hirdetés
Ha nem vagy örömpolgár, július 20-tól a chatet is csak minimum 1 Bizalom Ponttal használhatod
Simple vásárlói tájékoztatóleállás, újdonságok

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > orpheo > 38

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


orpheo blogja


Gépház
Itt olvashatsz Eropolis városfejlesztő munkáiról, csavarok, szögek, és egyéb érdekes dolgok.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

leállás, újdonságok
#38 (2010-06-22 19:32:08)

elnézést mindenkitől a leállás miatt, helyre kellett pakolni sok mindent az adatbázist illetően, plusz optimalizálni is kellett pár dolgot a rendszer futását illetően. mivel leállás volt, ezért most még szokásos nagy roham és időnkénti fennakadás várható, az új rendszer azonban max 5 perc alatt magára talál.

kijött az új ketrec, amiben a legpörgőbb három fórum van. a saját menüben pedig megjelent a direkt link arra, hogy lásd, hogy hogy nézel ki eropolisban.

plusz változás a blogketrecben: mostantól csak azok a blogok kerülhetnek bele, amibe bárki kommentálni is tud, úgyhogy ha szeretnél bekerülni a blogketrecbe, akkor engedélyezned kell a kommentelést bárkinek.

még1x bocs a sok leállásért, remélhetőleg most már magára talált a rendszer.

6 hozzászólás |

Hozzászólások

szexmaster
#9 (2010-06-25 18:30:00) |
varnyu!

A blog átalakítása még nem fejeződött be, kérlek várj türelemmel!

Van saját blogom, de nem publikus, a címe "	
Eropolis fejlesztési tervek" :)

Arra pedig tényleg nincs időm, hogy publikus blogot vezessek.
szexmaster
#6 (2010-06-23 21:49:00) |
És mivel nincs comment a blogodhoz, itt válaszolok, a második kérdésem komoly volt, de valószínűleg félreértetted, nem gyanúsítottalak meg, csak lehet, hogy rosszul fogalmaztam, tehát ha olyan céllal hoztad volna létre, akkor nem lenne a ketrecben, de eszembe sem jutott, hogy extra megjelenés lenne a célod. Egyszóval nem rád vonatkozott a második kérdésem.
szexmaster
#5 (2010-06-23 21:44:02) |
varnyú!

Nem csúsztattam, a terhelés nem kizárólag az online felhasználóktól függ, hanem attól is, hogy az összes regisztrált felhasználó adatait tárolni, azok között keresni, stb. kell.
szexmaster
#3 (2010-06-23 03:26:44) |
*türelemmel*
szexmaster
#2 (2010-06-23 03:24:36) |
Az 5 percből néhány óra lett, de úgy néz ki (lekopogom), hogy már stabilan működik minden.

Azoknak, akik újak:
Évente 1-2 alkalommal előfordul ilyen leállás, valóban helyre kell rakni néhány dolgot, kitakarítani a "szemetet" optimalizálni az adatbázist, a látogatási szokások változásához igazítani a webszervert, beállítani néhány gyorsító segédprogramot.

Sajnos ezeket csak úgy tudjuk elvégezni, hogy a megfelelő terhelést, vagyis titeket, felhasználókat "ráengedjük" Eropolisra, és sok sok türelemel elvégezzük a finomhangolást, hiszen nincs alternatív rendszerünk (ezt lenne egyszerűbb beállítani) és nincs alternatív 59452 tesztelő felhasználónk (na ez már szinte lehetetlen), hogy megkíméljünk benneteket ettől a macerától.

Valószínűleg (remélem nincs igazam), de teljesen még nem dőlhetünk hátra, néhány beállítás, optimalizálás még hátra van, de valószínűleg ezeket már nem fogjátok észrevenni.

Köszönöm a türelmeteket!
orpheo
#1 (2010-06-22 21:52:39) |
más hiba is volt, remélhetőleg ezt is sikerült elhárítani.


hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.