét éreztem, és egyáltalán nem akartam, de ettől az egész helyzettől és az idegenektől, a másik négy férfitól, akik körbeállták egymást közben és már verték is egymás farkát - végül is, melegbár volt -, ott lent, a nyilvános vécében én is olyan mocskosnak éreztem magam, hogy elkezdtem élvezni, pedig utáltam.

Ekkor T. maga felé fordított, letérdelt és mindenki előtt bekapta a csiklómat. Alaposan leszopott és olyan jól csinálta, hogy majdnem elélveztem ott helyben. K. mögém állt és visszadugta az ujját a fájó fenekembe. Tovább ujjazott, én T-t néztem, ahogy leszopja a csiklómat. Közben valahogy a többiek körbevettek minket és már körülöttem is ők voltak. T. kivette a szájából a kukimat, bár fogta és nem engedte el, ugyanakkor a legnagyobb meglepetésemre odahajolt a szomszéd férfihoz és bevette a szájába a másik faszát. 

Ekkor elvesztettem az önkontrollt. Nem tudom, mi történt velem, de kikapcsoltam mindent. Elhúztam a puncimat K. ujjától, hátrafordultam, én is letérdeltem, megfogtam K. farkát és nyitott szemmel ráhajoltam. Szoptam egy bár vécéjében, ez nagyon megalázó volt és egyidejűleg hihetetlen jó. Ahogy elkezdtem szopni, ami fantasztikus érzés volt, egy férfi, akit nem is láttam addig, megjelent nagy, merev fasszal K. mellett. K. farka nem volt nagy, de szép formájú volt, ez pedig olyan, mint egy bunkó. Hatalmas volt a makkja, a farka pedig elég rövid. Megfogtam, pedig nem is izgatott és néztem a faszát, de közben tovább szoptam K-t. Utána, mint egy igazi vécében baszható kurva, a nagymakkú pasit kezdtem szopni. K. faszát közben természetesen fogtam és vertem. 

Csak egyszer-kétszer tudtam mozgatni a fejem az új faszon, amikor váratlanul megjelent T., ellökte a nagymakkút tőlem, felhúzott, és azt mondta:
 
- Megyünk hozzám, öltözz.

Nagyon izgató volt, hogy tárgyként kezelt és a birtokaként, pedig a vécében ismerkedtünk meg, már amennyire az megismerkedésnek nevezhető, hogy a kukimat a kezében fogta és aztán leszopta. Engedelmesen felhúztam a nadrágomat és újra elöntött az izgalommal vegyes szégyen. A többiek merev fasszal álltak ott, verték egymásnak, maguknak, egy férfi szopott egy másikat és láthatóan egy nagy gruppen előtt álltak, mi pedig hárman kimentünk. Jobban mondva, ők kivittek engem, én pedig követtem őket, mint egy igazi nő. T. fogta a kezem. Később megtudtam, hogy nem tetszett neki, hogy K-n kívül mást is szoptam.

Az utcán odaintett egy taxit, nekem közéjük kellett ülnöm, az autó elindult. A sofőr füle hallatára beszéltek arról, hogy mi volt a vécében és nem titkolták a homoszexuális vágyaikat. Én szerettem volna máshol lenni, de csak a fejem tudtam lehajtani. Persze, rólam is beszéltek, és megint rommá aláztak. És persze, ahogy már tudjátok, ez furcsán és ambivalensen, de rettenetesen izgalmas volt. 

A lakásba érve T. bezárta mögöttünk az ajtót, odavitt a kanapéhoz és leültetett. K. is odajött és leült. Érdeklődve figyelt minket. T. azt mondta, beszélgessünk, amíg ő italt hoz. Én viszont borzasztó zavarban voltam, és nem mertem meg se mozdulni. Egyszavas válaszokat adtam K-nak, biztos nagyon felidegesítettem. Szerencsére T. nemsokára hozta a poharakat és az üveget. Koccintottunk, és T. máris rám szólt, hogy vetkőzzek le, úgyis tudom, mi következik. 

Mint egy szobalány, azonnal elkezdtem vetkőzni. Pár pillanat múlva teljesen meztelen voltam, de annyira szégyelltem magam még mindig, hogy eltakartam a csiklómat. Az most nem állt föl, nagyon kis nőies volt. Persze, ők is ledobták a ruháikat közben. 

Amikor megláttam a két merev faszt, valahogy megnyugodtam. Az élet rendje az, hogy a farkakat ki kell elégítenem. T. hanyatt feküdt az ágyon, K. elém állt és leszopatott. Én megfogtam a bal kezemmel T. faszát, húzogatni kezdtem, míg a másik kezemmel K. heréit simogattam szopás közben. Ekkor már tudtam, hogy fantasztikus lesz az este, én pedig kiteljesedhetek, mint kurva. 

Így is történt. Körbeszoptuk egymást, az én csiklóm is volt mindkettőjük szájában – természetesen nem én szopattam őket, ilyet mint nő és mint rabszolga nem tehettem volna, hanem ők kapták be -, mindenki verte mindenkinek. Sőt, annyira felszabadult lettem, hogy amikor T. megparancsolta, hogy dildózzam magam előttük, mint egy szexshow-ban a kurva, magamtól a szőnyegre feküdtem, feléjük fordítottam a puncimat, széttártam a lábam és így dugtam magam. Ők pedig izgatottan bámultak és verték egymás faszát. 

Utána T. megint hanyatt feküdt, mert ő így szerette, és rám szólt, hogy jöjjek 69-be fölé. Alig ereszkedtem négykézlábra, alulról máris leszopta a csiklómat, és széthúzta a fenekemet két oldalról, két kézzel, hogy K. hozzá tudjon férni a puncimhoz. K. odatérdelt és éreztem, hogy elkezdi kinyalni. Ekkor már nem is punci, hanem pina volt, igazi ribancpina. Fantasztikus volt, ahogy az érzékeny és merev farkamat T. szopta lentől, K. nyalta a lyukam, én pedig teljes odaadással bukhattam rá T. faszára és vertem, szoptam, élveztem. <3 

K. nemsokára elővett egy gumit, és amíg T. verte a farkát, hogy kemény maradjon, felhúzta. Most T. még jobban szétfeszítette a fenekem két félgömbjét – elég kerek a seggem, szeretik, mert nőiesnek látják -, és vadul kinyalt alulról. Olyan erősen csinálta, hogy éreztem, ahogy a nyelve a pinámba hatol. Volt már ilyen élményem M-mel, de T. erőszakosabban, durvábban csinálta, és szó szerint megbaszta a pinámat a nyelvével. Amikor már nem bírta tovább, átengedte a lyukamat K-nak. Neki nem kellett kétszer mondani, és azonnal betette a pinámba a faszát. 

Felkiáltottam, mert nem fokozatosan csinálta, ezért nagyon éles fájdalmat éreztem. Persze, azonnal jött a menekülési ösztön, de T. erősen fogta a csípőmet és nem engedte. Rászólt K-ra, hogy legyen óvatosabb a cicával. Ez olyan jólesett, hogy visszavettem a farkát a számba és odatartottam a pinámat K-nak, hogy újra megpróbálja. Most lassabban csinálta, én is türelmesebb voltam, így pár másodperc múlva áthatolt a záróizmon, én pedig teljesen nővé lényegülhettem. <3 

Minden porcikámat elöntötte a forróság és valami isteni hullámot éreztem, hiszen egy szép faszú férfi épp betette a farkát a testembe, én szophattam egy másik férfit, aki ráadásul nagyon élvezte a csiklóm izgatását, mert folyamatosan szopta, nyalta alulról, a herémet szorította és meg is ütötte néha. 

Valami egészen csodálatos volt, ahogy ketten használtak. Nem is tudom, mennyi ideig voltam ilyen pózban, mert utána T. parancsára át kellett rendeződnünk, nekem vissza kellett fordulnom feléjük és rá kellett ülnöm T. farkára. Még sosem lovagoltam férfin, és eleinte ügyetlen voltam, de K. segített betenni T. faszát a pinámba, utána pedig odaállt oldalról, levette a gumit, megfogta a fejem és leszopatott. Úgy éreztem magam, mintha egy római orgiában lettem volna. 

Annyira jól dugott alulról T., és én is igyekeztem mozogni a faszán, hogy váratlanul azt éreztem, el fogok élvezni. Ahogy szopattak és basztak, csak egyszer tudtam nyögések és lihegések közepette mondani neki, hogy mindjárt elmegyek. Erre T. lerántott a farkáról, az arcához húzta a csípőmet, bekapta a csiklómat és vadul elkezdett szopni. Nem kellett sokáig csinálnia, óriási spriccekkel elélveztem, és hevesen nyögtem közben, miközben K. fasza persze a számban volt. Az, hogy szophattam és közben megengedték az élvezést, eltelített hálaérzéssel a birtokosaim iránt. :pirul: 

T. a legutolsó spriccemet is a szájába engedte, utána pedig még jó sokáig a szájába tartotta a csiklómat és az összes gecimet lenyalta róla. A végén már fájt is kicsit a makkom, és kértem, hogy most már vegye ki, mert már nem áll fel és ilyenkor érzékeny a vége. Ekkor azt éreztem, hogy T., aki verte mindeközben a saját farkát, alulról a fenekemre élvez. Gyorsan odanyúltam, hogy legalább közben foghassam neki és segíthessek. A heréit markolásztam, amíg a puncimra gecizett. 

Mi már jól voltunk, de K. még nem élvezett. Gecis fenékkel letérdeltem elé, leszoptam és kértem, hogy vegyen gumit. T. keresett neki óvszert, de közben minket nézett. Amikor K-n rajta volt a gumi, négykézláb térdeltem elé és kértem, hogy basszon szét. K. megfogott a csípőmnél és gyakorlatilag ráhúzta a pinámat a faszára. Megint fájt először, de tudtam, hogy majd elmúlik. 

Így is lett. K. lenyomta a vállaimat és a fejemet az ágyra és nagyon gyorsan dugott. T. odajött és alulról hol K., hol pedig az én zacskómat izgatta. K. erre rám borult, leszorított, hátrahúzta a hajamnál fogva a fejem és iszonyú erős lökések közepette belém élvezett. (Mármint az óvszerbe.) Lökött rajtam még négyet-ötöt, de ekkor inkább elhúzódtam, nehogy lecsússzon róla a gumi. 

A szégyen még mindig ott volt, de elnyomta a bűntudatomat az erős geci-illat, ami belepte a szobát. Mindannyian gecisek voltunk, izzadtak és fáradtak. Én pedig teljesen úgy éreztem magam, hogy most váltam igazi kurvává, mert több idegennel voltam éjjel, és most, így hajnalban ketten meg is basztak. 

Érdekes hatással volt rám a szex, mert előtte nagyon félénk voltam, de most már el tudtam engedni magam. Elfogadtam, hogy buzikurválkodtam és férfiakkal szexeltem, amit borzasztóan élveztem, és még akartam! Még vágytam rá, pedig a fenekem fájt. 

Úgyhogy amikor K. hazament, mert már nagyon fáradt volt, ott maradtam, és T. ismételt parancsára megint dildóztam a pinámat. Utána le kellett szopnom, és az arcomra élvezett. Alig tudott elmenni... Utána megpróbálta nekem kiverni, de nem tudtam elélvezni. Így is teljes volt az este, úgyhogy kértem, hívjon egy taxit és fizesse ki. 

Abban maradtunk, hogy még randizunk hárman. Mielőtt kiléptem volna a lakásából, nyitott ajtónál letérdeltem elé, széthúztam a fürdőköpenyét, és megpuszilgattam a geciszagú faszát. Amíg romantikusan csókolgattam, összeszedtem minden bátorságom, és megkértem, hogy legközelebb tegyen ki pénzt az asztalra, és játsszuk azt, hogy fizetős kurva vagyok. Nagyot nevetett, erősen megfogta két kézzel a fejem, és benyomta a számba a gecis farkát. Olyan mélyre tolta, hogy öklendeztem, és a geci íze sem vonzott, sőt, undorított. De azért jó volt nagyon <3 És megláthatták volna a szomszédok a buzikurvát :pirul: 

Otthon kivertem, aztán délig aludtam. Még két napig fájt a puncim, de óránként vertem a csiklómat, mert egyszerűen nem bírtam magammal, hogy többes szexben volt részem és hogy mennyire fantasztikus volt. 

Ui: A fotón a szexhaverom farka van a kezemben :)

7 hozzászólás |

Hozzászólások

passzivszerepben#7#7 2022-11-21 23:41:29
#bisense: az nem kifejezés <3 még ha fájt is utána sokáig :pirul: 
bisense#7#6 2022-11-20 23:36:05
Tetszett! Kellemes élmény lehetett. 
nincs kép
bakonyilaszlo55#7#5 2022-11-18 13:14:51
#passzivszerepben: 
passzivszerepben#7#4 2022-11-17 19:54:15
#xgy5050: Köszönöm :) az élmény is az volt :pirul: 
nincs kép
xgy5050#7#3 2022-11-16 21:17:57
Nagyon jó írás, gratulálok. 
passzivszerepben#7#2 2022-11-12 23:03:22
#pandora: Köszönöm szépen <3 Segít a megírásban maga az élmény. Ha ezt nem éltem volna meg, és nem ezt éltem volta meg, akkor nem így hangzana. 
pandora#7#1 2022-11-12 01:42:19
Huhhh, nem semmi. :D
Mármint a bátorságod, hogy megvalósítottad a vágyaidat. 
És továbbra is nagyon jól írsz. Nagyon jó egyensúlyban kevered a testi részeket az érzelmi háttérrel. Ettől válik üres pornográfia helyett hihető és egyéni igazi történetté. reklám
reklám
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3730BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba109172Biszexuális vagy, be kell lépned!

#cuckolddream110Cuckold csevegő
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1320Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba610Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba7180Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba45100Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#cuckoldklub100Cuckold Klub.
Ajánlott szobák
#profi_csajok910Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2740Transzszexuális csevegő

reklámA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.