hirdetés
Ha nem vagy örömpolgár, július 20-tól a chatet is csak minimum 1 Bizalom Ponttal használhatod
Simple vásárlói tájékoztatópár újdonság ++

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > orpheo > 40

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


orpheo blogja


Gépház
Itt olvashatsz Eropolis városfejlesztő munkáiról, csavarok, szögek, és egyéb érdekes dolgok.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

pár újdonság ++
#40 (2010-07-06 08:40:19)

túl néhány adminisztratív dolgon, és azon, hogy elvileg most már rendesen működik megint az olvasatlan levelek számát jelző kis bigyó, a blogokban való ide-oda mozgást némileg egyszerűbbé tettük -- ha egy konkrét bejegyzésben vagy, ott a link az előző és következő bejegyzésre, illetve az összes bejegyzésre való visszaugrás.

...aztán ahogy telik a nap, jönnek az újabbak.

mostantól, ha valaki hozzászól egy blogbejegyzésedhez, erről automata levelet kapsz. gondolkoztunk azon is, hogy az is kapjon levelet, aki már abban a blogban egyszer hozzászólt, de félek, hogy ez esetekben kontrollálhatatlanul nagy levélforgalmat csinálna. mit gondoltok? (sajnos azt beazonosítani, hogy ki kinek válaszolt a hozzászólásban, úgy, mint a fórumban, nem lehet.)

aztán, ha a blogod nyilvános, és aktív, akkor hopp, megjelent egy kis ikon... ott van a blog címe mellett, vagy ha az összes üzenetet nézed, az üzenetek listája alatt is. bizony, mostantól kezdve a blogod szindikálható, vagyis RSS feed-et generál. (ha nem tudod, mi az az RSS, vagy olvass utána, vagy ne is törődj vele.) egyelőre teszt üzemmódban működik, egy órás TTL-el (vagyis min. 60 percenként frissül egy aggregáton vagy RSS olvasóban). ha népszerűnek bizonyul, lehet, hogy a fórumokba is bevezetjük.

ugyanígy, az egyes negyedek ill. eropolis akár összes blogja, csak kivonatosan (cím+legfrissebb bejegyzés címe) megjelenik a negyedek ill. eropolis összes aggregát RSS feedjeiben is. a kis ikonokat a gyűjtőoldalakon találjátok.

végül egy kis poén: hogy lássátok, az idő kb. felében hol készül eropolis:

3 hozzászólás |

Hozzászólások

szexmaster
#6 (2010-07-09 03:51:07) |
A tiltólistán lévők ügye abszolút jogos, miért írhatna valaki, aki a tiltólistán van, a blogodba commentet, vagy szólhatna hozzá a fórumodhoz. Sajnálom, hogy ez eddig nem jutott eszembe! Annak azonban nincs értelme, hogy ez egy választható opció legyen, mindenképpen meg fogja orpheo csinálni ezt a szűrést.
orpheo
#4 (2010-07-07 14:27:16) |
phoenix, az első ötlet: nem. nincs annyi örömpolgár, aki mozgásban tudná tartani a fórumokat. a második ötlet, hogy aki tiltólistádon van, az ne kommentálhasson ill. akkor már ne is írhasson a fórumodba (így lenne logikus), azon viszont elgondolkozok, van benne ráció.
orpheo
#1 (2010-07-06 15:15:59) |
...hát itt.
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/poen/holkeszul.jpg 


hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.