hirdetés
Ha nem vagy örömpolgár, július 20-tól a chatet is csak minimum 1 Bizalom Ponttal használhatod
Simple vásárlói tájékoztatókutassunk, gyerekek

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > orpheo > 49

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


orpheo blogja


Gépház
Itt olvashatsz Eropolis városfejlesztő munkáiról, csavarok, szögek, és egyéb érdekes dolgok.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

kutassunk, gyerekek
#49 (2010-10-12 21:37:07)

mint bejelentkezés után, vagy az Otthon menüpontra kattintva láthatjátok, kutatáshoz kérjük a segítségeteket. a részleteket ott olvashatjátok az üzenetben, kérjük, segítsetek nekünk azzal, hogy rászánjátok azt a kb. háromnegyed órát, amíg kitöltitek. a végén jutalombón is jár érte, 7 napos örömpolgársággal.

*túl gyors voltál, és nem kaptál bónt?*

(túl _lassan_ nem lehet kitölteni, bár azért 12 óra leforgása alatt nem árt...)

ha esetleg kitöltötted volna rendesen, de a rendszer valamiért túl gyorsnak ítélte volna meg a kitöltést, és ezért elzárkózott volna az ajándék-bón kiadásától, tedd a következőt:
- levélírás itt nekem: EROPOLIS:/otthon/ujlevel/?To=orpheo *VAGY* ha _elfogytak volna a napi kiküldhető leveleid_ , akkor email a code(kukac)eropolis(pont)hu emailcímre, de ekkor add meg az eropolisos felhasználónevedet is!
- ugyanazzal a böngészővel, ugyanazon a gépen ugyanazzal a felhasználónévvel, amivel a kérdőívet kitöltötted, menj ide:
http://asi.vphone.hu/ASI/showids.php
- a SZEXKERDOIV_1 melletti sorszámot másold be nekem egy levélbe,
- a levélbe még *írd meg a következő kérdésekre adott válaszokat*, hogy ellenőrizhessem, hogy 1, te töltötted ki a kérdőívet, 2, hogy értelmes válaszokat adtál, a kérdések elolvasása után:
-- hetente hány órát töltesz internetezéssel?
-- elégedett vagy szexuális életed gyakoriságával?
-- megosztanád állandó partnered másokkal? ha igen, miért, ha nem, miért nem?
-- szerinted helyes dolog a bordélyházak működésének törvényi tiltása? miért/miért nem?
-- mi a véleményed a szexuális segédeszközökről, vágyfokozókról?
- *ha a válaszok jobbára megegyeznek a kérdőívedben adottakkal, feloldom a kérdőív hibásnak történt bejegyzését, és felveheted az ajándék bónt* (erre adok majd linket levélben)

*anonimitás megőrzése* : aki esetleg amiatt aggódik, hogy az ellenőrző kérdésekkel fondorlatosan összekötjük a felhasználónevét a kérdőívével, aztán titkon sötét üzelmeket folytatunk majd az adatokkal: jajkérem, dehogyis, nincs nekünk ilyenre időnk (meg amúgy sem tennénk, mert jó fejek vagyunk). egyszerűen arra vannak a kérdések (mint ahogy azt fent is kihangsúlyozom), hogy kiszűrjük azokat, akik vaktában kattintgattak, és ezután még szeretnének bónt is -- az ilyen kérdőíveket nem is fogjuk felhasználni. az anonimitás megmarad, amint lezajlott a levélváltás, részemről törlöm is a leveleket.

a lényeg az, hogy nem célunk, hogy olyanok, akik tényleg rendesen kitöltötték a kérdőívet, csak gyorsak, mint a villám, ne kapják meg az ajándék-bónt -- ezt mutatja az is, hogy eddig több, mint 2200an töltöttétek ki a kérdőívet, ebből kb. 720 volt olyan, amit a rendszer túl gyorsként ítélt meg. eddig beérkezett kb. 40 panasz, amiket *mind* orvosoltam, és megkapták a bónjukat; a kérdezés megkezdése óta kb. 550-en lettek örömpolgárok a hét napos bónnal. mindez azt mutatja, hogy jobbára jól lőttük be a minimum-időt, és hogy működik a rendszer.

*HA NEM KAPTATOK BÓNT, NE IDE ÍRJÁTOK A KÉRDŐÍV-SORSZÁMOT ÉS A VÁLASZOKAT, MERT AZ VISSZAÉLÉSRE AD LEHETŐSÉGET! PRIVÁT LEVÉLBEN/EMAILBEN NEKEM (ld. fent)  KÜLDJÉTEK, VÁLASZBAN MEGÍROM, MIT KELL TENNI!*

és hogy tisztázzuk, miért van ez a hajcihő:

1. nagy kutatásról van szó, és _komoly_ kutatásról. ezért kértünk meg rá mindenkit az eropolison.
2. hosszú a kérdőív, rá kell szánni időt, és az idő pénz, ezért adjuk cserébe a 7 napos örömpolgársági bónt.
3. pont amiatt, hogy komoly kutatásról van szó, szűrnünk kell, hogy véletlenszerű kattintgatással kitöltött űrlapok a lehető legkisebb százalékban kerüljenek be a kutatásba. bár van néhány belső ellenőrzés is a kérdőívben, annak a kiértékelése nem kis idő és energia, ezért a második legjobb módszerrel szűrjük a potenciálisan "katyvasz" űrlapokat: a kitöltéssel minimum eltöltött idő szerint. 
4. amelyik kitöltést túl rövidnek értékel a rendszer, azt kiszűrjük, és nem is használjuk fel a kutatásban, így jogosnak érezzük, hogy azért ne is adjon bónt a rendszer.
5. a minimum-időt jópár teszt-kitöltés alapján határoztuk meg, de természetesen vannak, akik rettentő gyorsan olvasnak és döntenek is, náluk ezért ún. fals pozitív riasztást csinál a rendszer. ezt ők tudják, mi nem.
6. és ezért kérünk mindenkit, hogy aki rendesen kitöltötte a kérdőívet -- amit mi ezek alapján használni is tudnánk --, és mégis letiltotta a rendszer (fals pozitívat kapott), *szóljon nekem*, a fenti kérdésekre adjon választ, hogy ellenőrizni tudjam az érvényességüket. mivel sikeres ellenőrzéskor a kérdőív visszakerül a kutatásban használt példányokhoz, ezért is adjuk meg -- jogosan -- a teljesítési bónt.

112 hozzászólás | eropolis  bejelentés  kutatás  

Hozzászólások

orpheo
#165 (2010-11-17 18:06:46) |
#marcsibi: itt igazából már csak az érdekelne, hogy 7 nappal a kérdőív lezárása után miért töltik ki az emberek...
marcsibi
#164 (2010-11-17 16:01:32) |
túl gyorts voltam??? hát tehetek én arrol,hogy az átlag nálam lassabban érti meg a kérdéseket?egyébként nem az ajándékért csináltam nem is tartok rá igényt
dom-okos
#163 (2010-11-15 03:12:05) |
szivesen kitöltöttem, de ezt a veles bohóckodást nem értem
vaglas
#162 (2010-11-08 16:38:34) |
#balatoni-buli: én sem kaptam bónt pedig kitöltöttem..de nem is nagyon érdekel a bónusz örömpolgárság:D
orpheo
#160 (2010-11-06 08:22:41) |
#katalinka76: olvasd el a blogbejegyzést, hogy miért nem kaphattad meg a bónt, és ha gondolod, írd meg a kérdőívsorszámot és az ellenőrző kérdésekre a válaszokat, és adom is a bónt, ha jobbára minden stimmel.
katalinka76
#159 (2010-11-06 05:21:17) |
hali--szerintem az egész egy gagyi-ha kitöltöm miért nem kapom meg a bont! az elején miértigérnek mindent? többet nem csinálom...pá
orpheo
#158 (2010-11-02 11:25:32) |
#balatoni-buli: az nem gond. az a gond, ha valaki nem olvassa el a blogbejegyzést, hogy miért is van az időminimum. ;)
balatoni-buli
#157 (2010-11-02 10:20:26) |
Tényleg gond ha valaki gyorsabb felfogású? :-)
orpheo
#156 (2010-10-31 09:14:39) |
#horni: ha megnézed a bejegyzést, akkor láthatod, hogy addig nem tudjuk használni a kitöltésed, amíg le nem ellenőriztük a kérdőívet. ha gondolod, írd meg az ellenőrző kérdésekre a válaszokat (de ne ide, hanem privát levélben), és adom is a bónt -- és a kérdőívedet is fel tudjuk használni.

#bkvbuszos: egyértelmű, hogy a problémád máshol található, mint a mi kérdőívünk. nem lenézünk titeket, de a nagy átlag tényleg a minimum-idő fölött töltötte ki (több, mint 95%), úgyhogy azt jól lőttük be, a gyorsaknak pedig ugye ott a fenti megoldás. innentől ez személyes döntés kérdése, a saját sértettségedet és világ-elégedetlenségedet pedig ne vetísd ránk, köszi.
nincs kép horni
#155 (2010-10-30 22:53:56) |
Óhhhhhhhhhhhhh, ugyan már, nem voltam gyors, csak megtanítottak olvasni. Köszönöm, hogy segíthettem, várom a következő kérdőívet.
bkvbuszos
#154 (2010-10-30 02:00:58) |
#bkvbuszos: És köszi, de nincs szükségem se az oldalra, se a bónuszokra. Úgy voltam vele fél év után, megnézem mi van itt, mi történt. Hát sajnos az egész elszomorító. 
De ez van, ezt kell szeretni. Régen minden jobb volt, egyre jobban érzem ezt a tényt. Az emberiség teljes mértékben elfordul önmagától, csak az lényeg, hogy a 20 éves csajoknak legalább +15 év korkülönbség meglegyen. Mert azok már tapasztalt, felnőtt emberek, akiknek már régen családjuknak kéne lenni. 
És ebből mennyire de mennyire sok van. De sajnos ezt az ideológioát megváltoztatni nem lehet. Ha az a divat, hogy +15 és a fiú és a lány között a különbség, akkor azt követjük. Ha az, hogy egy kérdőívet 40-45 perc alatt kell kitölteni, akkor azt követjük. Sőt, ha valaki kitalálja, hogy adjuk oda a fizetésünket az állambácsinák. Hát odaadjuk. Mi megyünk az amerikai divatirányzat felé. 
Mert ugye még az öregeknek is megvan a maguk kis 5 éves terve. És hogy mi az, Hát hogy nem hal meg. 
Ugyan ezen témában ez itt picit OFF: 
De mivel lehetne megoldani ezt a korkülönbséges problémát? Gondolok itt az egész Fölre, globálisan?
Egy elkeseredett srác
bkvbuszos
#153 (2010-10-30 01:40:03) |
Komolyan mondom, hogy a sok paraszt gettós cigány miatt, akik még az elemi iskola első 4 évét sem járták ki, azok miatt minden egyes embert lenéznek az itt dolgozók. Ez azért felháborító. A Szexuális életéről kérdezték az embert, nem pedig Petőfi Sándor - Hová levél című versének az elemzését, nyelvtani analizálását és angolra való lefordítását. Vicces, hogy mennyire lehúzzák a buta emberek miatt az egész országot. ezért is tart itt az ország, ahol. 
lacus28
#152 (2010-10-29 21:49:45) |
hali kitöltöttem a kérdö ivet most hogyan továb??ez a sorszámom mit csináljak?2010102921262506a3jgn0gsa3nbbua8kvnd2mu5
szivgyogyasz
#149 (2010-10-21 19:19:20) |
Eddig is elvoltam örömpolgárság nélkül.Ezután is elleszek.
Nem ez a siker titka.
SZép estét mindenkinek!
orpheo
#148 (2010-10-20 15:08:26) |
#szivgyogyasz: ezzel csak arra akartam volna utalni, hogy azzal az erővel, amivel ide írtál egy lekicsinylő, mások számára potenciálisan sértő üzenetet, írhattál volna egy egyszerű üzenetet is -- privátban, ahogy a blogban leírtam --, mint ahogy sokan mások képesek voltak, és máris egy örömpolgári bón boldog tulajdonosa lehettél volna. és nemcsak neked van munkád, és, felteszem, nemcsak téged sújt a hidegfront.
szivgyogyasz
#147 (2010-10-20 13:09:57) |
Köszönöm szépen..........
A mai 30 beteg után legalább egy kis dicséret......
orpheo
#146 (2010-10-20 10:17:09) |
#szivgyogyasz: mókás dolog dyslexiát emlegetni, mikor arra is képtelennek tűnsz, hogy elolvasd a blogbejegyzést... szóval te vagy a mai write-only-mód díj győztese.
szivgyogyasz
#145 (2010-10-20 08:57:15) |
13 perc alatt normálisan ki lehet tölteni.
Nem mindenki dislexiás , hogy 40 perc kelljen hozzá.....

 20101020083551upt4b62jgi02otn1btl69bvsn3
orpheo
#142 (2010-10-17 20:17:01) |
és kb. eddig tartott a türelmem azokkal kapcsolatban, akik arra vették a fáradtságot, hogy anyázó, becsmérlő leveleket írjanak nekünk a túl gyors kitöltés miatt meg nem kapott bónok miatt, arra viszont nagy ívben szartak, hogy elolvassák a blogbejegyzést, és így rájöjjenek, hogy nincs velük kiszúrva semmi, nem tartjuk őket hülyének, hazugnak vagy akármi. ez különösen azoknál frivol, akik arra hivatkoznak, hogy ők nem hülyék, gyorsan olvasnak és döntenek, stb. ja, gyorsan (felületesen, gondatlanul) és gyorsan (megfontolatlanul). eddig vettem a fáradtságot, hogy lenyugtassam őket, hogy olvassák el a blogbejegyzést, és hogy nem akarjuk őket megfosztani a jogos bónjuktól.

na, innentől ennek vége, a konstruktivitást mellőző levelekre mostantól egyszerűen nem válaszolok, sőt, ha valaki bír annyira pökhendi és anyázó lenni, mint pl. a mai napi elmebajnokunk (aki szintén több diplomára hivatkozott), azt könnyen lehet, hogy élből letiltom. ugyanis nekem meg *erre* nincs időm.

pedig mi szeretnénk, hogy akinek jogos, hozzájusson a bónjához. de aki reménytelen, hát az az.
orpheo
#141 (2010-10-17 19:56:23) |
volt egy hiba az átvevő felületen, ami nem is hiba: csak kisbetűket fogadott el a felhasználónévnél (ez logikus is, a felhasználónevek eropolison kisbetűkkel jelennek meg). viszont a login engedte a nagybetűket is, ezért néhányan -- jogosan -- feltételezték, hogy ez az átvevő-felületen is működni fog. nem működött eddig, most már elfogadja a nagybetűket is.
orpheo
#140 (2010-10-16 13:02:59) |
ma késő estig, lehet, hogy holnap reggelig szünetel a fals pozitívok ellenőrzése, türelmeteket kérem (esküvőre kell mennem fotózni).
orpheo
#139 (2010-10-15 23:29:59) |
#bamba: hát most mit is mondjak. egyrészt, ugye ott van az anonimitás megőrzéséről szóló bekezdés. ezt persze vagy elhiszed, vagy nem. én tudom, hogy eddig kb. 110en kérték a hibás besorolás helyreállítását -- 1-2 kivétellel meg is kapták --, és abban a pillanatban, hogy a kérdőív helyreállt, én részemről törlöm a levelezést. és ha összehasonlítod a 110-et (ami egyszerűen *nem* szám, ha targetált hirdetésről lenne szó) az alapvetően is helyesen kitöltött 2500 körüli kérdőív-számmal, akkor azért az nevetségesen alacsony.

ez mindössze egy lehetőség azoknak, akiknél fals pozitívot jelzett a rendszer, hogy a kérdőívük felhasználásra kerülhessen, és hogy megkapják az érte járó bónt -- mert így érezzük korrektnek. kérdőív-sorszám nélkül viszont esélyem se lenne korrigálni a hibát, a kérdések meg csak ellenőrzésképpen vannak ott, hogy tényleg alaposan töltötték-e ki a kérdőívet. ennyi, nem több, hiszed vagy sem.
mo-ro
#138 (2010-10-15 23:19:38) |
#orpheo: szeretném megköszönni a segítséget. Sikerült kitöltenem a kérdőívet. Hogy őszinte legyek, nekem tetszett, és remélem sikerült hozzájárulnom e nagy kutatás végeredményéhez ;)
További szépet . . . 
puszi: mo :)
orpheo
#136 (2010-10-15 21:24:12) |
#bamba: esetleg el is olvastad a fenti bejegyzést, vagy te is csak írni tudsz?
orpheo
#131 (2010-10-15 07:18:03) |
#szexmaster: egyébként ja, tipikusan ott.
szexmaster
#130 (2010-10-15 02:29:33) |
#orpheo: Szerintem az elakadások valószínűleg a nominális skáláknál vannak, ha elfelejtenek egy lehetőséghez választ megadni.
orpheo
#129 (2010-10-14 22:23:49) |
#agape: ha meg tudod mondani, melyik kérdésnél akadsz el, akkor biztos meglesz rá a válasz. egyébként milyen böngészővel töltöd? opera alatt nem próbáltuk, és nem is biztos, hogy működik.
orpheo
#128 (2010-10-14 22:22:42) |
#mo-ro: nézd meg a 109-es kommentet itt, abban van leírva, hogy mi a teendő, ha ezt kapot, és hogy miért van. köszi! :)
mo-ro
#127 (2010-10-14 22:17:25) |
Bocs, megint én vagyok. 
Olvasgattam kicsit a hozzászólások közt, asszem az lehet a baj, hogy a párom előbb léphetett be, mint én és ő már kitöltötte a kérdőívet, nekem ezért nem engedi. Ugyanis egy IP-ről vagyunk regelve. Azért köszönöm a lehetőséget, majd kifaggatom mik voltak a kérdések :P és ha van gyakorlati is, azt valszeg ki is próbáljuk ;)
További szépet . . . 
Üdv: mo :)
mo-ro
#126 (2010-10-14 22:10:28) |
FIGYELEM: Ezt a kérdőívet már kitöltötted egyszer. Nem kell többször kitöltened.

Miért kapom ezt??? 
Szerettem volna kitölteni a kérdőívet, mert alapban egy kíváncsi ember vagyok, érdekeltek volna a kérdések. Az elmúlt pár napban sajnos nem tudtam géphez jutni, ergo a kérdőívet sem töltöttem még ki. 
Nos, ilyenkor mi a teendő??? 
Előre is köszi a segítséget! Üdv: mo 
orpheo
#124 (2010-10-14 19:37:07) |
#giorgio85: ...hhh... olvasd el a bejegyzést. *ezért irányítom ide az embereket.* te is write-only módban vagy?
orpheo
#122 (2010-10-14 17:47:50) |
wolfwien a negyedik. ha már következetes vagyok... csak őt nem vettem észre. de éles a szemem, no. :)
orpheo
#121 (2010-10-14 17:46:08) |
#kevinboy100: kevinboy a harmadik nyertes a tiltólistára vételben.

*EZEK AZ EMBEREK NEM TUDNAK OLVASNI?!* _minden_ info itt van a blogbejegyzésben. az is, hogy miért, az is, hogy hogyan kaphatnak bónt. jesszus, mi ez a write-only mód? faszom kivan már!
orpheo
#119 (2010-10-14 14:57:04) |
mára befejezem a javítások kiadását, egyre kevesebb jön amúgy is (lecsengett a nagy kérdőívkitöltési kedv), viszont fura dolgokat tapasztalok, mintha néhányan megpróbálnának ügyeskedni plusz bónért... na majd meglássuk. ezért a kérdőívért 2x ugyanaz a személy úgysem vehet fel bónt, még akkor sem, ha akár meghekkeli az egy fej-egy kérdőív blokkot, és többször kitölti. :)
orpheo
#118 (2010-10-14 14:46:00) |
#krisz3: köszi, akkor valszeg a zynga plugin lehetett a bűnös, a következő chat kliens verzió kipakolásakor ezt meg is említem, még1x köszi. :)
bosszancs
#116 (2010-10-14 14:10:14) |
#orpheo: 
Szióka :)
Mozillával én is repültem a chat-ról :(
Ami Nekem ugye nem egy kellemes hisz asszem sejted mire gondolok :D
Most ismét Operám van igaz még nem a saját gépemmel vagyok de legalább bárkit büntetlenül megnézhetek :D
orpheo
#115 (2010-10-14 08:09:08) |
#krisz3: a levélírás/adatlap nézés miatti chatkidobás eddig csak pár embernél fordult elő -- sajnos ezek szerint te is a "szerencsések" között vagy. mivel eddig nem sikerült reprodukálnunk a hibát, így nem is tudjuk javítani egyelőre. viszont ha megadnád, hogy milyen böngészővel nézed eropolist, milyen biztonsági beállításokkal, akkor az segítene, úgy hátha nekünk is sikerülne előidézni a hibát. akkor már tudnánk javítani.

az, hogy miért nem lehet ismételni... ez egy első szintű védelem a hirdetés-spammerek ellen, nemsokára jön egy bonyolultabb is, sajnos... jobbat nem tudok mondani, minthogy variáld a köszöntéseket. :)
wolfwien
#112 (2010-10-13 21:52:52) |
 Nagy kamu férevezetik az embereket illik előre közölni hogy 40 percet töltsél el vele
orpheo
#109 (2010-10-13 21:01:55) |
#szosszke74: ez azért van, mert egy gép/felhasználó/böngésző párosításban csak egy ember töltheti ki -- így próbáljuk megakadályozni, hogy ugyanaz az ember többször töltse ki, mivel az a kutatás szempontjából hátrányos lehet. (a másik ellenőrzési pont a jutalombón felvételénél van, egy eropolisos felhasználó csak egyszer vehet fel bónt a kérdőív kitöltéséért.)

viszont, ha a férjed is ki szeretné tölteni, arra az alábbi lehetőségek vannak:
- ha van másik böngésző a gépen (pl. IE mellett van firefox vagy chrome, vagy firefox mellett IE is, stb), akkor azon kell belépni eropolisba, és onnan ugrani a kérdőív kitöltésére.
- ha van másik felhasználónév (nem eropolisos! windows-os vagy linuxos) azon a gépen, ahonnét kitöltötted, akkor át kell lépni egy másik felhasználói fiókba, és onnan elkezdeni a kérdőívet.
- végül, ha van másik gép otthon/elérhető közelben, akkor arról kell megpróbálni.

mindhárom megoldással garantáltan ki tudja tölteni a férjed is a kérdőívet. köszönjük! :)
orpheo
#107 (2010-10-13 20:19:41) |
#fahren: ...csak amíg nem tudjuk utóellenőrizni, hogy rendben van-e, nem fogjuk felhasználni. olvasd el a fenti bejegyzést, ezután rajtad áll a dolog.
orpheo
#105 (2010-10-13 19:41:49) |
na, és ezért a két beszólásért kiosztottam 1-1 tiltólistára rakást why-nak és goodsexnek. eddig senki nem volt a tiltólistámon, de ők kiérdemelték. innen is gratula.
goodsex
#104 (2010-10-13 18:32:57) |
Még 15prec sem kell hozzá!
Aki ezt 40perc alatt töltötte, annak az értelmi képességeivel probléma lehet. 

Minden esetre ha az elején közlitek csak 40 pec után jár a beigért örömpolgárság (csak mézes madzag), nem áldoztam volna rá 1 percet sem.

Szokásos, átverős mentalitás, nesze semmi fogd +jól.:) *SZÖVEG*
why
#103 (2010-10-13 18:08:13) |
mi a rakkernak kellene 40 percig baszkolódnom ha 15 alatt végzek? totál korrekten kitöltöttem,erre jön a plusz sok kérdés még,szürjétek ki programmal a droidokat (és nem az ajándék miatt bosszantó,azt használjátok fel helyettem :D)

" az idő pénz"
orpheo
#102 (2010-10-13 16:55:28) |
#szorosfiut: két diplomás létedre (mi ez a diploma-fétis az embereknél? a diploma nem tesz intelligenssé, mindössze arra bizonyíték, hogy az ember be tud seggelni bizonyos nehéz tárgyakat, és hogy képes végignyomni x évet egy papírért cserébe) arra nem voltál képes, hogy elolvasd a blogbejegyzést, hogy miért vannak a fals pozitívok... szóval érted, ez így nem túl meggyőző.

ehhez képest a "talán nem két diplomások" jó része képes volt elolvasni a bejegyzést, és gyorsan válaszolni a kérdésekre, és ők már fel is vették a bónjukat... úgyhogy, kedves szorosfiut, lehet, hogy gyorsan olvasol, de alaposan nem. és ez eléggé elszomorító.
clary
#100 (2010-10-13 15:25:07) |
#szorosfiut: 

Nem kell kérni, anélkül is válaszolok ;) Tuti, hogy rajtam kívül még nagyon sokan olvasták a bejegyzésedet, köztük az illetékesek is :)
orpheo
#94 (2010-10-13 09:41:15) |
na, ma reggel kb. +20 ember kapott bónt, lehet, h 30 is volt, nem számoltam pontosan... :) a reggeli adagot feldolgoztam, délután nézem meg legközelebb, és akkor is küldöm a bónokat az arra jogosultaknak.

egyébként eddig össz egy embernél volt akkora eltérés, hogy sajnos nem tudtam bónt adni, úgyhogy aki jogosnak érzi a bónt, írjon nyugodtan.

amúgy a hibásnak kérdőívek kb. 9%-a ez az "utólag javított" mennyiség, ami belefér a statisztikai hibatűrésbe, úgyhogy jó a minimum idő, nem is fogjuk már változtatni.
szexmaster
#91 (2010-10-13 01:57:09) |
#phoenix01: 

Nem csak, hogy lehet, de pontosan így van.
A jövő úgyis ez. Azt, hogy közel, vagy távoli jövő, azt nem tudom, de az ilyenek mindig egy picit előbbre hozzák azt az időt :D
szexmaster
#88 (2010-10-12 23:48:09) |
#fratta: 

A megkövezés elmarad, de ha ezt nem ide, hanem  blog bejegyzésben megadott címre küldenéd, akkor megkapnád az 1 hetes bónt. Fizetni pedig továbbra sem *kell*.
fratta
#87 (2010-10-12 23:37:02) |
-- hetente 5
-- elégedett vagyok szexuális életem gyakoriságával
-- megosztom állandó partnerem másokkal! igen, mert,szeretem neki megadni mindazt amiröl a nők nagy része csak ábrándozik egy pornófilm láttán...
-- szerintem nem helyes dolog a bordélyházak működésének törvényi tiltása, bár az alvilág biztos ezt is megoldaná.....
--  a véleményem a szexuális segédeszközökről, vágyfokozókról, hogy párommal együtt imádjuk,azért vannak és költünk rájuk...
Én is túl gyorsan töltöttem ki a tesztet, (22p) de ez biztos azért van mert gyors ember vagyok.
Amugy már engem sem  érdekel az ajándék, meg ilyen, csak pont ezért nem lennék hajladó és vagyok hajlandó fizetni a szolgáltatásaitokért továbbra se!!!!!!!!!

várom a megkövezést
szexmaster
#85 (2010-10-12 23:24:03) |
#kinizsike: Nem. Kevés embernek lett gyors, de ide miért írjanak azok, akiknél minden rendben volt?
clary
#84 (2010-10-12 22:32:26) |
#szorosfiut: 

A szexben is ilyen gyors vagy? Mert akkor valami gond van nálad :/
orpheo
#81 (2010-10-12 21:12:44) |
örülök, hogy ilyen kreatív hozzászólásokat kaptunk, köszönet crow-nak (na jó, az övén még el is mosolyodtam, úgyhogy az jobbára rendben is van) és kinizsikének.

amúgy kedves kinizsike, biztos csalók vagyunk, sőt, rothadt szívű gazemberek, mocskos útonállók és valószínűleg lelketlen anyagyilkosok is... csak akkor azt nem értem, hogy lett 1260 körüli helyes kitöltés, kb. 60 utólagosan ellenőrzött és helyes kitöltés (amiről fent szó van), és kb. 1130 új örömpolgár a tegnapi és a mai napon, eddig. biztos csoda. vagy nem is! sátáni mágia! vagy a komcsik! vagy a zorbánbérencek! sőt, mi okoztuk a vörösiszap-ömlést is! ... na, gratulálok.

*ezzel vége a mai műszaknak. akinél fals pozitív lett, kérem küldje a fentiek alapján a kérdőív sorszámát és a válaszokat, és legyen türelemmel holnap reggelig, akkor fogok legközelebb utóellenőrizni.*

_akit meg holnap itt vagy a postaládámban azon kapok, hogy mocskolódik, azt szépen tiltólistámra rakom, aztán onnantól nincs is lehetősége a bón megszerzésére._
nincs kép finoman
#78 (2010-10-12 20:36:51) |
Na de kérem,rendesen átgondolva kitöltöttem a kérdőívet,elég gyorsan,mert már csak ilyen gyors természetű vagyok,de nem loholok az ajándék bón után.Mókás:)
orpheo
#77 (2010-10-12 20:23:08) |
na, lassanként zárul a mai ügyelet, akinek van még fals pozitívja, küldje gyorsan, csak 9ig vagyok online.
fundango
#75 (2010-10-12 19:29:04) |
megcsináltam, de nem kaptam még meg :(
clary
#74 (2010-10-12 19:18:46) |
#orpheo: Üdv eropolison :D
kiki69
#73 (2010-10-12 18:21:31) |
Én tegnap elkezdtem, de sajna ki kellett lépnem belőle, és örömmel láttam a mai napon, hogy nem kellett elölről kezdenem! :) Köszi *orpheo*, pusszancs érte :D :*

orpheo
#72 (2010-10-12 18:10:18) |
persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy a levelek nagy része normális, és csak úgy pörögnek a javított bónok, úgyhogy azért nem reménytelen faj az emberiség. :)
orpheo
#71 (2010-10-12 18:01:27) |
jézusom, néhány embernek nagyon komolyan elgurultak a gyógyszerei... (pár levél alapján, amit néhány itteni iq-bajnok képes volt magából kiszenvedni.)
infravoros
#68 (2010-10-12 16:51:47) |
Legyen neki... :)
Nem ér ennyit az egész.
Hogy egy szaros számláló hazugnak nevezzen...
clary
#67 (2010-10-12 16:24:38) |
#orpheo: 

Jaj *orpheo*! Hát ők a gyorsolvasó-gyorsanértelmezők :) Viszont ha valaki valóban komolyan és őszintén akarja kitölteni, annak tuti kell az a 45-50 perc. 
És csatlakozom egyik előttem szólóhoz, én is találtam olyan kérdést ahol nem volt az a válaszlehetőség ami leginkább rám illett volna. 
naaa
#66 (2010-10-12 15:56:51) |
nem szólok hozzá
orpheo
#65 (2010-10-12 15:45:23) |
na, lassan leviszem a kutyám sétálni, úgyhogy egy darabig nem leszek, de ne essetek kétségbe, a közben beérkező leveleket feldolgozom, amint hazajöttem. (atyaég, ma még arra nem volt időm, hogy megnézzem az új castle epizódot vagy hogy más weboldalt is böngésszek...)
orpheo
#64 (2010-10-12 15:13:37) |
#goooote: olvasd el a blogbejegyzést, *figyelmesen*, és küldd a levelet az adatokkal. egyeztetem, ha rendben van, kapod is a bónt.
diliscsaj
#60 (2010-10-12 14:32:14) |
Orpheo....hagyjuk a francba nem ér az egész annyit mint amenyyi időt eltöltök vele.

Ha örömködni akarok akkor befiztek rá:-)

Mindenestre köszi a segítséget!

Diliscsaj
orpheo
#59 (2010-10-12 14:28:00) |
(egyébként bírom az olyanokat, akik csak lehúzásra panaszkodnak, meg csak dühöngeni képesek, de arra már nem, hogy elolvassák az itt leírtakat, és egy nagyon gyors procedúra után megkapják a nekik járó bónt... nem tudok másra gondolni, minthogy ott valami nem nagyon stimmelt amúgy sem a kérdőív kitöltésekor. csak olyan dolgokat kérdek meg az ellenőrző kérdéseknél, amikre amúgy is tudhatja az ember a választ, nem olyat, hogy mi volt a kérdőív huszonixedik oldalán a második szó.)
orpheo
#58 (2010-10-12 14:20:03) |
#diliscsaj: hát a te eseted a legfurább, mert a kérdőívet nem is találta a rendszer a kitöltöttek között. ellenőrizd majd még1x, hogy biztos tutijó kódot adtál-e meg. ha rájössz, hogy nem jó a kód, a fenti email címre is írhatsz (csak előtte olvasd át a teljes blogbejegyzést itt fent, mert sok infoval bővült).
diliscsaj
#57 (2010-10-12 14:09:59) |
Szia!!!!

Nincs több levelem mára sajna:-(
Nem tudok mégegyszer neki esni mert azt írja ki h "már egyszer kitöltötted"
Ja és nem "onnan"töltöttem ki:-)

Diliscsaj
zako
#55 (2010-10-12 13:53:40) |
Megmondom őszintén, hogy kb 5 percig kerestem, hogy kinek is kellene belinkelnem a kódot... nyilván az én hibámból nem találtam.
A te cikizésed aztán és az illetékes  egyik válasza segített. Te egy okos nő lehetsz, én meg csak egy buta férfi...   :)
zako
#53 (2010-10-12 13:37:02) |
Amúgy sajnálom, hogy bajlódtam az egésszel.  az eljárás azért nem egészen korrekt, mert leírja ugyan, hogy a kitöltési idő kb fél óra, de ez a kb. nem ad semmiféle tűrést. Én például azon igyekeztem, hogy mielőbb kitöltsem, lehetőleg időn belül, nehogy alamuszi, tutyimutyi vén szarosnak tűnjek...   :)  Utóbb persze nem tudom kontrolálni, hogy végülis mennyi idő alatt mentem végig a kérdéseken...  ezzel az "átveréssel" egyébként sem lehet kiszűrni, hogy ki volt hamis és ki válaszolt őszintén. 
zako
#51 (2010-10-12 13:28:21) |
20101012125647fgoamksgascvb5ibm7lktg13e3
zako
#50 (2010-10-12 13:25:53) |
20101012125647fgoamksgascvb5ibm7lktg13e3
orpheo
#49 (2010-10-12 13:25:49) |
#jedina1986: bizony, túl gyorsan. :) belső levél, nekem, tehát levél írása, és orpheo. :)
zako
#47 (2010-10-12 13:23:02) |
SZEXFELMERES_1, sorszám: 20101012125647fgoamksgascvb5ibm7lktg13e3
vaskalap
#45 (2010-10-12 13:14:49) |
#n5230: 
talán a 45 percet redukálni kellene, mondjuk 20ra, aki nem tanult meg olvasni, annak ennyi.
küldtem egy ilyen hibaüzenetet vagy mit, remélem korrekt lesz ügyintézés.
mecsa75
#44 (2010-10-12 13:12:38) |
201010121254207ienll5gsae3fvf9gfu1e7tqb1

Hali! Fenti kóddal kitöltöttem, állítólag túl gyorsan.
?????

Üdv!
mecsa75
n5230
#43 (2010-10-12 13:05:00) |
Helló!
Nem tartom túl korrektnek, hogy a gyorsaságom miatt lettem elutasítva.
Gyorsan olvasok, gyorsan döntök. Ennyi.
orpheo
#41 (2010-10-12 12:07:29) |
*szövegértés* : ott van fent, szépen kiemelve, hogy senki ne írja kommentbe a kérdőív-sorszámát, hanem írjon nekem levelet. ch66 volt az utolsó, akinek még elintéztem így, kommentbe írt hibajelentését, ezután aki ide ír, és nem privát levélbe, nem foglalkozok vele.

(indoklás: aki arra képtelen, hogy elolvassa a blogbejegyzésem szövegét, és azt értelmezze, az valószínűleg a kérdőívet sem megfelelő gondossággal olvasta, és az alapján adott volna válaszokat; így örömpolgár-bón sem jár érte.)
ch66
#40 (2010-10-12 11:55:57) |
Kedves Orpheo!

"Túl gyorsnak" ítélt a teszt, de visszalépni nem engedett az általad leírt módon. 
Kódom: 20101012105740072tbml7e3s3ahodi7ugej2934 

Köszi, ha tudsz tenni valamit.
orpheo
#38 (2010-10-12 11:21:56) |
#infravoros: hát a te dolgod, pedig az ellenőrző kérdések nem vészesek, és eddig kb. 20 ember szerezte meg velük jogos bónját, minden további kecmec nélkül. 

azt viszont sejted, hogy a kérdőív sorszámának postázásával lehetőséget adtál valakinek arra, hogy helyetted felvegye a bónt, ha pont sikerül eltalálnia a válaszaidat (kicsi rá az esély, de lehet)?
infravoros
#37 (2010-10-12 11:12:42) |
Rendesen kitöltöttem, csak gyorsan olvasok, és gyorsan tudok dönteni. De nem érdekel az örömpolgárság, ha ennyi macerával jár. Ha majd kell, fizetek érte inkább.

Kitöltött kérdőívek:

* SZEXFELMERES_1, sorszám: 2010101210423792l8cpmn72sc4nsocvuk60t9c1

Nem fogok válaszolni az ellenőrző kérdésekre!!
orpheo
#36 (2010-10-12 11:02:17) |
akik írtak nekem, egy jó részük már meg is kapta a bónt, úgyhogy nem kell kétségbe esni, működik az ellenőrzés és a hibás fals pozitívok javítása. mivel ezt nem tudom automatizálni, ezért türlemet kérek mindenkitől, aki már írt nekem, és még nem kapott választ. én is csak emberbű vagyok, hiába vagyok fehér/kék. :)
orpheo
#35 (2010-10-12 10:36:10) |
why, cdsrac, monesz: nem tudtok olvasni? kaptatok levelet, csak pár ellenőrző kérdés van benne, ha jó, kapjátok a bónt. viszont a hangvételeteket köszi, vigyétek máshova.
why
#34 (2010-10-12 10:14:25) |
utolsó tesztkérdés:korrekt az europolis?
1:igen
2:nem
3:köcsögök

a jó válasz a 3-as 

egy "túl gyors"
ordogiangyal
#32 (2010-10-12 10:10:34) |
201010120944356mmg07932859p3vqts49580m46 
Túl gyors voltam?!... Mivel nem csak analfabéták gyülekezete van itt, lehetséges nem?!,hogy valaki normálisan és őszintén is ki tudja tölteni ennyi idő alatt..vicc az egész, köszi!
nagyutazo33
#31 (2010-10-12 10:05:14) |
SZia, gyorsolvasóként nem volt nehéz a kitöltés...
Túl gyors...és? attól még az én pontos válaszaim.
20101012095112ntf923s0q65107j9mvigvn71m1
villon
#29 (2010-10-12 09:58:50) |
20101012092912nmukff2pk3l6uv6b6fisr78gd6
Most ilyenkor mi van??? 
meretem19
#28 (2010-10-12 09:54:24) |
20101012093652ujc5q81sn25g8np0o88pr2qcm4, kamu az ajandek is, dolgoztam regebben aTNS piackutatonal, iklyen meg ott sem volt hogy nem tartanak be az igeretet
chameleon
#27 (2010-10-12 09:36:55) |
Én tapasztalt kérdőívező vagyok, 21 perc volt. Minden kérdést átgondoltam.
oldwish
#26 (2010-10-12 09:17:55) |
30 perc kevés volt? Legközelebb hülye, és buta leszek, és ötven perc alatt töltöm ki:)
pillla
#25 (2010-10-12 09:03:40) |
Na sikerült..ja és megkaptam a + kreditet bár nem ezért töltöttem ki hisz mióta it vok örömpolgár vok....de köszike:)
szokesziren
#24 (2010-10-12 08:49:39) |
Na én első nekifutásra sikeresen átvészeltem..igaz 45-perc volt :-D
orpheo
#23 (2010-10-12 08:15:11) |
#matador85: hármas számú komment, és küldd az adatot, megoldjuk.
matador85
#22 (2010-10-12 08:03:10) |
Nem kutyafuttában csináltam mégse japtam krdeiteket...
orpheo
#21 (2010-10-12 08:00:34) |
csakkukk, goote: olvassátok el a harmadik kommentet, mint írtam, megoldjuk.
pillla
#19 (2010-10-12 07:39:18) |
Sziasztok
A holszoktam ismerkedni kérdésnél ráklikkeltem a megfelelő válaszra ésmégsem enged tovább:(:(
clary
#17 (2010-10-12 07:36:43) |
#orpheo: 

Tényleg nagyon jó kis kérdőív, bár bevallom őszintén, volt 1-2 kérdés ami számomra fejtörést okozott hogyan értelmezzem :) Ne kérdezd melyek voltak azok, ahhoz föl kellett volna írnom. Pontosítok: nem a kérdés értelmezése volt a gondom, hanem a kifejezések használata, asszem valami olyan, mint pl. tartós kapcsolat. Mert szerintem lehet tartós egy szimpla szexkapcsolat is, de gondolom a többség ezt a kifejezést inkább az un. komoly kapcsolatra érti.
secreto
#16 (2010-10-12 07:31:32) |
Sziasztok!:)
Én is kérek mindenkit, szánjátok rá az időt és töltsétek ki!Nagyon sok munka van benne, nagyon fontos a kiértékelés után kapott eredmény!:)
Köszi!
Orpheo, szesmaster gratula nektek!:)
clary
#15 (2010-10-12 07:28:19) |
#csakkukk: 

Nem értem a problémátokat. Én is kitöltöttem, de semmiféle "hibaüzenetet" nem kaptam. Igaz nekem kellett hozzá 1 óra is legalább :) Na jó, közben kipattogattam egy adag kukoricát pihenésképpen :D
szexmaster
#13 (2010-10-12 04:37:45) |
#goooote: 

A minimális kitöltési időt a saját kitöltési időnkhöz mértük, azokéhoz, akik ismerik és összeállították a kérdőívet, természetesen nem kétlem, hogy néhányan ennél gyorsabban ki tudják tölteni, esszét írni nem kell, mi sem írtunk semmit. Ha a minimális kitöltési idő nálad kevés volt, így elnézést kérek, de meg kell akadályoznunk a fals kitöltéseket. Kérlek vedd fel orpheoval a kapcsolatot, akár ebben a blogban is (nem kell levélben) a #3 hozzászólása alapján! 
szexmaster
#11 (2010-10-12 04:21:13) |
#goooote: 

Egy kicsit konkréteabban megírhatnád, hogy mi a problémád!
És bizotíthatlak, hogy nem baszunk át senkit, nem az az érdekünk, a kérdőív indítása óta,azaz néhány órája 150 egy hetes kreditet töltöttek fel.
szexmaster
#9 (2010-10-12 02:53:04) |
Még egy kiegészítés. Az "ész nélkül kattintgatókat" egy nyilvánvalóan ellentmondásos válaszokat figyelő algoritmussal is megpróbáljuk kiszűrni.
szexmaster
#5 (2010-10-11 23:34:05) |
És még egy fontos dolog, ha nincs időd befejezni az elkezdett kérdőívet, egyszerűen zárd be, 12 órán belül bármikor folytathatod onnan, ahol abbahagytad. Ne siesd el azért a válaszokat, mert éppen nincs elég időd rá!
Ha 12 óra eltelte után folytatnád, akkor sajnos az elejétől újra kell kezdeni.
orpheo
#4 (2010-10-11 23:17:30) |
még pár válasz, mielőtt kérdezitek:
- az ajándék 7 napos örömpolgárság telefonszám érvényesítésére (ha valaki ki akarná rakni a reglapjára a telefonszámot) *NEM* alkalmas, az csak azoknak jár, akik emeltdíjas sms-t küldenek, mivel azzal azonosítható is a telefonszám;
- ha valaki már örömpolgár, a 7 napot *pluszban* hozzáadja a rendszer a mostani előfizetésetekhez, tehát örömpolgárok is nyugodtan tölthetik. :)
orpheo
#3 (2010-10-11 23:08:08) |
fals pozitívok (vagyis azok, akik rendesen kitöltötték, de a rendszer úgy ítélte meg, hogy túl gyorsak voltatok): írjatok nekem levelet. két dolog közül az egyikre viszont szükség lesz, úgyhogy azt egyből írjátok be a levélbe:
- ha hagytatok email címet, hogy érdekel titeket a kutatás eredménye (a kérdőív végén kérdezzük), akkor azt -- ez az egyszerűbb megoldás;
- vagy a link, amivel átkerültetek az ajándék-átvételi oldalra (ez úgy néz ki, hogy pl: www.eropolis.hu/ASIsurveyLander/index.php?survey=SZEXFELMERES&svent=2010101101081155qob5ohid461ro90lrpom73r2 , nézzétek meg a böngésző historyját (legutóbb meglátogatott oldalak listája), esetleg ha annyit beírtok a böngésző címsorába, hogy www.eropolis.hu/ASIsurveyLander/ , akkor sanszos, hogy a maradékot kibővíti nektek, és ott a link; ebből az svent= utáni rész a fontos).

ez ahhoz kell, hogy be tudjam azonosítani a kitöltött kérdőíveteket, ez alapján kérdezek pár keresztkérdést, és ha a válaszotok ugyanaz, mint ami a kérdőívben van (elvégre ha rendesen töltöttétek ki, akkor a válasz nagyjából ugyanaz lesz), akkor megkapjátok az ígért ajándék-örömpolgárságot.

a kényelmetlenségekért elnézést, nehéz belőni a pontos minimum-időt, hogy kiszűrhessük a "kamuzókat".
orpheo
#2 (2010-10-11 22:24:16) |
(azt csak csendben jegyzem meg, hogy a kérdőív összeállításával és leprogramozásával kb. két hetet töltöttünk el, ha már ennyi energiát belefeccöltünk, igazán kitölthetnétek ti is rendesen. heheh. csak azért írom ezt, mert láttuk, hogy néhányan a jutalmon felbátorodva "végigrohantak" a kérdőíven, úgyhogy azokat valszeg nem is fogjuk felhasználni. nekem eszembe sem jutott, hogy valaki nekiáll véletlenszerűen kattintgatni, csak hogy egy hétig örömpolgár lehessen. ezzel az erővel akár ki is tölthették volna rendesen a kérdőívet... na mindegy. az elején nem nézte az időriasztást a validátor, most már nézi; ha emiatt valaki nem kapná meg a jogos kreditjét, jegyezze fel az URL-t, amivel a lila tapétás oldalra került, és hátha tudunk vele kezdeni valamit.)
orpheo
#1 (2010-10-11 22:05:49) |
azt még hozzátenném -- kinek nem inge, ne vegye magára --, hogy a kérdőíven gyorsan átszánkázás és összevissza nyomogatás nem fog eredményre vezetni. ha nem töltesz el egy bizonyos minimum időt a kérdőíven (vagyis legalább annyi időt, hogy gyorsan átolvashasd a kérdéseket és a válaszokat), nem jár kredit, és nem is tudod újra kitölteni. úgyhogy aki elkezdi, az kérem, szánja rá az időt, és tényleges adatokkal töltse ki.

ha mégis ezt a végigszánkázást választottad volna, és mégis ki akarod tölteni rendesen -- hát most már sorry.

ha valami egyéb malőr lenne a kérdőívvel, jöhetnek ide a kommentek.


hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.